Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران مشکلات تولید و پخش آسفالت در شرایط همه گیری بیماری کووید ۱۹ را تشریح کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن اعلام خبر فوق افزود: برخلاف این تصور عمومی که ضوابط طرح فاصله گذاری اجتماعی، شرایط مناسبی برای بهسازی و مرمت معابر فراهم ساخته است، باید اذعان کرد که لزوم شیفت بندی کارخانجات تولید آسفالت (در اسفند ماه سال گذشته) به منظور رعایت دستور العمل‌های پیشگیری از شیوع کرونا و افزایش قابل توجه ترافیک در دو هفته اخیر، عملیات تولید و اجرای آسفالت را عملاً دشوارتر ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در عین حال با تاکید بر اینکه میزان تولید و پخش آسفالت در سطح معابر شهر تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است، گفت: فعالیت کارخانجات آسفالت سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از ابتدای سال ۱۳۹۹ و با توجه به ضوابط طرح فاصله گذاری اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته شده و تولید و توزیع ماهانه یکصد هزار تن آسفالت در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان آنکه افزایش قابل ملاحظه ترافیک و عدم امکان انسداد معابر در طول روز، بخش عمده اقدامات مربوط به بهسازی معابر را به شیفت شب منتقل کرده است، یادآور شد: ظرفیت تولید کارخانجات آسفالت سازمان مهندسی و عمران طی شیفت شب نهایتاً ۴۵۰ تن در ساعت است؛ بنابراین بهره گیری از پتانسیل بخش خصوصی نیز مدنظر قرار گرفته و ظرفیت تولید این محصول در ساعات پیک تقاضا افزایش یافته است تا پیش از آغاز ترافیک صبحگاهی، عملیات مذکور به پایان رسیده و مانع از تردد راحت و روان شهروندان در معابر اصلی نگردد.

مهندس صبوری با اشاره به اینکه اورهال و تعمیرات اساسی کارخانجات آسفالت سازمان مهندسی و عمران ماهانه یک میلیارد تومان هزینه در پی دارد، تحریم‌های اقتصادی را مانع انتقال سریع تجهیزات مورد نیاز به کشور دانست و یادآور شد: اگرچه برخی از قطعات سخت افزاری این واحد‌های تولیدی توسط تکنسین‌های فعال در کارخانجات از طریق مهندسی معکوس، تعمیر و به روز رسانی شده است، اما بسیاری از قطعات الکترونیکی لازم باید از شرکت‌های مادر تهیه شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آسفالت خیابان کرونا عمرانی فنی و عمرانی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: عملیات روکش آسفالت خیابان‌های اصلی در سطح این منطقه در سال جاری با تناژ کلی ۵۵۰۰ تن در حال انجام است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اجرای پروژه‌های آسفالت معابر منطقه ۷ شهرداری اصفهان اظهار کرد: عملیات روکش آسفالت خیابان‌های اصلی در سطح منطقه ۷ پیرو درخواست‌های مردمی با سرعت بالا و با تناژ کلی ۵۵۰۰ تن در حال اجراست.

وی افزود: آسفالت ضلع غربی خیابان آل بویه حد فاصل میدان آل بویه تا چهارراه ابوریحان به انضمام چهارراه‌های ایمان و ابوریحان با متراژ ۷۰۰۰ متر مربع و تناژ آسفالت ۸۲۰ تن انجام شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: آسفالت ضلع شمالی و جنوبی و تقاطع‌های خیابان ابوریحان حد فاصل خیابان آل محمد تا خیابان آل بویه به متراژ ۱۹۲۰۰ مترمربع و تناژ ۲۲۶۳ تن از دیگر اقدامات انجام شده به‌شمار می‌رود.

سلطان‌آقایی با بیان اینکه آسفالت میدان کویتی حد فاصل خیابان ضابط‌زاده تا خیابان پوریای ولی در دست اقدام است و تا پایان شهریور ماه به اتمام می‌رسد، گفت: در خیابان پوریای ولی حد فاصل میدان کویتی تا سه راه اشراق جنوبی نیز عملیات آسفالت معابر با پیشرفت ۶۵ درصد در حال انجام است و تا ۱۰ روز آینده تکمیل می‌شود.

وی ادامه داد: خیابان ۱۵ خرداد حد فاصل چهارراه اشراق جنوبی تا خیابان کاوه با توجه به اینکه مکان مذکور در حال پیاده‌روسازی است و به همین دلیل امکان انجام روکش آسفالت وجود ندارد، اما پس از انجام عملیات پیاده‌روسازی نسبت به انجام روکش آسفالت آن اقدام می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: اجرای آسفالت تراشی و اجرای آسفالت جایگزین معابر اصلی این منطقه در سال جاری به متراژ ۱۹ هزار مترمربع و تناژ ۳۹۰۰ تن با هزینه بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال به صورت پراکنده در حال انجام است و تا پایان شهریور به اتمام می‌رسد.

او افزود: آسفالت تراشی در محور خیابان‌های تربیت معلم، غرضی، آل محمد، فرزانگان، میدان شهید کویتی پور، اشراق و چهارراه ابوریحان در حال انجام است.

کد خبر 749774

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • آسفالت معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد
  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان