Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی در نشست خبری مجازی به سوال خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت بهداشتی کشور گفت: رعایت مردم مهم ترین اتفاق در سطح کشور بود و اگر سطح سواد سلامت ارتقا پیدا نمی کرد این همه توفیق به دست نمی آوردیم.

او افزود: کنترل این بیماری با مسئولیت اجتماعی اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما همکاری فوق العاده برای رعایت فاصله اجتماعی رخ داد و اهمیت به بهداشت قابل توجه بود.

رئیسی با اشاره به دیگر اقدامات تصریح کرد: غربالگری وسیعی در سطح کشور اتفاق افتاد و حدود 90 درصد مردم غربالگری شدند و در حال حاضر مرحله دوم غربالگری است که به مرز 32 میلیون نفر رسیده است و افراد پر خطر مورد ارزیابی قرار می گیرند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به لزوم قرنطینه خانگی افراد مبتلا گفت: اگر افراد را پیدا نمی کردیم ، طی هفته های بعد به بیمارستان مراجعه می کردند و تخت های بیمارستان پر می شد. این ها می تواند قابل برگشت باشد و دوباره بیماری شیوع پیدا کند. این بیماری می تواند به سرعت بازگردد. به همین دلیل نیاز داریم که مردم در کنار مسئولین توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.

او خاطر نشان کرد: در استان خوزستان که مشکلاتی داریم همین نکته رخ داد. با عدم رعایت دستورالعمل ها، ناچار شدیم که به عقب بازگردیم و تا آخرهفته در برخی شهرهای استان خوزستان تعطیلی رخ داد و برگشت به عقب داشتیم و ممکن است برای هر شهر و استانی رخ دهد که باید بدان توجه کرد.

رئیسی با اشاره به وضعیت بوشهر تصریح کرد: در بوشهر رعایت ها به خوبی صورت گرفت و مردم هوشیار هستند. در زمانی که اعلام شد فاصله گذاری فیزیکی انجام شود مردم سختگیرانه رفتار کردند و موارد کمی از ابتلا داشتیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ویروس ها در شهرهای مختلف متفاوت نیست و در حال حاضر اگر مردم رعایت نکنند بوشهر هم مانند خوزستان خواهد شد.

او بیان کرد: طرح تشدید نظارت بر نانوایی ها شروع شده تا بتوانیم نظارت بیشتری داشته باشیم.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت گفت: برگزاری مراسم شب قدر یکی از بحث ها است و همه مردم متدین ایران برایشان این شب اهمیت دارد اما رعایت پروتکل ها مهم است و نباید با تجمعات میزان ابتلا بالا رود. اگر شرایط را فراهم کنیم می توانیم این سه شب را برگزار کرد.

او در تشریح پروتکل لازم برای برگزاری مراسم شب قدر گفت: برای برگزاری این شب ها رعایت دستورالعمل هایی چون حضور ظرفیت محدود، در فضای باز، رعایت حداقل فاصله یک متر، استفاده از ماسک و دستکش و سجاده و مهر و قرآن شخصی، استفاده از یک چهارم فضا برای حضور افراد در فضای سر بسته در دستور کار است. همچنین بنا است صدا و سیما مراسمات را به صورت زنده پخش کنند تا افراد از خانه این مراسم را پیگیری کنند.

رئیسی با بیان اینکه عصر امروز شرایط و دستورالعمل های دقیق صادر می شود،  تصریح کرد: اینکه چه تعداد مرکز می توانند مراسم را برگزار کنند در جلسه بعداز ظهر پیگیری می کنیم همچنین حداکثر 2 ساعت برگزاری مراسم باید زمان ببرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت دستفروشان گفت: نظارت ما بر دستفروشان سخت است. جاهایی را نظارت می کنیم که دارای پروانه کسب و کار هستند و بر اساس ضوابط باید باشد و در غیر این صورت مغازه را پلمب می کنیم اما بر دستفروشان نمی توان نظارت کرد.

او اضافه کرد: با دستفروشی به خصوص مواد غذایی مخالفیم و با آن ها برخورد خواهیم کرد. اما باید به فکر معیشت مردم باشیم و تنها از حوزه سلامت بخواهیم به مسئله نگاه کنیم همه را تا آخر سال باید تعطیل کرد اما باید همه چیز را در کنار هم دید. جایی که نمی توان پروتکل ارسل کرد نمی توان نظارت داشت. در ستاد کرونا برای دستفروشی هیچ پروتکلی صادر نشده است.

رئیسی در خصوص وضعیت استان خوزستان بیان کرد: اپیدمی خوزستان از میانگین کشور کمتر است. بقیه استان ها پیک را رد کرده اند اما خوزستان پیک را رد نکرده است و دیرتر به این پیک رسید.سایر استان ها نیاز به پاکسازی دارد اما خوزستان نیاز به سرکوبی دارد. با این حال خوزستان بیماریابی سرپایی انجام می شود و مردم روزانه با 1000 تست سرپایی رصد می شوند و به همین دلیل مورد ها افزایش داشته است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه باید زنجیره انتقال قطع شود، افزود: تصمیم گرفته شد گامی به عقب برگردیم و برخی مشاغل و ادارات تا آخر هفته تعطیل شوند و فرصت بدهیم تا مردم قوا تازه کنند. با توجه به مسائل قومی فرهنگی باید شرایط متفاوت را شاهد باشیم.

رئیسی در خصوص وضعیت بازگشایی حرم متبرکه گفت: آستان های مشهور و ممتاز در مشهد و قم و شیراز بحث ریسک انتقال در صحن و حرم است و دیگر این است که افراد مسافرت می کنند و هتل ها شلوغ می شود و باید ریسک تجمعی را محاسبه کرد. دوست داریم بازگشایی صورت بگیرد ولی باید ریسک را کاهش بدهیم. بحث مسئولیت اجتماعی مطرح است. باید با ویروس زندگی کنیم و کنار بیاییم.

او در خصوص وضعیت بهداشتی پروازها اظهار کرد: در مورد پرواز ها پروتکل ها ابلاغ شده و همه باید با ماسک و دستکش بیایند. هر سه دقیقه هوای هواپیما به بیرون می رود و این امر نکته مثبت است. پرواز های خارجی هم تقریبا خیلی کم شده است اما برای ورود ایرانی های خارج از کشور از همه تست گرفته می شود و از مبدا که می آیند تعهد می دهند تا 14 روز در خانه خودشان قرنطینه باشند و از همه تست گرفته می شود.

معاون وزیر بهداشت افزود: تا الان تعداد مسافرین که وارد کشور شده اند کمتر از یک دهم درصد مثبت پیدا کردیم چرا که آن جا تحت شرایط قرنطینه سختی بودند. فاصله گذاری هم باید درست باشد.

رئیسی تاکید کرد: در هواپیماها تنها باید 60 درصد ظرفیت پر باشد و اگر افراد کنار هم می نشینند باید بسته های بهداشتی داشته باشند. توصیه می کنیم مردم در پرواز چیزی نخورند. بعد از افطار اگر پروازی هست در هواپیما چیزی استفاده نکنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هواپیما دستفروشان معاون بهداشت وزارت بهداشت کرونا معاون بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل مسلحانه پزشک ماهشهری؛ کیفرخواست صادر شد

دادستان عمومی و انقلاب بندر ماهشهر از صدور کیفرخواست در خصوص پرونده قتل پزشک ماهشهری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدی با اشاره به دستورات رئیس کل دادگستری استان خوزستان در مورد موضوع امنیت روانی جامعه و برخورد قاطع و سریع با جرائم خشن، گفت: پس از اطلاع از موضوع بلافاصله با حضور بازپرس در صحنه قتل و بررسی شواهد موجود، پرونده تشکیل و تحقیقات به سرعت آغاز شد.

وی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات اولیه و شناسایی متهم، فرد مظنون در کمترین زمان ممکن دستگیر و پس از بازداشت به جرم خود اعتراف و نحوه قتل و علت آن را تشریح کرد.

دادستان عمومی و انقلاب بندر ماهشهر با بیان اینکه مبارزه با فساد و برخورد مصداقی با جرایم خشن و تأمین امنیت روانی جامعه با دقت نظر و سرعت عمل، از اولویت برنامه‌های این دادستانی است، گفت: پرونده پس از تکمیل تحقیقات ظرف دو ماه با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان خوزستان ارسال شد.

دیگر خبرها

  • قتل مسلحانه پزشک ماهشهری؛ کیفرخواست صادر شد
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • اسناد تک برگی برای اراضی زراعی صادر می شود
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری