Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@22:06:13 GMT

متخصصان چینی: آزمایشگاه ووهان کاملا ایمن است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۴۷۴۵

متخصصان چینی: آزمایشگاه ووهان کاملا ایمن است

به گزارش ایرنا شماری از مسئولان آزمایشگاه ووهان در مصاحبه ای که نشریه علوم چین روز دوشنبه آن را منتشر کرده است گفته اند که تمامی «تدابیر امنیتی» در این آزمایشگاه میکروبی - امنیتی در نظر گرفته شده است و به هیچ وجه روزنامه ای برای خروج ویروس وجود ندارد.

گزارش از قول آنها می افزاید که سخت ترین تدابیر امنیتی برای کارکنان آزمایشگاه اعمال می شود و تمامی ضایعات و پسماندهای آزمایشگاه نیز با دقت مدیریت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ و شماری از سیاستمداران آمریکایی، چین را متهم کرده اند که باعث شیوع ویروس کرونا است و می گویند این ویروس از آزمایشگاه موسسه ویروس شناسی شهر ووهان در مرکز چین به دیگر نقاط دنیا سرایت کرده است.

ووهان مرکز استان هوبی در منطقه مرکزی چین واقع است و دسامبر سال ۲۰۱۹ چین اولین مورد شیوع کرونا را از آنجا اعلام کرد اما در مورد منشاء ویروس هنوز اطلاعات علمی دقیقی در دست نیست.

گزارش ها حاکی است موسسه ویروس شناسی ووهان دارای یک آزمایشگاه چهار طبقه است که در آن آزمایش هایی روی ویروس هایی چون ایبولا و ویروس لاسا آفریقای غربی و تب کریمه - کنگو انجام می شود.

همزمان با ادعای مقامات آمریکایی، "ان. بی. سی"  لندن هم در گزارشی مدعی شد احتمالا ماه اکتبر در موسسه ویروس شناسی ووهان «رویدادی خطرناک» رخ داده است و به این شک دامن می‌زند که شیوع کرونا از آزمایشگاهی در چین آغاز شده باشد.

گزارش این رسانه می افزاید از تاریخ ۷ تا ۲۴ اکتبر (۱۵ مهر ۲ آبان ۱۳۹۸) تلفن کارکنان آزمایشگاه ویروس‌شناسی ووهان خاموش بوده و از ۱۴ تا ۱۹ اکتبر (۲۲ مهر تا ۲۷ مهر ۱۳۹۸) خیابان‌های اطراف این آزمایشگاه بسته بوده است نشانه‌ هایی که این نشریه به عنوان خبر از «وقوع اتفاقی خطرناک» در این آزمایشگاه دانسته است.

"یوان جی مینگ" از مسئولان آزمایشگاه ووهان در مصاحبه اش با نشریه علوم و فنون چین می گوید: ما تدابیر بسیار قوی ایمنی اتخاذ کرده ایم هیچ ویروس از این موسسه و این آزمایشگاه به بیرون درز نکرده است.

وی افزود: پسماندها با دقت مدیریت می شود کارکنان مورد آزمایش های دقیق قرار می گیرند و تحقیقات کاملا ایمن است و همه در صورتی که مجوزهای لازم امنیتی و پزشکی داشته باشند، می توانند وارد مجموعه شوند.

او خاطر نشان کرد که کسی غیر از کارکنان نمی تواند وارد آزمایشگاه شود محققان و متخصصان هم فقط از طریق فضای مجازی مجاز به ارتباط با خارج هستند.  

به گفته رییس این مرکز، آزمایشگاه به فناوری فشار منفی مجهز است به این معنا که هوای داخل آن در فضای خارجی تهویه نمی شود و نمی تواند باعث انتقال ویروس شود.

گوان ووشیانگ معاون موسسه هم گفت که از زمان شیوع کرونا در ماه دسامبر تا الان شبانه روزی محققان در حال تحقیق روی ویروس و منشاء آن و همچنین ساخت واکسن هستند و از آن زمان ۱۲۰ دانشمند در ۱۲ تیم مختلف روی موضوع متمرکز شده اند.

تا کنون به گفته وی ۶ هزار و ۵۰۰ نمونه مورد آزمایش قرار گرفته و واکسن هایی تهیه شده و مورد آزمایش کلینیکی قرار گرفته است.

این آزمایشگاه سال ۲۰۰۳ میلادی به دنبال شیوع ویروس مرگبار سارس در چین ساخته شد بشر هنوز شناخت کافی از ویروس ها و جهش های ژنتیکی و راه های توسعه و درمان آنها ندارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا چین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ویروس کرونا چین ویروس شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دستگیری ۶۸ معترض در موسسه هنر شیکاگو
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا مدل Y کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند