Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@08:28:18 GMT

استفاده از نانوسرامیک ایرانی در نیروگاه‌های کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۱۹۸۷

استفاده از نانوسرامیک ایرانی در نیروگاه‌های کشور

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمد حسین‌زاده یزدی، مدیرعامل یک شرکت فناور گفت:نانو سرامیک برای نیروگاه‌هایی که از توربین‌های طرح زیمنس استفاده می‌کنند، طراحی و ساخته شده است. شرکت مپنا این نوع توربین‌ها را تحت لیسانس شرکت زیمنس تولید می‌کند و سرامیک‌های مورد استفاده در آن توسط شرکت‌های خارجی تولید و وارد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با استفاده از مهندسی معکوس اقدام به طراحی و ساخت این سرامیک‌ها کردیم که در آن ترکیبی از فناوری‌نانو و فناوری فوق‌سرمایش استفاده شده است.

حسین‌زاده افزود: فناوری ساخت این محفظه‌های سرامیکی در اختیار دو شرکت زیمنس و جنرال الکتریک بوده که با توسعه این فناوری در داخل کشور، دیگر نیاز به واردات این محصول نیست. به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل بومی‌سازی این فناوری، مانع از واردت آن به داخل کشور شده است.

به گفته حسین‌زاده، این سرامیک‌ها باید قابلیت تحمل شوک حرارتی بالا را داشته باشند، از آنجایی که این سرامیک‌ها در نزدیکی توربین قرار دارند هرگونه آسیب و جدا شدن تکه‌ای از آن می‌تواند موجب آسیب جدی به توربین شود و خسارات بسیار سنگینی به دنبال داشته باشد. از این رو نانوذرات برای ارتقأ کیفی سرامیک‌ها در فرایند تولید به مواد سرامیکی اضافه می‌شوند که با انجام عملیات حرارتی، میزان تحمل شوک حرارتی سرامیک‌ها به شدت افزایش می‌یابد.

مدیرعامل این شرکت تصریح کرد: آزمایش‌های مختلفی توسط آزمایشگاه‌های بین‌المللی روی این محصول انجام شده و تاییدیه‌های لازم نیز دریافت شده است. این محصول در وندور لیست وزارت نیرو نیز قرار گرفته است.

به گفته مهندس حسین‌زاده بعد از نصب و راه‌اندازی و مدت‌ها کار روی این سرامیک‌ها در نیروگاه برق یزد، مدیریت تولید برق بندرعباس نیز اقدام به استفاده از این محصول کرده است.

حسین‌زاده دستیابی به دانش فنی این محصول را گامی بزرگ برای کشور در مسیر خودکفایی می‌داند، محصولی که پتانسیل‌های صادراتی بالایی نیز دارد.

لنتهای پیام/

169 / 336 نانو سرامیک نیروگاه توربین گازی شوک حرارتی صادرات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نانو سرامیک نیروگاه توربین گازی صادرات سرامیک ها حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، تیمی متشکل از معلمان و دانش‌آموزان ایرانی از مدارس شهرهای تهران، مشهد، کرمان و اصفهان در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور ترکیه با عنوان «یک ایده یک جهان» موفق به کسب ۵ مدال طلا در رشته‌های مختلف شدند.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود. این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی بود.

در این دوره از مسابقات که در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به ۵ طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد