Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@22:26:24 GMT

عرضه تب‌سنج‌های لیزری با یک‌چهارم قیمت مشابه خارجی

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۵۴۹۸

عرضه تب‌سنج‌های لیزری با یک‌چهارم قیمت مشابه خارجی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، الناز وفایی، مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان عرضه کننده این دستگاه، تولید تب‌سنج‌های مادون قرمز (لیزری) را از محصولات تولیدی این شرکت نام برد و گفت: این محصول توانایی اندازه‌گیری تب را از فاصله یک تا ۵ سانتی‌متری پیشانی دارد.

وی ظرفیت تولید این دستگاه را ۵۰ هزار عدد ذکر کرد و ادامه داد: خوشبختانه تلاش بسیاری در معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری که محصولاتی برای مقابله با کرونا تولید کرده‌اند، وجود دارد و امیدواریم که دیگر دستگاه‌های متولی نیز با همین جدیت از شرکت‌هایی نظیر شرکت ما حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وفایی افزود: برخی نمونه‌های وارداتی در فضای آزاد عملکرد مطلوبی ندارند، یعنی اعداد مختلفی را نشان می‌دهند. برای همین برخی مراکز درمانی از کار با آنها امتناع می‌کنند، در حالی که نمونه تولید شده در این شرکت توانسته است، تمام مجوزهای لازم را اخذ کند.

به گفته مجری طرح، این محصول با یک چهارم قیمت نمونه مشابه آلمانی روانه بازار شده است.

انتهای پیام/

169 / 336 تب سنج دانش بنیان مادون قرمز علم و فناوری کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تب سنج دانش بنیان مادون قرمز علم و فناوری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد