Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@11:29:15 GMT

جذب سرمایه‌گذار، راهبردی مهم در جهش تولید است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۲۵۱۹

جذب سرمایه‌گذار، راهبردی مهم در جهش تولید است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم ،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در دفتر معاونت اقتصادی استاندار برگزار شد،گفت: جذب سرمایه‌گذار، راهبردی مهم در جهش تولید است و باید شهرک‌های صنعتی بتوانند زیرساخت‌های لازم را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: دستگاه‌های خدمت رسان وظیفه دارند از طریق ممیزی انرژی و مازاد آن، به آزاد سازی ظرفیت‌های خود بپردازند تا بتوانیم شهرک‌های صنعتی را برای طرح توسعه مهیا کنیم.

سیجانی عنوان کرد: از جمله دغدغه‌های مهم سرمایه‌گذاری در قم، فقدان زیرساخت‌های لازم در جذب سرمایه‌گذار است که این امر لطمه اقتصادی جدی به دنبال دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم یادآورشد: از سال ۹۷ به دلیل همین مشکلات با کاهش حجم سرمایه‌گذاری در استان قم مواجه بودیم و حتی در مدت دو سال اخیر رشد منفی در اتمام طرح‌های نیمه کاره اقتصادی ایجاد شده است.

او تصریح کرد: در مجموع ۲۲۳۰ واحد صنعتی دارای مجوز در استان داریم که در این میان ۲۵۰ واحد راکد تولیدی و صنعتی در قم احصاء و عارضه‌یابی شد و قرار است امسال ۲۵ واحد راکد با تمهیدات لازم به چرخه تولید و صنعت بازگردد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: یکی از مشکلات جدی در این شهرک‌های صنعتی، کمبود آب است به طوری که برای احداث واحد‌های جدید در شهرک صنعتی شکوهیه، ۲۰ لیتر بر ثانیه آب داریم و در سلفچگان نیز با ۵ لیتر بر ثانیه، کمبود احساس می‌شود.

در این جلسه سید رضا علیزاده طباطبایی مدیرکل دفتر جذب و سرمایه‌گذاری استانداری قم گفت: یکی از موانع جدی در جذب سرمایه‌گذار، وجود مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی به ویژه آب است.

او عنوان کرد: ۸۰ میلیارد تومان برآورد تامین آب در شهرک‌های صنعتی است که با جذب آن، بخشی از مشکلات در این مناطق رفع می‌شود.

علیزاده طباطبایی یادآورشد: همچنین در تفاهم‌نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم با شرکت برق منطقه‌ای تهران، کمبود برق در توسعه شهرک‌های صنعتی از میان می‌رود.

او بیان کرد: برخی پروژه‌های صنعتی و تولیدی و اشتغال‌زایی به واسطه همین مشکلات معطل مانده است و دستگاه‌های باید به طور جدی با مطالعات دقیق و رفع مشکلات، در جهت واگذاری زمین اقدام کنند.

مدیرکل دفتر جذب و سرمایه‌گذاری استانداری قم تصریح کرد: همچنین تکالیف واحد‌های غیرفعال مشخص شود تا در صورن عدم فعالیت، بتوان زیرساخت‌های آنان را در اختیار دیگر واحد‌ها قرار داد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای تولیدی وصنعتی 250واحد راکد شهرک های صنعتی رئیس سازمان صنعت جذب سرمایه گذار معدن و تجارت قم شهرک های صنعتی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین