Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال گفت: در کشور ما سیستم اسپانسری و پخش‌های تلویزیونی سازمان یافته، درست و شفاف نیست اما جدیدا سلطانی‌فر در سیستم دلالی کشور ورود پیدا کرده است و تشکر می‌کنیم که اقدامی صورت گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ نادر فریادشیران، مربی اسبق تیم ملی ایران، در خصوص موضوع دلالی در فوتبال کشور و تاثیر آن در لیگ و تیم ملی طی گفتگو با خبرنگار برنا بیان کرد: دلال، واسطه یا ایجنت در کشور ما در صنوف و اصناف مختلف وجود دارد، که در گذشته واسطه می‌شدند و جنس یا کالایی را می‌فروختند و درصد می‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ورزش کسانی هستند که واسطه می‌شوند اما زمان ما هیچ کس نبود که واسطه شود تا بازیکن از فلان تیم فلان قدر بگیرد. خود مربی‌ها صحبت می‌کردند و به درخواست خود مربی بازیکنان جابجا می‌شدند. یا نهایتا این اواخر، یعنی حدودا سال 66/67 خود مدیر باشگاه صحبت می‌کرد. ولی بعدها که خود ما مربی شدیم اگر بازیکن تیمی را در نظر داشتیم، به خودش زنگ می‌زدیم، چون آن زمان هنوز رعایت اصول باشگاه‌داری جاری نبود. با خود بازیکن صحبت می‌کردیم و اگر شرایط مهیا می‌شد و دوست داشتند به ما ملحق می‌شدند. بعد از 20 سال قراردادها رسمی و مقررات و قوانینی برای باشگاه‌ها تصویب شد.

وی افزود: زمانی که خودمان مربی بودیم، اصلا اجازه ورود یک دلال یا واسطه را نمی‌دادیم و کاملا مخالف بودیم. حتی بازیکنانی بودند که می‌گفتند ما مدیر برنامه داریم، اما به آن‌ها هم اجازه فعالیت داده نمی‌شد چون ما شناختی نسبت به آن‌ها نداشتیم. آن زمان ایجنت رسمی نبود اما الان همه دلال هستند. حتی بوقچی‌های تیم‌ها و برخی هواداران دو آتیشه نیز دلال هستند چون تعهد سازمانی ندارند.

فریادشیران اظهار داشت: مدیران عامل اگر بخواهند جلو دلالان را بگیرند به راحتی می‌توانند ولی برخی مدیرعاملان خود بخشی از این گردانه فساد و دلالی هستند. بازیکنان شاید قدر خودشان را ندادند، در تمام دنیا جزو نخبگان حساب می‌شوند و جهت پول آفرینی برای مجموعه مهم تلقی می‌شوند و در رسانه‌ها از آن‌ها دعوت می‌کنند، به همین دلیل درآمدزایی زیادی برای باشگاه دارند و باشگاه‌ها به آن‌ها پول خوبی می‌دهند ولی در قبال آن پول‌های هنگفتی را کسب می‌کنند. متأسفانه در کشور ما سیستم اسپانسری و پخش‌های تلویزیونی سازمان یافته، درست و شفاف نیست اما جدیدا سلطانی‌فر در سیستم دلالی کشور ورود پیدا کرده است و تشکر می‌کنیم که اقدامی صورت گرفت و این قضیه را علنی کردند چون برخی از دوستان کتمان و انکار می‌کنند، اما عزمی برای مبارزه نیست. الان ستون‌های دلالی کاری کرده که برای باشگاه‌ها مدیرعامل تعیین می‌کند.

مربی اسبق تیم ملی عنوان کرد: در فوتبال همه یکدیگر را می‌شناسند و به همین خاطر همه می‌دانند چه کسی دلال است، کدام مربی با دلال کار می‌کند، کدام مربی در تعیین نتایج نقش دارد و به بازیکن حریف پول می‌دهد که پنالتی می‌زند و گل نزند. در یک گروه فوتبالی که مدیران عامل، مسئولین خود فدراسیون و برخی از کارشناسان در آن عضو هستند. در آن‌جا رئیس هیات فوتبال یکی از استان‌ها بی‌احترامی کرده بود و دلیلش این بود که من از تیم یک تیم 200 میلیون طلب دارم. حکم دادگاه کمیته انضباطی و استیناف را گرفتیم، همه مسئولین فراری فوتبال آن زمان هیچ اقدامی نکردند تا این که تیم از لیگ برتر رفت و الان به میمنت حضور این مدیران وجود خارجی ندارد.

فریادشیران در پایان گفت: متاسفانه الان بعضی از اصحاب رسانه و مجریان تلویزیون در کار دلالی هستند. وقتی مدیرعامل از طریق گوینده‌ها یا مجریان تلوزیزیون معرفی می‌شود، معلوم است مربی و داور فاسد می‌شود و نتایج بازی‌ها در خارج از زمین فوتبال تعیین می‌شود. مایلی‌کهن، غلام پیروانی، همایون شاهرخی، پرویز مظلومی، ابراهیم‌زاده و امثال این‌ها می‌روند در خانه‌هایشان، چون آدم‌های باشرفی هستند و نمی‌خواهند در گردونه فساد باشند. وضعیت خراب است و امیدوارم در این مسئله جدی شوند، حرف و شعار به اندازه کافی داریم. بایت ورود به این مسئله از جهتی خوشحالم و از جهتی امیدوارم پشت گوش نیاندازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال فوتبال دلالی در فوتبال برای باشگاه کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین مربی ماه آوریل لالیگا
  • رسمی؛ انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین مربی ماه آوریل لالیگا
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • پمپ هیدرولیک
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود