Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا باغچقی عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: پرونده‌ای در برهه سرپرستی شهرداری با توافقی خارج از ضوابط و قوانین به شورای شهر ارسال شد که طی آن امتیازاتی فراتر از قانون و بسیار عجیب به مالک ملک ارائه شده بود که شورا با آن مخالفت نموده و برای اصلاح توافق مجددا به شهرداری اعاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از بازگشت پرونده از شورا به شهرداری، پرسنلی از مدیران شهرداری مبادرت به لاک گیری عبارت کسب تکلیف از شورای اسلامی شهر کرد و در اقدامی عجیب مبادرت به صدور پروانه رایگان برای ملک م‌کند و پروانه تحویل مالک می‌گردد. عجیب است که پروانه مزبور در شهرداری ثبت نشده و سابقه‌ای از آن نیز در شهرداری وجود ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با بیان اینکه چند ماه است که با دریافت اطلاعات از منابعی متوجه موضوع شده و این تخلف را در جلسه غیرعلنی شورا طرح نمودم و خواستار پیگیری موضوع هستم٬ گفت: تشکیل و ارجاع پرونده متخلفین به سیستم‌های قضایی و جلوگیری از ادامه احداث ساختمان مزبور و همچنین ابطال پروانه غیرقانونی و اخذ مبلغ عوارض چندین میلیارد ریالی از مالک پروژه از تقاضا‌های اصلی ما است. متأسفانه علی رغم صبر چند ماهه، شهرداری هنوز نتوانسته است حق شهر را از این پروژه اخذ کند و مالک نیز همچنان به احداث ساختمان ادامه می‌دهد.

علیرضا باغچقی در ادامه و در تشریح دلیل صدور پروانه گفت: بخشی از ملک مزبور در تبدیل کوچه ۴ متری به خیابان در عقب نشینی قرار گرفته است که در موارد مشابه برای سایر شهروندان دو گزینه وجود دارد که شهروند حق انتخاب یکی از دوگزینه را دارد. یا از سطح اشغال ملک قبل از عقب نشینی خود استفاده نماید و یا در صورت ورود خسارت احتمالی و با کارشناسی قبل و بعد تعریض و در صورت ورود خسارت، شهرداری مبلغ را پرداخت نماید.

او عنوان کرد: از عجایب اداری شهرداری است که هم سطح اشغال قبلی ملک در پروانه لحاظ شده است و هم هزینه مبلغ پروانه که مبلغ کلانی است٬ دریافت نشده و عجیب‌تر آن است که این همه امتیاز ارائه شده٬ حتی کارشناسی در پرونده وجود ندارد.

باغچقی در انتها گفت: متأسفانه علی رغم پیگیری‌های متعهدانه شهردار فعلی، تاکنون مذاکرات شان نتیجه‌ای نداشته است و امیدواریم با توجه به ادامه احداث ساختمان توسط مالک و عدم پاسخ به شهرداری، دادستانی محترم و مراجع نظارتی و قضایی در اسرع وقت با صدور حکم توقف در اجرای ساختمان و ابطال پروانه، بیت المال هدر رفت شده به خزانه شهر بازگردد.

منبع تسنیم

انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرونده اختلاس تخلف مالی شهرداری بجنورد شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی از صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب کاغذی و قدیمی در استان خبر داد.

محمد رحمانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آبان ماه ۱۴۰۱ صدور شناسه های یکتا در درگاه ملی مجوزها آغاز شد و از آن زمان تا کنون برای همه کسب و کارها شناسه یکتا صادر می شود تا مجوزهای کاغذی و قدیمی حذف شود.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، همه فعالیت‌های اقتصادی که به هر نحو کسب درآمد دارند، باید شناسه یکتا داشته باشند، تاکید کرد: بسیاری از خدمات دولت، الکترونیکی شده و به همین دلیل مجوزهای کسب و کار و فعالیت های اقتصادی نیز باید الکترونیکی شود تا بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.

وی بیان کرد: با حذف مجوزهای قدیمی و کاغذی، مشخصات همه فعالان اقتصادی برای دولت شفاف می شود و از مزایای آن ها برای اخذ تسهیلات و... همانند قبل اما به صورت الکترونیکی بهره مند خواهند بود.

رحمانی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در حال حاضر رتبه ۱۵ کشور را در حذف پروانه های کسب قدیمی و کاغذی دارد، گفت: حدود ۳۰ هزار واحد صنفی در این استان فعال است که حدود ۱۵ درصد از آن ها برای تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه اصناف و فعالان اقتصادی براساس قانون باید برای دریافت خدمات مختلف شناسه یکتا داشته باشند، ادامه داد: اصناف و فعالان اقتصادی تا ۲۶ اردیبهشت ماه جاری برای دریافت شناسه یکتا مهلت دارند تا اقدام کنند. پس از این تاریخ نیز مجوزهای کاغذی بی اعتبار خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی افزود: در راستای تسهیل این فرآیند برای کسبه، روز گذشته میز خدمت تبدیل رایگان مجوزها و پروانه کسب های قدیمی به مجوزهای الکترونیک به این محل واقع در میدان کارگر بجنورد دایر شد.

وی تصریح کرد: صاحبان مشاغل همچنین می توانند برای دریافت شناسه یکتا علاوه بر امکان مراجعه به اتاق اصناف شهرستان ها، از طریق موبایل یا رایانه به درگاه ملی مجوزها به آدرس www.mojavez.ir مراجعه کنند و به صورت رایگان برای مجوزهای قدیمی خود شناسه یکتا دریافت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • (ویدئو) افشاگری عجیب درباره ایرج طهماسب
  • افشاگری عجیب درباره ایرج طهماسب
  • بدمستی در برابر مست عشق