Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر خوش خبر روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: ۲۲ سازمان، نهاد حمایتی، مؤسسه خیریه و دستگاه دولتی برای تامین اقلام مورد نیاز این بسته‌های حمایتی همراهی کرده‌اند. 

وی بیان کرد: این اقلام در قالب بسته‌های مخصوص خانواده‌های یک نفره تا سه نفره و همین طور سه نفره و بیشتر آماده توزیع شده که ۴۵ درصد بسته‌ها مربوط به خانواده‌های یک و دو نفره و ۵۵ درصد نیز مربوط به خانواده‌های سه نفره و بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: وزن بسته‌ها متناسب با آمار جمعیتی خانواده بیشتر می‌شود و حداقل رقم هزینه شده برای هر بسته ۳۰۰ هزار تومان و حداکثر ۶۰۰ هزار تومان است. 

وی تصریح کرد: ۳۳ درصد بسته‌های مهیا شده در شهرستان‌های مرزی استان توزیع می‌شود و شهرهایی که بیشترین حاشیه نشین را دارند در اولویت دوم توزیع اقلام قرار دارند. 

خوش خبر با تشکر از ۲۸۳ نفر نیروی مردمی که در بسته‌بندی و آماده‌سازی این اقلام همراهی کرده اند افزود: این حضور و همراهی مردم در رزمایش‌ها و اطاعت از امر رهبری، رخدادی بی نظیر در تاریخ انقلاب است.

وی از حضور مومنانه دستگاه‌ها، نهادها، خیران و سازمان‌های مردم نهاد خراسان جنوبی قدردانی کرد و گفت: هرچند ویروس کرونا تهدیدی برای کشور بود اما فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را در سطح جهان به نمایش گذاشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: ابتدای شیوع ویروس کرونا برخی ظرفیت‌های درونی در استان وجود نداشت یا محدود بود که با پیگیری مدیریت استان از ظرفیت سایر استان‌ها در تهیه مواد ضدعفونی، دستکش، الکل و سایر نیازمندی‌ها استفاده کردیم.

خوش خبر گفت: ظرفیت‌های درونی با کمک دستگاه‌های مختلف و گروه‌های جهادی تقویت شد و جلسات ستاد مدیریت بیماری کرونا نیز به طور مرتب برگزار شده تا مردم از خطر بیماری مصون باشند.

وی اظهار داشت: اقدامات مومنانه مردم این سرزمین بار دیگر جانفشانی‌های دوران دفاع مقدس را زنده کرد و مردم ما در تمام شرایط، همواره پیروز میدان بوده‌اند.

وی گفت: در راستای تحقق برنامه‌های حمایتی مدنظر تاکنون ۶۷ هزار بسته کمک معیشتی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان بین خانواده‌های آسیب دیده از کرونا توزیع شده یا در حال توزیع است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تغییر خط تولید برخی واحدهای تولیدی در استان برای تولید اقلام بهداشتی و ارائه تسهیلات ارزان قیمت افزود: در همان روزهای نخست شیوع بیماری ۴۲ هزار بسته بهداشتی بین معلولان، بیماران خاص، سالمندان، جانبازان شیمیایی و گروه‌های ویژه توزیع شد.

وی تاکید کرد: در تمامی مراحل توزیع بسته‌های کمک معیشتی به دستور شخص استاندار، همواره بر حفظ شئونات و تکریم خانواده‌ها تاکید شده است.

خوش خبر گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان و استانداری خراسان جنوبی، نقش بسیار پررنگی در تامین اقلام مورد نیاز بسته‌های کمک معیشتی داشته‌اند.

وی در ادامه این نشست خبری اظهار داشت: از لحاظ تهیه زیرساخت‌های مورد نیاز، آزمایشگاه‌ها را توسعه دادیم و بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند به عنوان بیمارستان تخصصی با ۲ بخش ایزوله و نقاهتگاهی مورد توجه قرار گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: ۱۱ مرکز تخصصی با ۱۴۴ تخت نقاهتگاهی در ۱۱ شهرستان استان ایجاد شد و ورودی و خروجی‌های استان به صورت ۲۴ ساعته با اقدامات پایش سلامت مورد کنترل قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید همچنان همراهی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند افزود: با بازگشایی مساجد و برگزاری مراسم شب‌های قدر اصل فاصله‌گذاری اجتماعی حتما باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: مردم در شب‌های قدر فاصله یک متر از جوانب چهارگانه را رعایت کنند و وسایل شخصی و اقلام بهداشتی به ویژه ماسک و دستکش را به همراه داشته باشند.

خوش خبر اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی، روحانیون، هیات امنا و بسیج محلات وظیفه نظارت را در مساجد برعهده خواهند داشت.

وی گفت: طبق پروتکل‌های بهداشتی سالمندان و افراد با سابقه بیماری خاص در این مراسم شرکت نکنند.

مرحله دوم رزمایش مواسات و کمک مومنانه به منظور کمک به اقشار نیازمند و آسیب دیده از کرونا از بیستم اردیبهشت همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) و سراسر کشور در استان خراسان جنوبی آغاز شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا خراسان جنوبی کمک های مردمی رزمايش همدلی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خراسان جنوبی کمک های مردمی رزمايش همدلی ویروس کرونا خراسان جنوبی کمک های مردمی رزمايش همدلی استاندار خراسان جنوبی خانواده ها خوش خبر بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی