Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در سال جدید، با تأکید بر برگزاری المپیاد ملی ورزش دانشگاهی و واگذاری اعزام‌های فدراسیون به هیئت‌های استانی با حضور اعضا در محل فدراسیون برگزار شد. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵ ورزشی ورزش زنان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، اولین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با موضوع بررسی تقویم سال 1399، انتخابات این فدراسیون و طرح برگزاری المپیاد ملی با حضور اعضا در محل فدراسیون دانشگاهی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه، محمدحسین علیزاده سرپرست فدراسیون ضمن تقدیر از زحمات دهخدا رئیس پیشین فدراسیون،  گزارشی از عملکرد سال گذشته فدراسیون ارائه کرد و گفت: سال 98 یکی از سال‌های خوب فدراسیون به دلیل کسب نتایج ارزشمند در مسابقات بین‌المللی بود که برای اولین بار با کمترین نفرات بهترین نتیجه را در یونیورسیاد کسب کردیم. همچنین حضوری موفق در رویدادهای بین‌المللی داشتیم و برای اولین بار شاهد حضور در لیگ جهانی بسکتبال دانشجویان و کسب مدال در این رویداد بودیم.

وی ادامه داد: دلیل این موفقیت‌ها، عمل به توصیه سیاست‌های وزارت علوم و اسناد بالادستی برای حضور کیفی در رویدادها، حمایت‌های همه‌جانبه وزارت علوم، وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، حمایت‌های همه‌جانبه فدراسیون‌های ورزشی، به کارگیری کادر فنی متخصص و سرپرستان باتجربه و حضور مؤثر و فعال پنج بخش تربیت بدنی آموزش عالی در تحقق برنامه و اهداف برنامه راهبردی فدراسیون بود.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: با توجه به بازخورد خوب واگذاری اعزام‌ها به بخش‌های مختلف در سال‌های گذشته قصد داریم در این دوره از ظرفیت‌ها و پتانسیل هیئت‌های ورزشی استانی در اعزام رشته‌های مختلف به مسابقات برون‌مرزی استفاده شود. 

علیزاده خاطرنشان کرد: دیدگاه ما به بخش ورزش بانوان، نگاه توسعه‌بخشی و عدالت‌محوری جهت حضور حداکثری بانوان در فعالیت‌های فدراسیون و اعزام‌هاست.

تاکید بر مشارکت بیشتر بانوان در فعالیت‌های ورزش دانشگاهی

وی در ادامه درباره برگزاری مجمع انتخابات بیان کرد: با وجود هماهنگی‌های به عمل آمده که مقرر شده بود انتخابات در هفته اول اردیبهشت برگزار شود، به دلیل شیوع بیماری کرونا متأسفانه موفق به برگزاری مجمع نشدیم و امیدوارم با کاهش کرونا و صدور مجوز برگزاری جلسات از سوی مسئولان ذی‌ربط، بتوانیم در اولین فرصت بعد از هماهنگی‌های لازم، مجمع انتخابات فدراسیون را برگزار کنیم.
 
سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی اظهار داشت: در بخش بین‌الملل هم باید حضور فعال و در کسب کرسی‌های بین‌المللی هم باید سهم بیشتری داشته باشیم. همچنین با توجه به شرکت دانشجویان و دانشگاهیان کشورمان در برنامه‌های آموزشی  فدراسیون بین‌المللی دانشجویان جهان (فیزو)، باید زمینه حضور و مشارکت بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان را در نشست‌های علمی و آموزشی فیزو را فراهم کنیم تا نمایندگان کشورمان در این مجامع حضور فعال داشته باشند.

در ادامه این جلسه ضمن بحث و تبادل‌نظر پیرامون برنامه‌ها و کارهای انجام شده، درباره بررسی بودجه و تقویم پیشنهادی فدراسیون در سال 1399، طرح برگزاری المپیاد ملی ورزش دانشگاهی با حضور کلیه بخش‌های آموزش عالی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند که در پایان مقرر شد نمایندگان فنی بخش‌ها، نظرات خود را به فدراسیون اعلام کنند تا در جلسه آتی به هیئت رئیسه ارائه شود. 

انتهای پیام/

R1402/P/S3,32,33/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ورزش فدراسیون ورزش های دانشگاهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ورزش فدراسیون ورزش های دانشگاهی ورزش فدراسیون ورزش های دانشگاهی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی المپیاد ملی بین المللی اعزام ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد