Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:26:57 GMT

پرداخت الکترونیک سپهر، ظهور یک باور

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۶۷۹۲

پرداخت الکترونیک سپهر، ظهور یک باور

دو دهه از سن صنعت پرداخت می‌گذرد. حالا دیگر استفاده از دستگاه کارت‌خوان و یا خرید اینترنتی به یک سبک زندگی تبدیل‌ شده است. در کشور ما ۱۲ شرکت مجاز به فعالیت در حوزه ارائه خدمات پرداخت و بانکداری الکترونیک هستند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پرداخت الکترونیک سپهر، در ادامه نگاهی به دستاوردهای یک شرکت موفق در سال ۹۸ داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) ناظر به فعالیت‌های این شرکت‌ها هستند. پرداخت الکترونیک سپهر یکی از این شرکت‌هاست.

گویی زمان زیادی از زمستان ۱۳۹۷ که اهالی خانواده مبنا کارت آریا دورهم جمع شدند تا نام این شرکت را به پرداخت الکترونیک سپهر تغییر دهند، نگذشته است.

سال ۱۳۹۸ برای اهالی پرداخت الکترونیک سپهر، روزهای پرتلاشی بود. تلاشی در راستای هدف خدمت‌رسانی به مردم و حرکت به‌سوی کسب موفقیت‌های بزرگ. این گزارش روایتی است از روزهای همدلی و سخت‌کوشی پرداخت الکترونیک سپهر در سال ۱۳۹۸

ظهور یک باور

دی‌ماه ۱۳۹۷ شرکت مبنا کارت آریا به پرداخت الکترونیک سپهر تغییر نام داد.

مهندس بابک رهنماپور مدیرعامل این شرکت در مراسم رونمایی از نام جدید گفت: با هماهنگی اعضای هیات مدیره و بانک صادرات و با در نظر گرفتن استراتژی‌ها و اهداف تعیین‌شده، تصمیم به برندسازی مجدد گرفتیم و در همین راستا نام شرکت به پرداخت الکترونیک سپهر تغییر کرد.

این آغاز یک‌راه بود تا نه‌تنها در نام و نشان تجاری، بلکه در کالبد تمام پرسنل این شرکت روحی تازه دمیده شود. دیری نپایید که با همدلی و همراهی تمام کارکنان، شاخص‌های فعالیت از حداقل به حداکثر رسید. شاید بتوان مهم‌ترین دستاورد این تغییر را تشکیل یک تیم قدرتمند، منسجم و خوش‌فکر دانست که بجای رویکرد کمی در کسب سهم بازار، ارائه خدمات با کیفیت و افزایش مستمر بهره‌وری را در دستور کار خود قرار داد.

موفقیت در شاخص‌های عملکردی شاپرک

سال ۱۳۹۸ برای پرداخت الکترونیک سپهر سال موفقیت و رشد در گزارش‌های شاپرک و شاخص‌های عملکردی بود. در این سال شرکت پرداخت الکترونیک سپهر ماه‌های متمادی در صدر فهرست شرکت‌های پرداخت کشور از منظر برخورداری از کمترین خطای پذیرندگی بود. همچنین روند رو به رشد و موفقیت‌آمیز پرداخت الکترونیک سپهر در کاهش مستمر تعداد کارت‌خوان‌های کم تراکنش و فاقد تراکنش همچنان ادامه دارد و طی ماه‌های اخیر با کاهش مستمر درصد کارت‌خوان‌های کم و فاقد تراکنش از ۴۰ درصد به ۴ درصد، موفق به قرارگیری در رتبه یک این شاخص بین سایر شرکت‌های PSP شده است.

این شرکت با هدف قراردادن شاخص اثربخشی مبلغ تراکنش و جذب منابع مالی، با جهش بسیار مناسبی موفق به کسب رتبه دوم این شاخص طی ماه‌های متوالی در سال ۱۳۹۸ گردید و رسیدن به رتبه اول این شاخص را در سال ۱۳۹۹ در دستور کار خویش قرار داده است.

بهره‌برداری از اپلیکیشن پاس

تولید اپلیکیشن پاس که از سال گذشته در این شرکت آغاز شده بود در سال ۱۳۹۸ نیز به بهره‌برداری رسید. این اپلیکیشن با شعار پرداخت امن و ساده هم‌اکنون به بهره‌برداری رسیده است.

کیف پول الکترونیک محصول قدرتمند سپهر

یکی از مهم‌ترین خدمات پرداخت الکترونیک کشور به‌ویژه پس از شیوع کرونا کیف پول الکترونیک بر بستر برنامک‌های موبایلی بود که در این زمینه نیز کیف پول پاس خوش درخشید و علاوه بر سرویس‌دهی موفق در اپلیکیشن پاس به میلیونها کاربر اپلیکیشن صاپ بانک صادرات ایران نیز ارائه خدمت می‌کند.

چهار گواهی ملی و سه گواهینامه بین‌المللی

تنها در یک سال گذشته رتبه‌ها و گواهینامه‌های ارزشمندی توسط شرکت پرداخت الکترونیک سپهر کسب شد که برخی از آن‌ها عبارت است از:

موفقیت در کسب عنوان «شرکت دانش‌بنیان» در کشور

کسب گواهینامه صلاحیت رتبه یک از شورای عالی انفورماتیک کشور

اخذ پروانه بهره‌برداری تولید نرم‌افزار و جواز تاسیس تولید سخت‌افزار

کسب بالاترین درجه نماد اعتماد الکترونیک موسوم به نماد اعتماد دو ستاره

پیاده‌سازی استانداردهای جهانی و اخذ سه گواهینامه معتبر و مهم ISO۹۰۰۱-۲۰۱۵، ISO/IEC۲۷۰۰۱:۲۰۱۳ و ISO/IEC۲۰۰۰۰:۲۰۱۱ در حوزه‌های مدیریت کیفیت، مدیریت امنیت اطلاعات و مدیریت فناوری اطلاعات

دکتر یاشار نجف زاده رییس هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سپهر در مورد اهمیت این دستاوردها گفت: تداوم ارائه خدمات قابل‌اطمینان در صنعت پرداخت و بهبود مستمر آن مستلزم برنامه‌ریزی راهبردی برای کسب‌وکار و توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و تبعیت از استانداردهایی است که در نهایت مسیر ما را برای کسب موفقیت‌های جهانی در آینده هموارتر می‌کند.

رونمایی از دستگاه کارت‌خوان اندرویدی

شرکت پرداخت الکترونیک سپهر باهدف تکمیل زنجیره ارزش‌افزوده محصولات و خدمات خویش و ارائه خدمات VIP به مشتریان ویژه بانک صادرات ایران در آخرین روزهای سال ۱۳۹۸ موفق به رونمایی از محصول راهبردی خویش با نام و برند تجاری و اختصاصی SepehrA۱ گردید.

مشتریان ویژه بانک صادرات ایران با استفاده از این کارت‌خوان اندرویدی بی‌نیاز از تهیه مجدد صندوق‌های فروشگاهی و بهره‌مند از قابلیت‌ها و امکانات متعدد این دستگاه‌ خواهند شد.

جشنواره‌های سپهری

از تابستان سال ۱۳۹۸ جشنواره‌های پرداخت الکترونیک سپهر رونق گرفت و تعداد زیادی جایزه در این جشنواره‌ها اهدا شد.

جشنواره‌های «سپهری شو»، «مهرسپهر» و «به رنگ سپهر» با هزاران جایزه نقدی و غیرنقدی در سال ۹۸ برگزار شد و دارندگان دستگاه کارت‌خوان و خریداران از آن بهره‌مند شدند و مطلوبیت استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان این شرکت بین پذیرندگان بیش‌ازپیش افزایش یافت.

سربلند در آزمون‌های نمایشگاهی

پرداخت الکترونیک سپهر در بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن کریم به‌عنوان مجری اصلی ارائه خدمات پرداخت الکترونیک با همراهی بانک صادرات ایران حضور چشمگیری داشته و موفق شد ضمن ارائه خدماتی کامل، سریع و با کیفیت، رضایت حداکثری غرفه‌داران و مسئولان برگزاری را کسب کند.

همراهی با بانک صادرات ایران به این نمایشگاه ختم نشده و در آبان ماه ۹۸ این شرکت در کنار بانک صادرات ایران میزبان بازدیدکنندگان پنجمین نمایشگاه ITE ۲۰۱۹ بود.

این دستاوردها به اینجا ختم نشد و این شرکت به‌عنوان مجری انحصاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز برگزیده شد. هرچند که شیوع کرونا تاکنون مانع برگزاری این رویداد شده است.

فرهنگ و آموزش بال‌های پرواز سپهری

توجه به حوزه‌های فرهنگ، آموزش و دانش‌افزایی پرسنل از موضوعات مهم و راهبردهای اساسی این شرکت است.

در همین راستا کارگاه آموزشی بلاکچین نیز توسط پرداخت الکترونیک سپهر با حضور مدیران و کارشناسان بانک صادرات ایران در مردادماه برگزار شد.

همچنین چاپ دوم کتاب مبانی بلاکچین توسط راه پرداخت و با حمایت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر منتشر شد. چاپ اول این کتاب که در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت رونمایی شد در مدت زمان کوتاهی به اتمام رسید و چاپ دوم آن روانه بازار شد.

گام‌های پرداخت الکترونیک سپهر در راستای مسئولیت اجتماعی

پرداخت الکترونیک سپهر در راستای مسئولیت اجتماعی گام‌های مهمی را برداشته است.

حمایت از جوانان و نوجوانان ورزشکار کشور در رشته‌های دوومیدانی و تکواندو، کمپین حمایت از حیوانات و محیط‌زیست با مدیریت پسماندهای غذایی و ترویج فرهنگ تفکیک زباله، اهدای خون با مشارکت سازمان انتقال خون ایران و درنهایت حمایت مستمر و ماهیانه از موسسه خیریه کهریزک تنها بخشی از فعالیت‌های خیرخواهانه پرداخت الکترونیک سپهر بود.

همچنین مبلغی از طریق جمعیت هلال‌احمر در اختیار هم‌وطنان آسیب دیده سیستان و بلوچستان قرار گرفت.

در واپسین روزهای سال جدید نیز شرکت پرداخت الکترونیک سپهر به جای ارسال هدایای نوروزی، بخش قابل توجه هزینه آن را به موسسه خیریه کهریزک اهدا کرد. علاوه بر این کارت های نوروزی تهیه شده از خیریه کهریزک که پیش از شیوع کرونا تهیه شده بود به منظور کاهش ترددهای غیر ضروری شهری بصورت الکترونیک ارسال شد تا زنجیره ایفای نقش خیرخواهانه این شرکت در سال ۹۸ کامل شود.

جایی خالی که پر شد

اهمیت راهبردی خدمات ارائه شده به بانک صادرات ایران از یک سو و ارتقای بی نظیر قابلیت اطمینان پذیری همراه با افزایش بسیار بالای رضایت مندی نسبت به خدمات ارائه شده از سوی دیگر باعث شد تا بانک صادرات ایران پس از تغییر نام و اصلاح راهبردی این شرکت در سال قبل، با افزایش سرمایه چشمگیر، این شرکت را در زمره شرکت‌های زنجیره ارزش سپهر قرار دهد.

پیوستن به زنجیره تامین ارزش بانک بزرگ صادرات ایران تنها در صورتی محقق می شد که یک سازمان یکپارچه، منظم و همدل بتوانند در کنار هم راهکارهای کیفی و اثر بخش را اجرایی کنند. این مهم نه‌تنها مرهون گرد آمدن این تیم قدرتمند، بلکه حاصل تلاش جمعی تمام پرسنل شرکت پرداخت الکترونیک سپهر بود. آنچه که خواندید و تمام دستاوردهای این تحول سازمانی بخاطر تک تک افراد این سازمان بود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک سپهر شرکت پرداخت الکترونیک سپهر پرداخت الکترونیک سپهر بانک صادرات ایران ارائه خدمات بهره برداری جشنواره ها کارت خوان سال ۱۳۹۸ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران