Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران-  برای بسیاری از مخاطبان دنیای خودرو بویژه آنها که عاشق ماسل ها یا عضلانی های آمریکایی هستند یک بازه زمانی 10 ساله - از 1965 تا 1975 - به عنوان دهه طلایی صنعت خودرو آمریکا دارای ارزش و احترام است! زیرا از یک سو دورانی برای اوج تکامل این سبک طراحی و نمایش بلوغ ماسل ها بوده و از سوی دیگر در پایان دوره مذکور و با آغاز دهه هشتاد میلادی دیگر اثری از طراحی به سبک ماسل های کلاسیک باقی نماند که همین مساله موجب جاودانگی دوره زمانی مذکور شده است!

چارجر از گروه کرایسلر یکی از موفق ترین نمونه های دوره مذکور به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسل اول چارجر از 1966 تا 1967، نسل دوم از 1968 تا 1970، نسل سوم از 1971 تا 1974، نسل چهارم از 1975 تا 1978، نسل پنجم از 1982 تا 1987، نسل ششم از 2006 تا 2010 و نسل هفتم از 2011 تا کنون روی خط تولید قرار دارد.

در این میان نسخه های ویژه ای نیز از چارجر ارائه شده که قطعا یکی از خاص ترین آنها هلکت یا گربه جهنمی نام دارد. در مطلب امروز نگاهی به مدل 2020 از چارجر اس آر تی هلکت وایدبادی خواهیم داشت.

طراحی

هلکت وایدبادی در مقایسه با نسخه ای که 5 سال پیش از این خودرو شاهد بودیم زیباتر شده است. فندرهای(گلیگر) توسعه یافته، درپوش موتور با هود اسکوپ و دو ورودی هوای معکوس در کنار چراغ های اصلی مرموز همگی به شکل گیری ظاهری تهاجمی و پرقدرت برای این خودرو کمک کرده اند.

در نمای جانبی رینگ های آلومینیومی 20 اینچی پره ای، لوگوی هلکت و شیب زیبای سقف از ستون اول تا آخرین ستون روی درب صندوق جلب نظر می کند.

در قسمت عقب نیز الگوی اختصاصی چراغ های اصلی، حروف کرومی بزرگ برند داج بین چراغ ها، بامپر(سپر) اسپرت با ورودی هوا و یک دیفیوزر ساده با خروجی دوگانه سیستم اگزوز در هماهنگی مناسبی با یکدیگر قرار گرفته اند.

کابین و امکانات هوشمند

بیشتر قسمت های داخل کابین با پارچه آلکانتارا پوشیده شده که کیفیت بالایی را ارائه می دهد. نشانگرهای آمپر نور پس زمینه قرمز دارند و یک نمایشگر دیجیتال در فاصله بین آنها قرار گرفته که اطلاعات فنی خودرو را در اختیار راننده قرار می دهد. اطراف آمپر و بخش های دیگری از کنسول بافت فیبرکربن واقعی کار شده که در خودروهای اسپرت یک پای ثابت محسوب می شود.

نمایشگر لمسی 8.4 اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی، پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو، رادیو ماهواره ای، سیستم صوتی هارمن کاردون با 19 اسپیکر، تهویه هوشمند، پاور سانروف، تنظیم 4 جهته صندلی راننده و سرنشین، شارژ بی سیم، پورت یو اس بی و ... بخشی از ویژگی های کابین هلکت 2020 است.

در بخش ایمنی هلکت می توان به مواردی مانند نمایش نقاط کور دید راننده، سنسور پارک عقب و سیستم ترمز از برند حرفه ای برمبو اشاره کرد. اما اینجا خبری از امکاناتی مانند کروز کنترل تطبیقی و ترمز اضطراری اتوماتیک در حالت استاندارد نیست!

پیشرانه

در این بخش از موتور سوپرشارژ 6.2 لیتری 8 سیلندر با 707 اسب بخار استفاده شده است. گشتاور نیز برابر با 650 پوندفوت است. تصور رانندگی با یک سدان اسپرت 707 اسب بخاری، تجربه ای است که کمتر می توان در خودروهای دیگر بدست آورد!

این مجموعه با یک جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است. در آزمایش ها؛ هلکت طی 3.6 ثانیه از حالت توقف به سرعت 96 کیلومتر برساعت رسیده و بیشینه سرعت نیز برابر با 315 کیلومتر برساعت است. این آمار برای یک خودروی 2080 کیلوگرمی کاملا مناسب به نظر می رسد.

آمار مصرف سوخت برای هر 100 کیلومتر برابر است با: در شهر 19.6 لیتر، در بزرگراه 11.2 لیتر و در حالت ترکیبی 15.6 لیتر.

قیمت پایه این خودرو 69545 دلار است و در نمونه ای که تصاویر آن برای مطلب حاضر استفاده شده برابر با 78320 دلار است.

مازیار دانیالی بیشتر بخوانید: موپار 71؛ خودرویی متفاوت از دهه طلایی! (+تصاویر) دوج چارجر 1970 در هیبت یک ابرخودرو امروزی(+تصاویر)  

 

لینک کوتاه: asriran.com/0033Nh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: داج هلکت خودرو عصرایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم

 ستاره لهستانی تیم فوتبال بارسلونا هنوز بابت نبردن ارزشمندترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال از مسئولان اهدا کننده آن دلخور است.

به گزارش تسنیم، در تازه‌ترین بخش منتشر شده از مصاحبه روبرت لواندوفسکی با نشریه بیلد آلمان، ستاره لهستانی درباره ناکامی‌اش برای بردن توپ طلای فرانس فوتبال و بهترین‌های حال حاضر فوتبال جهان صحبت کرد.

لواندوفسکی جزو آن دسته از ستاره‌های صاحب‌نام دنیای فوتبال است که با وجود بردن همه جام‌های ممکن در رده باشگاهی و جوایز فردی مانند بهترین بازیکن یوفا و بازیکن فیفا، هنوز موفق به کسب توپ طلای فرانس فوتبال نشده است. البته تفاوتی که لواندوفسکی با دیگر مدعیان ناکام در کسب توپ طلا دارد این است که همه چیز برای رسیدن این جایزه به او در سال 2020 آماده بود (سالی که بایرن مونیخ همه جام‌های داخلی، قاره‌ای و بین‌المللی) را برد اما شیوع ویروس کرونا، مانع از برگزاری مراسم اهدای توپ طلا شد و به این ترتیب دست او از این جایزه ارزشمند کوتاه ماند. 2020 اما تنها سالی نبود که لواندوفسکی لایق بردن توپ طلا شناخته شد، هرچند او ادعایی روی توپ‌های طلای آن سال‌ها ندارد.

لواندوفسکی به نشریه بیلد گفت: توپ طلای 2021؟ آن که متعلق به لیونل مسی است، اما من شایعاتی شنیده‌ام مبنی بر اینکه قرار است یک جایزه گذشته‌نگر هم برای سال 2020 در نظر گرفته شود. سال 2020 برای من سالی خارق‌العاده بود، چرا که در بالاترین سطح از دوران بازیگری‌ام قرار داشتم و ما در بایرن مونیخ همه چیز را بردیم. بگذارید اینطور بگویم. احساس می‌کنم که توپ طلای آن سال حق من است و اگر توپ طلای آن را چهار سال بعد هم دریافت کنم، احساس نخواهم کرد که به من توهین شده است. دریافت این جایزه افتخاری بزرگ است و من با کمال میل آن را می‌پذیرم.

ستاره لهستانی بارسلونا در ادامه نظر خود را درباره بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان بیان کرد و دو ستاره پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را لایق این عنوان دانست. لواندوفسکی افزود: معرفی بهترین‌های فوتبال جهان در سال جاری سخت است، چون ما هنوز جام ملت‌ها را در پیش داریم و بازی‌های حساس مراحل پایانی لیگ قهرمانان هم مانده است. با این وجود اگر معیار آن چیزی باشد که از ابتدا فصل تا الان دیده‌ام، به نظر من کیلیان امباپه و جود بلینگام بهترین‌ بازیکنان حال حاضر جهان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رستگاری بارسلونا در دقیقه ۹۷؛ ژاوی مچ بنیتس را خواباند رابرت لواندوفسکی با 49 گل زده به چهل و نهمین گلزن برتر تاریخ بارسلونا بدل شد

دیگر خبرها

  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • همایش نمایش اسب‌های اصیل ایرانی در دستگرد برخوار
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟