Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه نحوه تأسیس و راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی این دانشگاه را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، طی بخشنامه ای «شیوه نامه نحوه تأسیس و راه اندازی مدارس عالی مهارتی» را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در این بخشنامه تأکید کرده: با عنایت به لزوم نقش آفرینی فعال دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه مهارت آموزی، تحقق دانشگاه کارآفرین و بسترسازی برای اشتغال دانش بنیان در کشور، «شیوه نامه نحوه تأسیس و راه اندازی مدارس عالی مهارتی» جهت اجرا ابلاغ می شود.

«شیوه نامه نحوه تأسیس و راه اندازی مدارس عالی مهارتی» با اهدافی از جمله تنظیم رابطه متقابل تحصیل با اشتغال با تأکید بر ارتقای مهارت های عمومی، حرفه ای و فناوری پایه، افزایش سطح کارآمادگی افراد جهت ورود به بازار کار و اشتغال، شناخت کسب و کارهای نوین و گسترش دانش های مهارتی مورد نیاز آن، توسعه و تقویت کاربرد فناوری های نوین در حوزه های مهارتی و ... ابلاغ شده است.

رعایت اقتضائات آداب و فرهنگ اسلامی ـ ایرانی، وفاداری مهارت ورزان به اصول و احکام کسب و کار اسلامی، حاکمیت تفکر خلاق، علمی و پژوهش محور، بهره مندی از روشهای نوآورانه و حل مسأله، توجه به نیازها و ویژگی های جنسیتی مهارت آموزان، التزام به ویژگی ها و نیازهای استان ها و مناطق مبتنی بر آمایش سرزمینی، کاربست دانش تخصصی برای اصول منافع اقتصادی و اجتماعی و صیانت از مصالح و منافع ملی اصول و رویکردهای «شیوه نامه نحوه تأسیس و راه اندازی مدارس عالی مهارتی» است.

مدارس عالی در راستای آموزش های غیررسمی و به عنوان حلقه واسط، ضمن ارائه آموزش مهارت های لازم و ایجاد شرایط کارورزی، مهارت ورزان را آماده ورود به بازار کار می کند.

طراحی و ارائه دوره های آموزشی فنی و مهارتی در سطوح مختلف، پایش و رصد فضای نوین کسب و کار و مشاغل جدید با نگاه آینده پژوهانه، برگزاری دوره های کوتاه مدت و میان مدت به صورت حضوری و غیرحضوری، ارزیابی و کارشناسی دوره ها و برنامه های اجرایی سایر مراکز و حمایت علمی و مهارتی از آنها، برگزاری سمینارها، همایش ها و جشنواره های علمی مهارتی درون مرزی و برون مرزی، ارائه خدمات مشاوره به دیگر مؤسسات، سازمان ها و نهادها، تولید محصول و ارائه روش های نوین آموزشی و تولید و چاپ کتاب، نشریه، نرم افزارها و منابع کمک آموزشی، ایجاد شبکه های مجازی، شبیه سازها و تولیدات مرتبط مجازی و راه اندازی فعالیت کاربنیان از زمینه های فعالیت مدرسه عالی مهارتی است.

اعطای مجوز تأسیس مدرسه عالی به دو صورت ارسال درخواست تأسیس مدرسه عالی به شورای نظارت و هماهنگی سما استان و دریافت مصوبه شورا و ارسال مدارک ذیل به معاونت آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سازمان سما جهت طرح در شورای تخصصی است.

همچنین مراحل درخواست و صدور مجوز تأسیس مدارس عالی مهارتی شامل ارسال درخواست تأسیس مدرسه عالی به شورای نظارت و هماهنگی سما استان و دریافت مصوبه شورا، ارسال مدارک لازم به معاونت آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان، بررسی درخواست در شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی و اعلام مصوبه شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی به واحد متقاضی است.

براساس بندهای این شیوه نامه مدل های تأسیس و راه اندازی مدارس عالی شامل مدل درون سازمانی و برون سازمانی (مشارکتی) است.

در مدل درون سازمانی واحدهای دانشگاهی متقاضی و مجری تأسیس و راه اندازی مدرسه عالی هستند و در مدل برون سازمانی (مشارکتی) واحدهای دانشگاهی با همکاری سازمان ها و ارگان هایی به غیر از مجموعه دانشگاه و سازمان سما نسبت به تأسیس و راه اندازی مدرسه عالی به صورت مشارکتی اقدام می کند.

ارکان مدارس عالی مهارتی شامل شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی، شورای نظارت و هماهنگی سما استان و رئیس مدرسه عالی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، این شیوه نامه شامل موضوعاتی از جمله تعاریف، اصول و رویکردها، زمینه فعالیت، نحوه اعطای مجوز تأسیس مدرسه عالی مهارتی، مراحل درخواست و صدور مجوز تأسیس مدارس عالی مهارتی، مدل های تأسیس و راه اندازی مدارس عالی، ارکان مدارس عالی مهارتی، شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی، رئیس مدرسه عالی، نظام مالی مدارس، تشکیلات و منابع انسانی مدرسه عالی مهارتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس مهارتی دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس مدرسه عالی مدرسه عالی مجوز تأسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • خسروپناه: تقلب در کنکور سراسری صفر است