Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@13:04:04 GMT

صادرات زعفران ایران به ۴۷ کشور دنیا

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۹۹۵۰

صادرات زعفران ایران به ۴۷ کشور دنیا

ایران اکونومیست- نائب رئیس شورای ملی زعفران گفت: آمار صادرات زعفران در دو ماه فروردین و اردیبهشت امسال حدود ۱۵ تن است.

 

 غلامرضا میری با اعلام این خبر گفت: این در حالی است که به طور میانگین در سال‌های گذشته به خصوص سال ۹۸، ماهانه ۲۵ تن زعفران صادر می‌شد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا زعفران کاهش قیمت پیدا کرده است، گفت: کشورهای وارد کننده زعفران همانند ایران درگیر ویروس کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه به علت تعطیلی بازارها، کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی وارداتی انجام نمی‌شود.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه ۸۰ تا ۸۵ درصد زعفران تولیدی ایران صادراتی و باید به مقصد کشورهای دنیا صادر شود، اضافه کرد: متأسفانه امسال صادرات زعفران ایران به دلیل نبود تقاضا، قابل توجه نبوده است.

میری گفت: هم اکنون بازار زعفران در رکود به سر می‌برد و قیمت این محصول هم تا حد زیادی کاهش یافته است.

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که با بازگشایی بازارهای جهانی، رونق گیری کسب و کارها و برقراری تجارت، این کاهش جبران شود.

نایب رئیس شورای ملی زعفران در پاسخ به این پرسش که آیا تجار و بازرگانان ایرانی در ازای صادرات زعفران پول نقد دریافت می‌کنند، گفت: خیر؛ ایران در حال حاضر به ۴۷ کشور دنیا زعفران صادر می‌کند پول هیچ کدام از این کشورها نقدی نیست، چون زعفران پس از ترخیص در گمرک‌های کشورهای مقصد مورد آزمون قرار می‌گیرد و بعد از تأیید ۶۰ تا ۷۵ روز طول می‌کشد تا بهای زعفران به کشور وارد شود، در ضمن وصول پول زعفران به صورت ریالی است نه ارزی!

وی افزود: سطح زیرکشت زعفران در کشور افزایش یافته به نحوی که اکنون زعفران در ۲۳ استان کشت و کار می‌شود.

میری پیش بینی کرد: امسال با توجه به شرایط جوی مناسب و بارش‌های مناسب، کشاورزان محصول خوبی برداشت کنند.

 

 صدا و سیما

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا

مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا گفت: در سال جاری، ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد.   به گزارش سایپا منصور ابطحی با اعلام این خبر درباره روند صادرات خودروهای سواری و تجاری که گروه سایپا در سال جاری دنبال خواهد کرد،‌ اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته،‌ صادرات محصولات سایپا در سال جاری به کشورهای مختلف ۳ برابر خواهد شد. بدین جهت محصولات گروه خودروسازی سایپا به کشورهای همسایه،‌ آسیای میانه‌ و کشورهای آفریقایی صادر می‌شود. بر این اساس قصد داریم در بازارهای عراق، سوریه،‌ روسیه و ونزوئلا حضور و نقش پر رنگ‌تری داشته باشیم.   وی با بیان اینکه بازار عراق برای ما خیلی مهم و استراتژیک است،‌ یادآور شد: در سال جاری ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد. همچنین سطح روابط و همکاری‌های صنعتی خود را با کشورهای آفریقایی افزایش خواهیم داد. بدین جهت بنا شده خودروهای تجاری سبک زامیاد (فرمان راست-فرمان چپ) و خودروهای اقتصادی گروه سایپا (کوییک-اطلس-ساینا) به این کشورها صادر شود.   ابطحی تاکید کرد: کشورهای آفریقایی شانس بزرگی برای کسب و کارهای ایران به خصوص حوزه خودرو دارد و از این رو با خیلی از کشورهای آفریقایی مذاکرات جدی شروع شده است.   مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه بازار روسیه بسیار بزرگ است و محصولات گروه سایپا امکان صادرات به این کشور را دریافت کرده‌اند،‌ گفت: با توجه به اخذ گواهی استاندارد صادرات کالا به روسیه (GOST)،‌ از ابتدای تابستان سال جاری صادرات خودروهای کوییک و ساینا اتوماتیک و دنده‌ای گروه سایپا به کشور یاد شده آغاز می‌شود و البته در حال برنامه‌ریزی هستیم که مجوزهای لازم برای صادرات شاهین پلاس را هم دریافت کنیم.   وی تاکید کرد: برنامه صادرات خودرو به ونزوئلا نیز در تابستان سال جاری در حال نهایی شدن است و محصولات ساینا و کوییک به این بازار ارسال خواهد شد. در دور جدید همکاری با طرف ونزوئلایی در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، چند محموله هزار دستگاهی خودروی آماده (CBU) به بازار مزبور صادر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند