Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@02:46:42 GMT

گام به جلوی محققان ایرانی در تولید داروی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۳۳۲۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به محض تایید نتایج مثبت کارآزمایی بالینی توسط مسوولان مربوطه و تایید نهایی سازمان غذا و دارو، این مجموعه‌ها آماده تولید مواد اولیه و محصول نهایی هستند.

حسین وطن پور افزود: تولید انبوه این دارو‌ها منوط به تایید کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا و کسب مجوز از سازمان غذا و دارو دارد که این موضوع درحال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر منتظر نتایج نهایی گزارش‌ها و بررسی‌های کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و آن‌ها باید اعلام کنند که از میان دارو‌های متعدد مطرح در درمان بیماری کرونا کدام دارو مورد تایید است تا شرکت‌های دانش بنیان اقدامات لازم برای را تولید انبوه و ورود آن‌ها به بازار فراهم کنند.

وطن پور همچنین به حمایت از چند شرکت تولید کننده دارو که دانش فنی این کار را دارند، اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت‌ها و جلوگیری از تاخیر در ورود به بازار از جمله دلایل حمایت از این شرکت‌ها است.

وی همچنین گفت: در راستای سیاست‌های کلان کشوری از ساخت دارو‌ها و مواد اولیه دارویی حمایت می‌کنیم تا ضمن ارتقای دانش تولید دارو، بیماران از خدمات بهتری بهره‌مند شوند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: علاوه بر شرکت‌های داروی از سایر شرکت‌هایی که در زمینه محصولاتی مانند ماسک، کیت، ونتیلاتور و ضد عفونی کننده، دست کش فعالیت می‌کنند، جهت افزایش ظرفیت تولید، حمایت شده و فعالان این عرصه‌ها به موفقیت‌های خوبی دست یافتند.

وطن پور همچنین به آمادگی چند شرکت برای تولید واکسن اشاره کرد و یادآور شد: این شرکت‌ها فعالیت‌هایی در این زمینه انجام دادند که امیدواریم به نتایج مثبت بینجامد. تولید واکسن نیازمند زمان طولانی‌تر و هزینه زیاد است و نمی‌توان انتظار داشت در زمان کوتاه به آن دست یافت.

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها