Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، علی ربیعی در ابتدای نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به اهتمام دولت برای رفع مشکلات معیشتی مردم تاکید کرد: در شرایط بد اقتصادی و شرایط تحریمی موظف می‌دانیم از جان و مال مردم حمایت کنیم. خوشبختانه شاهد کاهش مرگ اما افزایش شناسایی بیمارها در سراسر کشور هستیم؛ ما امروز به مرز گرفتن ۳۰ هزار تست در روز نزدیک می‌شویم و بنا داریم به یک و نیم میلیون تست برای تکمیل طرح غربالگری برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهد افزایش بیماریابی در کشور هستیم

وی افزود: فاصله گذاری هوشمند و اقدامات دیگری که انجام شده به این انجامیده که کیس‌های سرپایی افزایش یابد و  این ناشی از برنامه بیماریابی وزارت بهداشت با همکاری دیگر دستگاه‌هاست.

ربیعی با تاکید بر اینکه شاهد افزایش بیماریابی در کشور هستیم، گفت: دو منحنی با شیب آرام روبه پایین در حال حرکت هستند و افزایش تولید مواد ضد عفونی و ماسک و تکمیل تجهیزات بیمارستانی به علاوه برنامه غربالگری و بیماریابی همه این عوامل رمز موفقیت ما در گذر از آثار ناشی از کرونا است.

آمادگی کادر درمانی و فراهم بودن تجهیزات پزشکی ما موجب پایین بودن مرگ‌ها شد

سخنگوی دولت با یادآوری اینکه دولت هشت سناریو برای مقابله با کرونا داشت، ادامه داد: هشت سناریو محتمل در پیشروی ما بود. ما باید یک سناریو انتخاب می‌کردیم؛ یک سناریو آزاد کردن همه رفتارها و طرف دیگر سناریوها؛ سناریو سختگیری کامل و قرنطینه‌ بود.

وی افزود: میان این سناریوها، موارد چهار و پنج را انتخاب کردیم. سخت‌گیری‌های زیادی را انجام دادیم و آمادگی کادر درمانی و فراهم بودن تجهیزات پزشکی موجب شد تعداد مرگ‌های ما رو به پایین باشد.

ربیعی یادآور شد: یک سناریو بدون مداخله بود که اساسا ما آن را دنبال نکردیم. برخی از کشورها هم که آن را دنبال کردند، منصرف شدند. یک سناریو مداخله حداقلی بود. سناریو دیگر، مداخله متوسط به سمت خوب بود. سناریو دیگر، مداخله سنگین و سخت‌گیری حداکثری و سناریو آخر هم سناریو قرنطینه بود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه اگر انتخاب ما، سناریو اول بود براساس گزارشی که در ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شد، با ۱۱ هزار فوتی روبه‌رو می‌شدیم، تصریح کرد: در سناریو دوم، تعداد فوتی‌ها ۳۳ هزار نفر بود. سناریو سوم ۱۸ هزار فوتی. در سناریو چهارم، تعداد فوتی‌ها ۱۱ هزار نفر بود و در سناریو پنجم، عدد کمتری. ما بین سناریو چهارم و پنجم را انتخاب کردیم.

ربیعی با بیان اینکه در روزهایی به سمت سخت‌گیری‌های حداکثری حرکت کردیم، تاکید کرد: هم‌اکنون هم حول و حوش سناریو چهارم باید حرکت کنیم و در شهرها به سمت سناریوهای پایین‌تر برویم. در جاهایی که احساس می‌کنیم در چند روز متوالی عدد ما، عدد مناسبی است، باید به سمت سناریوهای پایین‌تر برویم. البته این مسئله به معنای آن نیست که در این سناریوها در آن شهرها ثابت بمانیم.

وی افزود: در جاهایی که احساس می‌کنیم در چند روز متوالی عدد ما، عدد مناسبی است، باید به سمت سناریوهای پایین‌تر برویم. البته این مسئله به معنای آن نیست که در این سناریوها در آن شهرها ثابت بمانیم.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه کماکان رصدها ادامه دارد، تاکید کرد:‌ از مردم می‌خواهیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. رمز موفقیت ما در کنترل بیماری و پیشگیری از به خطر افتادن جامعه از یک طرف و از طرف دیگر، نیفتادن آنها به ورطه فقر و بیکاری، رعایت کامل پروتکل‌ها است. یک همکاری همگانی، یک جنبش عظیم از همکاری و اعتماد برای مراعات است.  

در شرایط عادی به سر نمی‌بریم

ربیعی با تاکید بر اینکه در شرایط عادی به سر نمی‌بریم، تصریح کرد: این تصور نباید به خاطر آنکه در منحنی رو به پایین داریم، شکل بگیرد که شرایط عادی شده است.  

وی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در استان خوزستان گفت: در چند روز متوالی روند ابتلا و مرگ رو به افزایش بوده است که نشان‌دهنده عدم رعایت پروتکل‌هاو فاصله‌گذاری‌هاست. من در جلسه قبل از میانگین ۸۳ درصد گفتم. شاخص‌های آماری ما نشان می‌دهد استان خوزستان زیر ۵۰ درصد مراعات و شاخص همکاری وجود داشته است. این یک نشان برای سایر شهرها است.  


ربیعی ادامه داد: وزارت ورزش مامور شد ورزش‌های غیرتجمعی را بررسی کند و به ستاد بیاورد. محدودیت‌های مکان‌های تجمعی کماکان ادامه دارد و تجمع ممنوع است. مدارس و آموزشگاه‌های ما هیچ گاه تعطیل نشدند. ستاد ملی کرونا گسترش زیرساخت‌های موجود و تداوم فعالیت‌های آموزشی را مورد تاکید قرار داد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه نباید زیرساخت به وجود آمده را کنار بگذاریم، بلکه باید آن را تقویت کنیم، گفت: به لحاظ اینکه برخی از دانش‌آموزان به امکانات اینترنتی یا وسایل لازم، دسترسی نداشتند و امکان عقب ماندن آنها از آموزش وجود داشت، باید برای آنها فکری و برای بحث آموزش‌های غیرنظری فکری می‌شد. در مقاطع بالا و دبیرستانی نیاز به گفت‌وگو و تعامل با معلمان احساس می‌شد. به همین خاطر، به جز مدارس کودکان استثنایی تصمیم گرفتیم از ۲۷ اردیبهشت مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی شوند.

حضور هیچ دانش‌آموزی در مدارس اجباری نخواهد بود

وی با بیان اینکه حضور هیچ دانش‌آموزی در مدارس اجباری نخواهد بود، گفت: آنها می‌توانند ساعتی از هفته را با تدریس دروس خاصی سپری و به مدرسه مراجعه کنند. خانواده‌هایی از حضور دانش‌آموزان در مدارس احساس نگرانی می‌کنند و فکر می‌کنند در خانه می‌توانند خودشان جبران تحصیلی را فراهم کنند، هیچ نیازی به حضور نیست.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه هیچ نیازی به حضور در مدرسه وجود ندارد و تصمیم آن به خود مردم واگذار شده است، گفت: در حقیقت مشارکت دادن مردم در انتخاب شیوه آموزش را به مردم واگذار کردیم اما مدارس بازگشایی می‌شوند و معلمان در مدارس حضور خواهند داشت. شیوه تعاملی آموزش همچنان ادامه خواهد داشت برنامه‌های آموزشی صدا و سیما تداوم دارد. ما مدارس را هم باز کردیم تا دانش‌آموزانی که به رفع اشکال و رفع ابهام در دروس نیاز دارند، در کلاس های کارگاهی  به مدرسه بروند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا علی ربیعی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سخنگوی دولت شرایط عادی یک سناریو پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو فیلم با یک بلیت: استقلال- ذوب، ربیعی نکونام

به گزارش ورزش سه، سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی روز گذشته در پاسخ به سوالی درباره آمار تیم فوتبال ذوب‌آهن در مسابقات خارج از خانه و صدرنشینی آنها در این جدول فرضی، این مسئله را یک نکته ژورنالیستی ارزیابی کرد و گفت هر مسابقه‌ای داستان خودش را دارد و وقتی سوت بازی به صدا درمی‌آید، داستان هر مسابقه از سر نوشته می‌شود.

این دومین جدال محمد ربیعی و جواد نکونام در رقابت‌های لیگ برتر این فصل است. آنها قبلا در قامت سرمربی دو باشگاه فولاد و مس رفسنجان بارها و بارها به دیدار يکديگر رفته و خاطرات تلخ و شیرینی از دیدارهای رو در رو دارند. در این فصل هم در یک مسابقه‌ای که در نهایت به جنجال کشیده شد، آبی‌ها با تک گل آرمین سهرابیان با ذوب‌آهن به تساوی یک بر یک رسیدند و حالا به دنبال کسب سه امتیاز خانگی در ورزشگاه آزادی مقابل این حریف احتمالا سرسخت قرار خواهند گرفت.

محمد ربیعی در طول سال‌های گذشته با مس رفسنجان در آزادی نمایش‌های قابل قبولی داشته اما با توجه به اسکواد ضعیف‌تر و مصدومیت‌ها امروز در دیدار مقابل تیم صدرنشین لیگ کار دشوارتری پیش رو دارد. او که به تازگی در دیدار مقابل تراکتور از جام حذفی کنار رفته و در آخرین بازی خانگی نیز مغلوب نساجی شده است، برای نجات این فصل با انگیزه کافی به دیدار حریفی خواهد آمد که در ابتدای فصل تا یک قدیمی سرمربیگری آن پیش رفت.

ربیعی مثل نکونام یکی از نامزدهای هدایت استقلال بود که حتی با حجت کریمی، مدیرعامل وقت استقلال نیز به گفتگو نشست اما با توجه به اینکه کریمی به او اعلام کرده بود باید با مشکلات و نداری‌های استقلال بسازد، ربیعی در نهایت ترجیح داد از پای این شغل پردردسر کنار بیاید و این کمی پیش از آن بود که جواد نکونام به عنوان سرمربی استقلال معرفی بشود.

شاید این دو مربی در ظاهر احترام یکدیگر را نگه داشته‌اند اما جدال فردای این دو بسیار تاکتیکی و بسیار حیثیتی است. برای نکونام، ربیعی یکی از آن کسانی است که حتما باید او را شکست بدهد و اطرافیان او از حساسیت سرمربی آبی‌ها روی این اسم باخبرند. بنابراین پس از بازی تراکتور و با وجود همه جابجایی‌ها، همه چیز متمرکز روی این مسابقه بوده تا استقلال با کسب سه امتیاز خانگی احتمال قهرمانی خود را بالاتر ببرد. با توجه به اینکه پرسپولیس هم مسابقه سختی مقابل نساجی دارد و ممکن است در ورزشگاه وطنی مقابل تیم اوج گرفته الهامی زمین‌گیر بشود.

این مسابقه تماشای دو سبک متفاوت از فوتبال نیز هست و البته بازیکنانی که سابقه کار کردن با هر دو مربی را دارند؛ چهره‌هایی مثل مجید علیاری، محسن فروزان، ایمان سلیمی و ... که درخشش هر یک از آنها می‌تواند در ثبت نتیجه نهایی مسابقه حساس امروز تاثیر بسیاری داشته باشد.

ما امروز دو سبک مختلف فوتبال را نیز به تماشا خواهیم نشست. ذوب‌آهن مثل سایر تیم‌های ربیعی علاقمند به فوتبال سریع و انتقالی است و استقلال تیمی است که با طمأنینه، استفاده از ضربات ایستگاهی و کمین برای اشتباهات حریف به دنبال زدن گل اول و حفظ آن تا پایان بازی است. البته امروز ممکن است هر یک از دو مربی برگ جدیدی روی میز رو کنند، حداقل به این دلیل که در حاشیه نبرد حساس استقلال و ذوب‌آهن، یک میز دونفره شطرنج بین ربیعی و نکونام نیز در نظر گرفته شده که نتیجه آن به نوعی پایان بخش موقت سالی است که نام هر دوی این مربیان شاخص فوتبال ایران به استقلال گره خورده بود.

دیگر خبرها

  • دو فیلم با یک بلیت: استقلال- ذوب، ربیعی نکونام
  • ۱۵ سال کشته‌سازی؛ «ترانه»‌ای که به «نیکا» ختم شد
  • ۱۵سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • محدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی