Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اداره‌کل هنر‌های نمایشی دومین گزارش خود را در رابطه با رصد و پیگیری شرایط و مشکلات گروه‌های نمایشی و تماشاخانه‌های خصوصی در وضعیت همه‌گیری بیماری کرونا منتشر کرد.

متن گزارش شماره ۲ این اداره‌کل پس از بررسی شرایط موجود به شرح زیر است:

۱- با توجه به بند ۳ و ۴ اطلاعیه شماره یک مورخ نهم اردیبهشت‌ماه این اداره‌کل به آگاهی می‌رساند پس از بررسی و جمع‌آوری اطلاعات نمایش‌ها در فاز اول مربوط به شهر تهران با استناد به پروانه‌های صادر شده از سوی شورای ارزشیابی و نظارت این اداره‌کل، فهرست ۱۸۶ اثر در بیش از ۱۰۶ تالار نمایشی و همچنین ۳۰ برنامه سرگرمی‌ نمایشی احصا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اطلاعات در قالب فایل pdf به پیوست این خبر قابل دسترسی است.

۲- همچنین مجموعا آثار ۵۸ گروه نمایشی برای فروردین و اردیبهشت‌ماه سال ۹۹ متقاضی اجرا یا در آستانه دریافت پروانه اجرا بوده است که فهرست آن‌ها نیز در همین فایل pdf قابل مشاهده است.

۳- چنان‌چه نام اثری که پروانه اجرا دریافت کرده یا در آستانه دریافت پروانه بوده است در فهرست‌های منتشره قید نشده یا دارای مغایرتی است، صاحبان آثار مرتبط می‌توانند تا پایان وقت اداری روز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه از طریق شماره ۶۶۷۲۵۳۱۴ با دفتر شورای ارزشیابی و نظارت تماس گرفته یا به این دفتر مراجعه کنند.

۴- تا ساعت ۱۱ امروز، دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۹ که این اطلاعیه تدوین شد به غیر از استان‌های اصفهان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام، تهران، آذربایجان غربی، خوزستان و فارس دیگر استان‌ها اطلاعات مربوط به اجرا‌های تعطیل شده اسفندماه یا برنامه‌های فروردین‌ماه را در پورتال‌های استانی ایران‌تئاتر بارگذاری نکرده‌اند و این فرصت تا آخر این هفته برای تکمیل اطلاعات مهیاست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تئاتر شهر هنرهای نمایشی ویروس کرونا اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • اطلاعیه قطع آب در هفتکل 
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • بارش‌ها در کرمان تداوم دارد
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد