Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم کیان‌افراز، مدیر انتشارات افراز، معتقد است: «باید با مدیای جدید و فرمت‌های تازه با توجه به نیاز بازار همسو شویم و پیش برویم چون برای نسلی کار می‌کنیم که چشم باز کرده و با موبایل، کامپیوتر و فضای مجازی بزرگ شده است.»

اعظم کیان‌افراز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا درمورد کتاب‌های گویا گفت: «از ابتدا اعتقاد داشتم که باید سمت کتاب‌های صوتی رفت و جزو اولین نشرهایی بودیم که از ابتدای سال 80 سراغ این پدیده رفتیم و با صداپیشه‌های مختلف، کتاب‌هایی را منتشر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم را زمانی گرفتم که می‌دیدم مردم کمتر برای مطالعه وقت صرف می‌کنند و مدام در رفت و آمد و سفر با اتومبیل هستند و یا نسلی طرف هستیم که مدام با گوشی موزیک می‌شنوند؛ پس فکر کردم چه خوب است که بتوان با انتشار کتاب صوتی و امکان شنیدن آن در فضاهای مختلف، آن هم در وضعیتی که فرهنگ کتابخوانی در مترو و اتوبوس مانند سایر دنیا در کشورمان وجود ندارد، جوان‌ها را تشویق به شنیدن کتاب کنیم. از همان سال‌ها برای این هدف با شرکتی که اپلیکیشن کتاب‌های گویا را برای انتشارات ما طراحی کرده بود، این موضوع را پیش بردیم و امکان دسترسی به کتاب صوتی و دیجیتال را فراهم کردیم.»  

او در ادامه گفت: «نمی‌توانم عیبی را در مورد کتاب‌های گویا مطرح کنم؛ با وجود اینکه ایراد مهم آن از دست رفتن شکل فیزیکی کتاب است و متن به صورت سنتی کنار می‌رود. خودم به شخصه به واژه اعتقاد دارم و حتی پیام صوتی را دوست ندارم و با وجود سختی تایپ کردن و وقت‌‎گیر بودن آن،  در ارتباط کاری‌ام از متن استفاده می‌کنم. پیام صوتی کار ساده‌تری است اما دوست دارم و کلمه سر و کار داشته باشم و کتاب صوتی این امکان را از بین می‌برد.»

کیان‌افراز با اشاره به تغییر نیازهای نسل جدید گفت: «این موضوع را می‌دانم اما باید با مدیای جدید و فرمت‌های تازه با توجه به نیاز بازار همسو شویم و پیش برویم چون برای نسلی کار می‌کنیم که چشم باز کرده و با موبایل، کامپیوتر و فضای مجازی بزرگ شده است. پس به عنوان کسی که محصول فرهنگی تولید می‌کند باید با نیازهای روز همسو باشیم.»

او در ادامه گفت: «ای‌بوک یا کتاب‌های دیجیتال فرمت تازه‌ای است که منتشر می‌شود. باید بپذیریم این شکل تازه را و از نگاه سنتی به کتاب خارج شویم. با این وجود برای من همچنان کتاب در شکل سنتی و فیزیکی آن معنا پیدا می‌کند و باید آن را در کتابخانه برداشت و تورق کرد اما شکل دنیا عوض شده و عصر اینترنت است و اگر عقب بیافتیم نسل جدید سراغ پدیده‌‌های عجیب و غریبی خواهد رفت و ما به عنوان متولیان این حوزه وظیفه‌ داریم به روز باشیم.»

مدیر انتشارات افراز درمورد نمایشگاه کتاب امسال که مشخص نیست به صورتی برگزار خواهد شد هم گفت: «هنوز وضعیت نمایشگاه کتاب مشخص نشده است و پیشنهاد برگزاری مجازی آن نیاز به کارشناسی بیشتری دارد چون با ماهیت نمایشگاه مغایرت دارد و از طرفی برای ناشرانی که کتابفروشی ندارند و نمایشگاه فرصت دیده شدن و فروش کتاب‌های‌شان است، دیگر شانسی وجود ندارد.. در این شرایط برگزاری نمایشگاه به صلاح نیست و کار خطرناکی هم هست و باید به یک ثبات برسیم اما شاید بشود با طرح‌های فصلی عیدانه و بهارانه برای صنعت‌گران این حوزه شرایطی را مهیا کرد تا بیش از این متضرر نشوند و به صنعت نشر هم کمکی بشود.»

او در آخر گفت: «به عنوان سخنگوی انجمن زنان ناشر از ارشاد درخواست کردیم هزینه برگزاری نمایشگاه کتاب را که مبلغ کمی هم نیست و هر سال صرف برگزاری نمایشگاه می‌شده است را هزینه خرید کتاب از ناشرانی بکنند که از چند ماه قبل برای نمایشگاه کتاب چاپ کرده‌اند. این بودجه می‌تواند به بازار نشر تزریق بشود.»    

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب صنعت چاپ کتابخوانی کتاب گویا کتاب دیجیتال برگزاری نمایشگاه نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به فعالیت‌های کمیته اجرایی در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه شده و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.

تیموری با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، عنوان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلی امام خمینی(ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.

وی افزود: ارتباط با نهادها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228350 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • پرسپولیس و استقلال شانس قهرمانی هستند | پیشنهاد داشتم و می‌دانستم به زمین بروم گل ‌می‌زنم!
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد