Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالمحمد خواجه‌ئیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: با توجه به تأثیر مراکز غربالگری کرونا در شناسایی بیماران فراهم کردن زمینه لازم برای برپایی این مراکز در استان ضروری است.

او افزود: از ۲۰ مرکز مصوب غربالگری کرونا، ۱۳ مرکز به سختی راه‌اندازی شده و هنوز زمینه راه‌اندازی هفت مرکز فراهم نشده است و باید با راه‌اندازی مراکز باقی‌مانده ظرفیت نمونه‌گیری این مراکز را ارتقا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: مقاومت‌هایی از سوی مردم و شورا‌ها وجود دارد که این مراکز می‌تواند برای جامعه پیرامونی خطرناک باشد و همین تصور‌ها باعث شده تاکنون این مراکز راه‌اندازی نشوند.

خواجه‌ئیان گفت: با راه‌اندازی مراکز غربالگری کرونا در استان بوشهر روند نمونه‌گیری، بیماریابی و شناسایی افرادی که علائم ظاهری ندارند سرعت بیشتری می‌گیرد.

ضرورت مراقبت از جمعیت حساس در برابر کرونا 

او افزود: هرچند در زمان حاضر موارد بستری ناشی از ابتلا به ویروس کرونا کمتر شده و بیماران بیشتر به صورت سرپایی شناسایی‌شده‌اند، اما باید در نظر گرفت که هفت تا ۹ درصد از جمعیت استان بوشهر سالمند و ۶ تا هشت درصد دیابتی هستند و خیلی‌ها نیز شیمی‌درمانی می‌شوند، در مجموع این جمعیت معادل ۳۰۰ هزار نفر است که به عنوان افراد آسیب‌پذیر به شمار می‌روند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: اگر بیماری به این گروه از جمیعت آسیب‌پذیر سرایت کند کنترل کردن این شرایط برای مراکز درمانی ما بسیار دشوار می‌شود.

آزمایشگاه تشخیصی در عسلویه و دشتستان راه اندازی شود

خواجه ئیان تاکید کرد: ظرفیت آزمایشگاه‌های استان امکان بررسی ۱۵۰ نمونه را در روز دارند در همین زمینه باهدف سرعت بخشی در انجام امور راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیصی در شهرستان‌های عسلویه و دشتستان ضروری است.

او گفت: بسیاری از صنف‌ها دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، اما خیلی از صنف‌ها نیز هستند که این دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند و برخورد کردن با آن‌ها به دلیل اینکه شمار آن‌ها زیاد است راحت نیست به همین دلیل اعمال محدودیت‌های فیزیکی در برخی از خیابان‌های شهر و بازار ضروری است.

انتهای پیام/ ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس غربالگری کرونا بیماریابی غربالگری کرونا راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد

صادق کاظمی‌فرد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: نکته پراهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول کرده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد که در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودروسازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده‌های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر کرده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولیدشده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه