Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار عزیزاله ملکی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از طریق این مشاوره ها به اشخاص کمک می‌شود که اهداف خود را مشخص کنند، تصمیم‌گیری مناسب داشته و مسائل فردی، خانوادگی، اجتماعی و تحصیلی خود را حل کنند.
وی خدماتی که در مرکز و دوایر مشاوره کلانتری های استان ارائه می‌شود را شامل مشاوره خانوادگی، فردی، تربیتی، تحصیلی، روانی، شغلی، اقتصادی، ازدواج، تحصیلی، حقوقی و روانسنجی عنوان و تصریح کرد: هدف از تأسیس مراکز مشاوره، ایجاد رابطه نزدیک و صمیمی همراه با اعتماد بین مردم و پلیس، شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های بروز رفتارهای ناهنجار و بزهکارانه، کاهش بار انتظامی و قضائی پلیس و کاهش مشکلات اجتماعی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۴۴ نفر به مرکز و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان مراجعه کرده‌اند .

به گفته وی، از این تعداد، ۸۲ نفر به مرکز مشاوره و ۷۶۲ نفر نیز با مراجعه به دوایر مشاوره کلانتری‌ها از خدمات مشاوره بهره‌مند شده‌اند.
سردار ملکی تصریح کرد: از بین مراجعان، ۳۷۵ نفر به عنوان شاکی و یا پرونده ارجاعی از دستگاه قضائی یا یگان‌های انتظامی و ۳۸۷ نفر نیز به صورت خود معرف و بدون شکایت از فردی خاص و برای دریافت خدمات مشاوره‌ای به این دوایر مراجعه داشته اند.
وی ادامه داد: با تلاش کارشناسان مشاوره و مددکاری از ۳۷۵ پرونده ارجاعی، ۲۶۶ پرونده معادل ۷۰ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منجر شده است.
وی عنوان کرد: مشکلات خانوادگی با ۴۶ درصد، مشاوره پیش از ازدواج با ‌۱۴‌ درصد، مشکلات روانی ۱۱ درصد، مشاوره فردی ۷ درصد، بیشترین میزان مراجعات به مرکز مشاوره و نیز مشکلات خانوادگی با ۴۰ درصد، مشکلات حقوقی با ۲۴ درصد و نزاع و درگیری با ۱۹ درصد بیشترین میزان مراجعان به دوایر مشاوره کلانتری‌ها را به خود اختصاص داده است.
فرمانده انتظامی  گیلان همچنین با اشاره به فعالیت مرکز مشاوره پلیس گیلان در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: این مرکز به منظور کاهش آسیب‌های روحی و روانی ناشی از این بیماری و افزایش احساس آرامش در جامعه، نسبت به ارائه خدمات مشاوره تلفنی و حضوری به خانواده‌ها و افراد آسیب‌دیده اقدام کرد.

وی ارسال پیامک‌های آموزشی به شهروندان، درج مطالب آموزشی در فضای مجازی، تهیه بروشور و فصلنامه در زمینه روانشناسی و مقابله با استرس ناشی از کرونا را ازجمله این اقدامات در راستای گام‌های مؤثری در بهداشت روانی شهروندان عنوان کرد.
فرمانده انتظامی گیلان یادآور شد:مرکز و دوایر مشاوره کلانتری‌های منتخب استان همه روزه آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های مختلف به شهروندان هستند .

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا پیامک خانواده روحی و روانی فرمانده انتظامی فضای مجازی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دوایر مشاوره کلانتری ها خدمات مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه

سرتیپ احمد علی  گودرزی رئیس روانشناسی پلیس ایران گفت: خوشبختانه در سال‌های  اخیر تعداد زیادی از همکارانمان که در نقاط مرزی، انتظامی و یگان های ویژه و سایر یگان ها انتظامی، آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، راهنمایی و رانندگی، تحت نظارت مستقیم این انجمن  هستند که بتوانند به وظایف خود به خوبی عمل کنند .

او بیان کرد: در این راستا ۸ کمیته تشکیل شده که این کمیته ها هر کدام وظایفی دارند.  از جمله آن می توان به  کمیته جنایی، سلامت خانواده، راهنمایی و رانندگی و دیگر کمیته هایی که می‌توانند در سلامت اجتماع و انتظامی کشور کمک کننده باشند اشاره کرد.

رئیس روانشناسی پلیس ایران تصریح کرد: این تلاش‌ها و فعالیت ها در یکی دو سال گذشته بسیار مناسب بوده است. وضعیت علمی همکارانی که  در پاسگاه ها و کلانتری ها خدمت می کنند و همچنین افرادی که در راس عدالت ترمیمی تلاش می کنند را ارتقا داده‌ایم.  

وی افزود: در بحث خانواده و حوزه سلامت روان کارکنان اقدامات خوبی انجام دادیم. روانشناسان ما در رده های انتظامی و مرزی به ویژه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها که پرونده های خانوادگی در آنجا اتفاق می‌افتد می توانند خدمت کنند.

او همچنین گفت:  در این زمینه‌ها نظراتی به مجموعه اجتماعی  مانند جنایی، راهور، سلامت خانواده ، بهداری داده شده است.   

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار