Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@22:47:45 GMT

​نصب ليدار روي سقف خودرو

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۳۷۵۴

​نصب ليدار روي سقف خودرو

در آينده، در محصولات ولوو، تجهيزات مخصوص خودران، مثل «ليدار» روي سقف نصب مي شوند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپانيوز، نسل بعدي خودروي ولووي XC90 ممكن است اولين مدلي باشد كه ليدار روي سقف آن نصب مي شود. ليدار LiDAR فناوري ارسال نور ليزر و اندازه گيري فاصله خودرو با اشيا و موجودات اطراف خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث خودران ها جديد نيست، اكثر خودروسازان دنيا براي رسيدن به خودران كامل متناسب به بودجه و امكانات خود برنامه دارند. خودروساز آمريكايي تسلا، يكي از خودروسازاني است كه سطح توقع مشتريان را از خودرو بالا برده است. هرچند كه اكنون هيچ خودروسازي خودران كامل عرضه نكرده اما هر كدام از اين خودروسازان پيشرفت هايي را در اين زمينه به دست آورده اند.

ولوو از سال 2016 وارد اين عرصه شده و چون هميشه دوست دارد به عنوان ايمن ترين خودروساز دنيا شناخته شود، با چالش بزرگي رو به رو است. هر چقدر خودرو، خودمختارتر شود، يعني نياز كمتري به راننده داشته باشد، تأمين ايمني سرنشينان دشوارتر مي شود. براي حل اين مشكل، ولوو طرح دوستي و شراكت با شركت لومينار Luminar ريخته است تا براي محصولات آينده ولوو تجهيزات لازم را تدارك ببيند. در بخش ليدار، شركت لومينار، جزو شركت هاي پيشرو و پيشتاز است. ليدار از فناوري ليزر براي اندازه گيري فاصله ها استفاده مي كند. با اين فناوري، مشخص مي شود در اطراف يك خودرو چه موانعي وجود دارند و فاصله آنها تا خودرو چقدر است و خودرو با چه سرعتي به آن مانع نزديك مي شود.

نسل بعدي محصولات ولوو از معماري روزآوري شده SPA 2 بهره مند مي شود. يعني از لحاظ سخت افزاري آمادگي نصب تجهيزات و نرم افزارهاي جديد را پيدا مي كند. بنابراين مي توان انتظار داشت از سال 2022، محصولات اين شركت به ليدار لومينار مجهز باشند. سخت افزار براي اين فناوري روي سقف خودرو نصب مي شود. به تدريج نرم افزارهاي اين فناوري پيشرفته تر مي شوند و خودروها آپ ديت (روزآمدي) آن را به صورت آنلاين دريافت مي كنند.

در حالا حاضر ولوو مي گويد رانندگان فقط حق در بزرگراه ها حق استفاده از خودران محصولات اين شركت را دارند و در غير از بزرگراه ها هيچ مسئوليتي از لحاظ حقوقي متوجه خودروساز نيست. در ولوو نام اين خودران «پايلوت بزرگراه» يا Highway Pilot است. ضمن آن كه زماني اين فناوري براي مصرف كننده فعال مي شود كه مجوز لازم بر اساس جغرافيا و قوانين كشورها دريافت شده باشد.

ليدار لومينار، با ساير تجهيزات پيشرفته كمك به راننده سازگار است و با آنها هماهنگ خواهد بود. براي مثال اگر در خودرويي ترمز اضطراري خودكار نصب باشد، ليدار پيام احتمال تصادف را به اين سيستم ارسال ميكند تا پيش دستانه قبل از برخورد با مانع ترمز خودكار عمل نمايد.

كارشناسان بر اين باورند كه خودروي XC90 ولوو اولين محصول از اين شركت است كه به اين تجهيزات مجهز مي شوند و مي توان از سال 2022 شاهد حضور اين فناوري در خودروهاي ولوو بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روی سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حمیدرضا اعرابی، در سفر به منطقه جنوب شرق، ضمن برگزاری نشست صمیمی با کارکنان منطقه، از واحد‌های مختلف ارتباطات ثابت و سیار و مانیتورینگ رگولاتوری بازدید کرد و بر لزوم نظارت هوشمند و لحظه‌ای شاخص‌های کیفی شبکه تأکید کرد.

معاون نظارت بر امور پستی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه‌ای مشترک با حضور مدیرعامل شرکت پیشگامان به عنوان مجری طرح فیبر نوری در استان هرمزگان، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیرساخت این استان، میزان پیشرفت پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان را بررسی و ارزیابی کرد.

اعرابی همچنین در نشستی با حضور معاون عمرانی استانداری هرمزگان، بر اهمیت افزایش همکاری شهرداری‌های استان با شرکت پیشگامان در راستای تسریع اجرای پروژۀ فیبر نوری تأکید کرد.

معاون نظارت بر امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، به همراه مدیر عامل، نمایندگان و پیمانکاران شرکت پیشگامان، از تمام مراحل اجرای پروژۀ فیبر نوری بندرعباس بازدید و مقرر کرد این شرکت سرعت پیشرفت پروژه و سطح اتصال منازل و کسب و کار‌ها به اینترنت فیبر نوری در شهر بندرعباس و کل استان را افزایش دهد.

وی همچنین بر استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود منطقه و بکارگیری بسیج نیرو‌ها در راستای نظارت دقیق‌تر و تسریع در فرآیند بازدید‌های میدانی و برگزاری جلسات کنترل پروژه منظم و هفتگی توسط منطقه تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس