Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا در بسیاری از کشورها وجود دارند و به محض وقوع یک جنگ، پیامدهای ناشی از آن فاجعه بار خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادیو بین المللی چین، اخیرا گزارش هایی توسط رسانه های چند ملیتی با موضوع فعالیت آزمایشگاه های بیولوژیکی آمریکا و آزمایشات اپیدمیولوژیکی این کشور منتشر شده که جامعه بین المللی را نگران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دومین حزب بزرگ پارلمان اوکراین، اخیرا از مقامات این کشور درخواست کرده است تا فعالیت های 15 آزمایشگاه بیولوژیکی ارتش آمریکا در اوکراین را کنترل و بررسی کنند. این حزب درباره اینکه فعالیت این آزمایشگاه های آمریکایی در اوکراین، منبع احتمالی شیوع بیماری همه گیر و از جمله ویروس کرونا در این کشور بوده است، تردید دارند.

با توجه به گزارش های منتشر شده توسط رسانه روسی، «ویکتور مدوچوک» رئیس حزب سیاسی «سکوی مخالفت برای زندگی» در اوکراین تاکید کرده است که آزمایشگاه های آمریکا در اوکراین در واقع در حال انجام وظایف وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) هستند و به عبارتی می توان گفت که این آزمایشگاه ها، پایگاه های نظامی آمریکا به حساب می آیند و اوکراین هیچ نظارتی بر فعالیت این آزمایشگاه های آمریکایی ندارد.

بنابراین، عملکرد این آزمایشگاه ها برای جامعه اوکراین مشخص و شفاف نیست و این احتمال وجود دارد که اوکراینی ها و مردم کشورهای اروپایی، قربانی آزمایش های بیولوژیکی و انسانی آمریکا شوند.

نگرانی های مدوچوک در این زمینه بی اساس نیست چرا که آمریکا اخیرا بیش از 200 آزمایشگاه بیولوژیکی را در سراسر جهان تاسیس کرده است. این آزمایشگاه های اسرارآمیز با توجه به اپیدمی کرونا در کانون توجه قرار گرفته و بالاترین سطح هشدار را در روسیه و سایر کشورها ایجاد کرده اند.

اگرچه آمریکا قطعا مطالعه خود در زمینه تولید و ساخت تسلیحات شیمیایی را تکذیب می کند، اما کشورهای سراسر جهان یک معیار ذهنی دارند و کاخ سفید با اقدامات خود در حال تشدید نگرانی هاست. آزمایشگاه های بیولوژیکی آمریکا در بسیاری از کشورها وجود دارند و به محض وقوع یک جنگ، پیامدهای ناشی از آن فاجعه بار خواهد بود.

ایران یکی از اولین کشورهایی است که به احتمال ارتباط اپیدمی کرونا با حملات بیولوژیکی آمریکا مشکوک شد.

آیت الله خامنه ای رهبر ایران چند ماه پیش اعلام کرد که نشانه ها و مدارکی وجود دارد که فرضیه اینکه آمریکا از طریق ویروس کرونا یک حمله بیولوژیکی به راه انداخته است را تائید می کند. آیت الله خامنه ای در پیامی خطاب به «محمد باقری» رئیس ستاد نیروهای مسلح، ضمن صدور دستور تاسیس بیمارستان های صحرایی و نقاهتگاه ها، گفت که: «این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال حمله بیولوژیک را مطرح می کند، می تواند جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک داشته باشد و بر اقتدار و توان ملی بیفزاید.»

برخی از کارشناسان پزشکی و متخصصان بیماری های عفونی ایران با صدور نامه ای سرگشاده به سران کشورهای خاورمیانه، از کشورهای منطقه خواسته اند تا برای این فرضیه که ویروس کرونا ناشی از یک حمله بیولوژیکی از سوی آمریکا است، اهمیت زیادی قائل شوند و هر چه سریع تر فعالیت آزمایشگاه های بیولوژیکی آمریکا در منطقه را متوقف کنند.

برخی از افکار عمومی در آن برهه زمانی، اظهارات مقامات ایرانی و رزمایش ضد بیولوژیک این کشور را یک موضوع بی اهمیت و حتی انحراف افکار عمومی توصیف کردند اما در حال حاضر، به نظر می رسد که تهران در حال برنامه ریزی به سمت جلو و به صدا در آوردن زنگ خطر برای تمام کشورهاست.

حقیقت این است که همزمان با درک هرچه بیشتر مردم درباره ویروس کرونا، برخی حقایق عجیب به تدریج آشکار شده اند به طوریکه برخی از رسانه ها اخیرا به این نتیجه رسیده اند که وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا از ماه ژانویه تا آگوست سال گذشته میلادی، اقدام به انجام یک رزمایش ویروسی با عنوان «عفونت سرخ» کرده است؛ محتوای این رزمایش در آن برهه زمانی این بود که یک بیماری همه گیر در چین رخ می دهد و افکار عمومی در ابتدا آن را آنفلوآنزا تصور می کنند اما 47 روز بعد سازمان بهداشت جهانی وقوع یک «همه گیری جهانی» را اعلام می کند.

علاوه بر این، بر اساس گزارش های منتشر شده، تعدادی از سازمان های آمریکایی نیز تا تاریخ 18 اکتبر، یک مانور سطح بالای دیگر با محور «اپیدمی جهانی» را به منظور شبیه سازی شیوع ویروس کرونا که یک بیماری قابل انتقال از حیوان به انسان است، انجام داده اند.

جزئیات خاصی که محور برگزاری این مانورها بوده اند و ویژگی های بیماری کرونا، به مراتب وحشتناک تر است از جمله اینکه: دوره نهفته این ویروس که عمدتا از طریق قطرات تنفسی منتشر می شود، 5 الی 7 روز است و همین امر منجر می شود کرونا در مقایسه با «سارس»، آسانتر منتشر شود.

پیامدهای این ویروس، تعلیق پرواز بین کشورها و اجرای کنترل های مرزی پیش بینی شده است. بر اساس این پیش بینی ها، این اپیدمی یک بحران مالی جهانی را به راه خواهد انداخت و بازارهای بورس در مناطق مختلف 20 تا 40 درصد افت خواهد داشت.

شباهت نتیجه این پیش بینی ها با وضعیت فعلی اپیدمی کرونا، نیازمند بررسی متخصصان است.

در حال حاضر اینطور به نظر می رسد که تردیدهای بسیاری درباره ضرورت توضیح دولت آمریکا در زمینه فعالیت آزمایشگاه های بیولوژیکی و آزمایش های اپیدمیولوژیکی کاخ سفید وجود دارد.

امید است آمریکا صراحتا به نگرانی های منطقی جامعه جهانی پاسخ دهد و با انجام اقدامات واقعی، شک و تردیدهای جامعه جهانی را از بین ببرد.

منبع: دانا

کلیدواژه: آزمایشگاه های بیولوژیکی آمریکا آزمایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار را چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران، عنوان کرد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام وبدا، متن کامل بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت به شرح زیر است:

«نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ ای است و سازمان بین ‌المللی کار در یک حرکت جهانی، شعار امسال را "زمان رو به اتمام است؛ در شرایط تغییر اقلیم، هم اکنون از ایمنی و بهداشت حرفه‌ای محیط کار اطمینان حاصل کنیم" اعلام کرده است.

تغییرات الگوهای آب و هوایی، تأثیرات قابل توجهی بر نیروی کار به ویژه ایمنی و سلامت کارگران برجای می‌گذارد و کارگران در مواجهه با سطوح بالاتری از عوامل مخاطره آمیز در محیط کار قرار می‌گیرند؛ این عوامل از جمله افزایش مواجهه با استرس گرمایی، اشعه فرابنفش، آلودگی هوا، مواجهه با مواد شیمیایی، وقوع حوادث بزرگ صنعتی، رویدادهای شدید آب و هوایی و افزایش بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین می‌توانند در هر زمان با ایجاد بیماری‌های شناخته شده یا عوارض ناشناخته، سلامتی و ایمنی کارگران را به خطر بیندازند.

امروزه ۱.۲ میلیارد شغل یا به عبارتی۴۰ درصد از نیروی کار در جهان به دلیل تخریب محیط زیست در معرض خطر هستند. در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی نیز سالانه ۲۳ میلیون سال عمر کاری به دلیل خطرات مختلف مرتبط با محیط زیست ناشی از فعالیت‌های انسانی یا تشدید آن، از بین رفته ‌است.

کارگران در اغلب موارد اولین کسانی هستند که برای مدت طولانی و با شدت بیشتر در معرض اثرات تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرند و اغلب در معرض شرایطی هستند که عموم مردم می‌توانند از آن اجتناب کنند. بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های ناشی از تنش‌های گرمایی، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی در کارگران با تغییرات آب و هوایی مرتبط است. بنابراین برای کاهش اثرات مخاطره آمیز و مخرب تغییرات اقلیم بر سلامت نیروی کار، باید اقدام فوری انجام داد.

تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار، چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران فراهم می‌کند.

در همین راستا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با حرکت‌های جهانی با استقرار سازوکارهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ ای در مجموعه‌های تولیدی دولتی و غیر دولتی برای اجرای مؤثر سیاست‌های ملی و برنامه‌های بهداشت حرفه ‌ای به منظور کنترل عوامل زیان ‌آور و شرایط مخاطره آمیز محیط کار و به حداقل رساندن اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت شاغلین اقدامات قابل توجهی را سامان داده است.

البته این مهم همچنان نیازمند سیاستگذاری مؤثر و کارآمد از طریق شفاف سازی، جلب مشارکت عمومی و افزایش مسئولیت پذیری همه ذینفعان و شرکای اجتماعی با بهبود قوانین و اجرای آنها می‌باشد تا در سایه صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور به عنوان محور توسعه پایدار به اهداف مدنظر مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی) در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و رشد اقتصادی در کشور نائل شویم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده‌اند و تقدیر از تلاش‌ها و زحمات آنان، از درگاه خداوند متعال بهروزی، موفقیت و توفیق روزافزون برای همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه‌ ای را خواستارم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی