Web Analytics Made Easy - Statcounter


ابوالفضل حسن بیکی ، با بیان اینکه آمریکا با سوءاستفاده از شرایط شیوع ویروس کرونا به دنبال کاهش جمعیت کهنسال و مصرف‌کننده در این کشور است، گفت: آمریکا نتوانسته است شیوع ویروس کووید 19 را کنترل کند و اکنون برای افزایش جمعیت جوان و سالم خود، هیچگونه خدماتی به افراد سالمند و زندانیان نمی دهد.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: امروز چینی ها در حوزه اقتصادی شراکت بسیاری در شرکت های آمریکایی دارند و سرمایه گذاری های اصلی را در این کشور صورت داده اند تا جایی که آمریکا 24 تریلیون دلار بدهی به خاطر فعالیت این شرکت ها دارد و وضعیت اقتصادی بغرنجی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه ایالات متحده بیش از این توان مدیریت کرونا را ندارد، عنوان کرد: آمریکایی ها نتوانستند حضور خود در منطقه را مدیریت کنند و همین باعث شد 7 تریلیون دلار بدهکار شوند و اکنون با ضعف مدیریتی که در بحران کرونا از خود نشان دادند شرایط اقتصادی را برای خود سخت تر کرده اند و به دنبال جبران آن با کم گذاشتن برای قشری از جامعه خود هستند.

حسن بیکی ادامه داد: بلافاصله پس از شیوع ویروس کرونا، رابطه تولید و توزیع در آمریکا و کشورهای اروپایی قطع شد و مردم به فروشگاه ها هجوم بردند و این در حالی بود که در کشور ما این اتفاق نیفتاد و حتی با توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی، مردم در این شرایط سخت دست یکدیگر را گرفتند و حتی توانستند بدون کمک دولت، با جمع آوری کمک های مردمی، قشر آسیب پذیر را یاری کرده و جنگ روانی آمریکا علیه ایران را خنثی کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امروز دنیا از ایران درس می گیرد که به خوبی توانست کرونا را مدیریت کرده و با کمک به نیازمندان باز هم چرخه تولید را به راه انداخت و اکنون آنچنان که کشورهای اروپایی و مدعی توسعه با مشکل مواجه شده اند، مشکل نداریم./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران