Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@13:47:29 GMT

واکنش نماینده کارگران به جلسه فردای شورای عالی کار

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۲۷۱۲

واکنش نماینده کارگران به جلسه فردای شورای عالی کار

خبرگزاری تسنیم: فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار در واکنش به برگزاری جلسه فردای شورای عالی کار برای بررسی حق مسکن کارگران گفت: اگر قرار است بحث عدالت را با ورود به یک بحث بی عدالت مطرح کنند، نمایندگان کارگران این مصوبه را هم امضا نخواهند کرد. نمایندگان کارگران سال‌های زیادی است نسبت به نادیده شدن حق و حقوقشان اعتراض دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توفیقی بیان کرد: همواره به بهانه‌های مختلف به دنبال سرکوب مزدی کارگران بوده اند. تا کی می‌خواهند این راه را ادامه دهند. اگر قرار باشد هر ساله بحث دستمزد به مسائلی مانند تورم، کرونا، هدفمندی و ... گره بخورد، تبعات بسیاری خواهد داشت.

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار ادامه داد: در سال ۹۸ پایین‌ترین نرخ ازدواج، بالاترین نرخ طلاق، پایین‌ترین نرخ افزایش جمعیت به دلیل سرکوب‌های مزدی و نادیده گرفتن حق زندگی برای اکثر مردم است.

وی با بیان اینکه ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده مستقیم داریم گفت: حدود ۳ میلیون شغل غیر مستقیم داریم. یعنی حدود ۱۷ میلیون نفر که اگر این میزان را در میانگین نرمال ضرب کنیم، حدود سه پنجم جمعیت می‌شود؛ بنابراین جمیعت قابل توجهی است. زمانی که درباره دستمزد صحبت می‌کنیم نرخ افزایش جمعیت به کمتر از یک درصد می‌رسد، سال ۹۸ اوج فلاکت بابت افزایش جمعیت بود. بعد‌ها این نتایج را با پیرسالی سن مردمان سرزمین و عدم بهره وری مناسب برای کار و اندیشه روبرو خواهیم شد. این موضوع می‌تواند آسیب‌های زیادی به جامعه وارد کند. در حال حاضر مشاهده می‌کنیم که آمار مرگ و میر در اسپانیا و ایتالیا نسبت به کشور‌های دیگر بیشتر است، چرا که به افزایش جمعیت فکر و توجه نکردند. چون به نرخ رشد جمعیت توجه نکردند.

توفیقی با تأکید بر اینکه باید به افزایش مزد توجه کنیم و دست از سرکوب مزدی برداریم افزود: بن خواروبار و پایه سنوات در کارگاه‌های کوچک رعایت نمی‌شود و بی عدالتی محض است؛ بنابراین افزایش حق مسکن هم برای این دسته از کارگران اجرایی نمی‌شود، ضرورت دارد که پایه حقوق افزایش یابد. این موضوع عدالت مزدی نیست.

وی با تأکید بر اینکه اجرای ماده ۴۱ قانون کار عدالت مزدی است گفت: نمی‌توانیم با ترمیم حق مسکن بگوییم اقدامی برای کارگران انجام داده ایم. بدون شک حق مسکن دوای درد نیست. عدالتی اجرا نمی‌شود مگر بر اساس قانون باشد.

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار بیان کرد: محور موضوعات فردای جلسه مزدی باید مزد منصفانه و اجرای سه جانبه گرایی، عدالت مزدی و دولت همگانی باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده کارگران شورای عالی کار حق مسکن کارگران شورای عالی کار افزایش جمعیت حق مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • برگزاری جلسه شورای عالی قضایی استان بوشهر
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور