Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:23:36 GMT

راه‌اندازی کارخانه تولید ماسک در نیر به همت یک خیر

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۲۹۲۶

راه‌اندازی کارخانه تولید ماسک در نیر به همت یک خیر

ایسنا/یزد امام جمعه نیر یزد درباره جزئیات شکل‌گیری قرارگاه رزمایش مواسات و همدلی در این شهرستان گفت: ابتدای شکل‌گیری، برای جذب کمک‌های خیران جلساتی با حضور هیئت امنای مساجد برپا شد، و در واقع محوریت کار به مساجد سپرده شد، زیرا اعتقاد داریم کار خیر نباید شکل دولتی و حکومتی داشته باشد.


حجت‌الاسلام محمود دهقان‌پور در گفتگو با ایسنا ادامه داد: مقرر شد مساجد هم موضوع جلب مشارکت از خیران و هم موضوع شناسایی محرومان و آسیب دیدگان از کرونا را در دستور کار قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نهادهای حمایتی را هم دعوت کردیم و به فهرست واحدی برای کمک‌رسانی به محرومان رسیدیم و محور کمک‌رسانی را هم کمیته امداد قرار دادیم تا همه نهادها و خصوصاً مساجد برای توزیع کمک‌ها با کمیته امداد هماهنگ شوند تا به این صورت از موازی‌کاری جلوگیری شود.  
وی با بیان اینکه مساجد محور فعالیت رزمایش مواسات و همدلی هستند، گفت: برنامه‌ریزی ما به گونه‌ای بود که شماره حساب برای جمع آوری کمک‌ها را هم خودم مساجد اعلام می‌کردند و تلاش کردیم در این زمینه حتی نامی هم از امام جمعه آورده نشود. یکی دیگر از کارها هماهنگی بین مساجد بود تا هم از تکرار جلوگیری شود و هم اینکه اگر مسجدی بسته معیشتی بیشتری داشت، بتواند این بسته‌ها را در اختیار دیگر مساجد برای توزیع قرار دهند.
حجت‌الاسلام دهقانپور از توزیع ۷۰ بسته معیشتی در مرحله اول و ۱۳۰ بسته در مرحله دوم خبر داد و گفت: کار کمک‌رسانی کماکان ادامه دارد و قرار است با کمک هیأت رهروان شهر، ۱۰۰ بسته حمایتی دیگر بین محرومان توزیع شد.
 
حجت‌الاسلام دهقانپور از راه‌اندازی کارخانه بزرگ تولید ماسک به همت یک خیر در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از اتفاقات خوب در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا در منطقه ما این بود که خیری پای کار آمد و کارخانه‌ای برای تولید ماسک راه اندازی کرد و در این راستا هم اشتغال‌زایی خوبی صورت گرفت. ماسک‌های تولیدی به شکل گسترده در کل استان یزد توزیع می‌شوند و جا دارد از مالک کارخانه ایساتیس بابت این اقدام خیر تشکر کرد.
امام جمعه نیر یزد با بیان اینکه حضور ائمه جمعه و روحانیان سبب دلگرمی مردم در چنین بحران‌هایی می‌شود، گفت: ائمه جمعه مورد اعتماد مردم هستند و از طرفی هم با دستگاه‌های مختلف ارتباط دارند و می‌توانند پل خوبی بین مردم و نهادها باشند و در راستای رفع مشکلات آنها گام بردارند. در واقع رزمایش مواسات اتفاق مبارکی بود که بر این امر صحه گذاشت و نشان داد همراهی مردم و روحانیون می‌تواند گام‌های موثری در راستای حل مشکلات مردم بردارد. البته در این راستا بهتر است که کار به مردم واگذار شود و کمتر نامی از نهادها برده شود.
وی با بیان اینکه نباید خدمت‌رسانی به محرومان به ماه رمضان و دوران شیوع ویروس کرونا محدود شود، گفت: امروز اتفاق بزرگی رخ داده و در همه شهرها مردم و مسئولان پای کار آمده و موضوع خدمت‌رسانی به خوبی ساماندهی شده؛ پس ضروری است این کار کماکان ادامه داشته باشد. البته می تواند جامعه هدف فعالیت تغییر کند تا هم به محرومان رسیدگی شود و هم مشکلات بزرگتری از جامعه از جمله موضوع اشتغال را به وسیله آن رفع کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماسك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به افزایش عرضه قیمت هر کیلوگرم زعفران نگین به ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به ماه‌های گذشته بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش مشرق، «غلامرضا میری» درباره وضعیت تولید و صادرات زعفران در سال جاری اظهار داشت: طی ماه‌های گذشته به دلیل افت تولید و کاهش عرضه قیمت هر کیلوگرم نگین زعفران به ۱۱۵ میلیون تومان رسیده بود، اما اخیراً به دلیل شرایط جوی مناسبی که داریم پیش‌بینی می‌شود که تولید قابل توجهی داشته باشیم؛ بنابراین دارندگان زعفران اقدام به عرضه و فروش این محصول کرده‌اند که همین امر باعث روند کاهشی قیمت شده است.

وی با بیان اینکه اکنون کف قیمت هر کیلوگرم زعفران دسته نیز بین ۷۴ تا ۷۵ میلیون تومان است، افزود: این افزایش قیمت در پی کاهش تولید ۶۰ تا ۷۰ درصدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بوده است که منجر به کاهش عرضه شد، در حالی که تقاضای جهانی برای زعفران همچنان پابرجا بود که این عدم تعادل افزایش قیمت‌ها را منجر شد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران تصریح کرد: طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی سال ۱۴۰۲ حدود ۱۵۰ تن زعفران در سطح زیرکشت بیش از ۱۲۳ هزار هکتار تولید شده، در حالی که سال ۱۴۰۱ میزان تولید این محصول حدود ۲۳۰ تن بوده که نزدیک ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

میری گفت: در حال حاضر زعفران در ۲۳ استان کشور تولید می‌شود، اما عمده تولید این محصول از لحاظ کمی و کیفی مربوط به استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی است.

وی زمان برداشت زعفران را آبان ماه هر سال دانست و اضافه کرد: پیاز زعفران یک بار کاشت می‌شود و بین ۷ تا ۱۵ سال قابلیت برداشت محصول دارد.

افزایش صادرات زعفران نسبت به سال ۱۴۰۱

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران اظهار داشت: صادرات زعفران در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۲۲ تن بود و در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۱۰ تن بوده است که اندکی افزایش را نشان می‌دهد.

به گفته وی، علت افزایش میزان صادرات در سال ۱۴۰۲ به دلیل وجود بخشی از زعفران باقیمانده در انبارهای سازمان تعاون روستایی ایران، بورس کالا، بخشی در دست صادرکنندگان و تولیدکنندگان بوده است. اکنون قیمت هر کیلوگرم زعفران ایران در دنیا بین ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار خرید و فروش می‌شود.

میری گفت: بورس کالا باید برای کشاورزان جایگاه مورد اعتماد باشد که زعفران را آنجا دپو کنند، اما متاسفانه با سفته بازی و دلال بازی‌هایی که انجام می‌شود منجر به کاهش قیمت زعفران نسبت به بازار سنتی شده است؛ یعنی قیمت هر کیلوگرم زعفران در بورس کالا به کیلویی ۹۴ میلیون تومان رسیده در حالی که در بازار سنتی حدود ۱۰۵ میلیون تومان است که این اقدام ایجاد زیان به کشاورزان است.

بسته‌بندی زعفران ایرانی شکیل و متنوع‌تر از اروپایی است

نایب رئیس شورای ملی زعفران درباره بسته‌بندی زعفران ایرانی، بیان کرد: اکنون وضعیت بسته‌بندی زعفران ایران از لحاظ شکیل بودن و تنوع از شرایط مطلوبی برخوردار است تا جایی که از بسته‌بندی‌ها اروپای نیز بهتر است؛ زیرا ۷۰۰ تن ظرفیت استاندارد بسته‌بندی در کشور ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: بسته‌بندی زعفران از ۱۰ گرم تا ۵۰۰ گرمی با شناسنامه و برند داریم که باید علاوه بر بسته‌بندی ریز این محصول به صورت فله‌ای نیز به فروش برسد؛ زیرا تمام مصرف زعفران دنیا آشپزخانه‌ای نیست؛ بلکه مصارف صنعتی دارد که باید به صورت بسته‌بندی بزرگ یا فله‌ای باشد همان‌گونه که ما از کشورهای مختلف قهوه یا ادویه‌جات به صورت فله‌ای تامین و وارد می‌کنیم.

پیگیری برای ثبت جهانی زعفران ایران

میری نسبت به قاچاق زعفران انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر ماهانه ۱۰ تن زعفران به صورت قاچاق از مرزهای کشور خارج می‌شود که باید جلوی این موضوع گرفته شود؛ زیرا زعفران ایرانی با نام کشورهای دیگر در بازار جهانی زیر قیمت آنچه که در داخل کشور است، به فروش می‌رسد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به قدمت ۳ هزار ساله زعفران در ایران طی سال‌های اخیر پیگیر ثبت جهانی زعفران به نام ایران بودیم و همچنان نیز پیگیر هستیم؛ اما هنوز این مهم در دنیا به ثبت نرسیده است.

وی بر این باور است که وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی باید پیگیر این موضوع مهم باشد تا این محصول به نام دیگر کشورها به ثبت جهانی نرسد.

میری تاکید کرد: اگر زعفران ایران به ثبت جهانی برسد دیگر کشورها نمی‌توانند زعفران ایران را به نام خود در دنیا به فروش برسانند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • عملیات دیدنی تولید شکلات‌های نوتلا در کارخانه از نمای نزدیک (فیلم)
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد