Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، دکتر براتی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش میزان مصرف مواد آرایشی در استان اظهارکرد: افزایش تعداد مراکز فروش لوازم آرایشی نشان دهنده افزایش مصرف و کاهش سن مصرف است.

وی افزود: در استان خراسان شمالی فقط ۲۰۰ مرکز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی دارای مجوز در حال فعالیت است که غیر از این مراکز در تعدادی از مراکز غیرمجاز، داروخانه، برخی از سوپرمارکتی ها نیز لوازم آرایشی به فروش می رسد و تعدادی از مردم نیز خرید اینترنتی لوازم آرایشی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براتی‌زاده خاطرنشان کرد: در حقیقت فعالیت ۲۰۰ مرکز مجاز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی با توجه به جمعیت این استان، تعداد زیادی است.

وی ادامه داد: تبلیغات اغواکننده یکی از عواملی است که سبب شده مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی افزایش یابد، این درحالی است که برخی از لوازم بهداشتی‌ها با برندهای معروف توزیع می‌شوند اما در حقیقت تقلبی هستند.  در همین راستا به دنبال آن هستیم تا سرمایه‌گذارانی را در استان جذب کنیم که لوازم بهداشتی به خصوص برپایه مواد گیاهی تولیدکنند.

وی تصریح کرد: در شهرستان جاجرم یک سرمایه‌گذار درخواست ایجاد یک واحد تولیدی کرم بر پایه گیاهی را داده‌است.

کد خبر 510286 برچسب‌ها سازمان غذا و داروی ایران استان خراسان شمالی لوازم آرایشی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و داروی ایران استان خراسان شمالی لوازم آرایشی لوازم آرایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این تعداد کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال، در بازرسی‌های فروردین ماه در سطح عرضه کشف و ضبط شد.

دکتر علی روحبخش افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در هفت حوزه فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی ١۴۰٣ بود و در این ایام، مرکز نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل بر فعالیت ١٢۶ داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه و ٣۶ داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی نظارت کرد.

دکتر روحبخش اضافه کرد: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور ٩٣ مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، ٧٢ مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، ٧٩٧ مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذا‌های ویژه، بررسی ٩٣ مورد نمونه دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذاودارو و بررسی ١١ مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • محموله ۱۵ میلیاردی لوازم یدکی و لوازم آرایشی قاچاق در توقیف پلیس
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی