Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم به ریاست استاندار و همراه با ارائه گزارش مسؤولان و مدیران نهادهای دولتی استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نشست «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم»  امروز(سه شنبه 23 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدای این نشست «بهرام سرمست» استاندار قم ضمن تقدیر از رهبر معظم انقلاب در حمایت از ستاد ملی مقابله با کرونا و تأکید ایشان بر لزوم رعایت بهداشت همزمان با برگزاری مراسمات، گفت: پروتکل های بهداشتی ویژه شب های قدر در مساجد با جدیت رعایت شود.

 

در ادامه این نشست «مصطفی کاویانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تهیه بسته پیشنهادی 32 ماده ای برای کمک به وضعیت استان در پسا کرونا خبرداد و گفت: در این بسته : وظایف همه دستگاه ها مشخص شده و در آینده نزدیک به صورت مدون ارائه می‌ شود.

 

همچنین حجت الاسلام «محمد لطفی نیاسر» مدیرکل صدا و سیمای استان قم با بیان این که اقناع افکار عمومی در دوران پسا کرونا امری لازم و حیاتی است، گفت: خدمات معیشتی، رفاهی و حمایتی مسؤولان توسط صدا و سیمای استان اطلاع رسانی می‌شود.

 

در ادامه این نشست «عبدالله جلالی» رئیس شورای شهر قم با بیان این که افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی مشمول بیمه بیکاری هستند، گفت: نگران این هستیم در این شرایط کسانی که از بیمه بیکاری حق دارند و تحت پوشش بیمه بوده اند، به حق خود نرسند.

 

«مرتضی حیدری» فرماندار قم نیز با اشاره به مخاطراتی که پول نقد و اسکناس برای سلامتی دارد، از تاکسی ران ها خواست در صورت امکان مثل اتوبوس، وجه خود را به صورت کارتی دریافت کنند.

 

در بخش دیگری از این نشست «محمدرضا گروسی» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با بیان این که 80 درصد مراکز اداری قم 100 درصد پروتکل های بهداشتی را رعایت می‌کنند، گفت: هوشمند سازی ادارات قم نیز با جدیت در حال دنبال شدن است.

 

همچنین«محسن بهشتی» معاون امور عمرانی استاندار قم با اشاره به لزوم راه اندازی دوباره روزبازارها با رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: نزدیک به 1200 خانواده در قم  از این طریق ارتزاق می‌کنند.

 

«سیامک محبی» رئیس مرکز بهداشت استان قم با اشاره به دستورالعمل ابلاغی ستاد ملی به مناسبت بازگشایی مساجد در شب های قدر تأکید کرد که زمان مراسم شب های قدر در مساجد نباید بیش از دو ساعت باشد و افراد پرخطر نباید در این مراسمات شرکت کنند.

 

در ادامه «سید امیر سامع» معاون خدمات شهری شهردار قم  از امکان استفاده از فضاهای باز و بوستان ها برای برگزاری مراسم شب قدر خبرداد و گفت: در این فضاها می‌توان با رعایت فاصله گذاری و الزامات بهداشتی، مراسم را برگزار کرد.

 

«محمدرضا قدیر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ستاد ملی برای بازگشایی مساجد گفت: برای شب های قدر بیش از 25 درصد فضای مسجد نباید اشغال شود و توصیه می‌شود افراد مسن و کودکان در مراسم شب قدر شرکت نکنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین «عباس اسکندری» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم نیز در ادامه این نشست با بیان این که اطلاعیه بازگشایی ستاد ملی مربوط به مساجد بوده و نامی از بقاع متبرکه نیامده است ،گفت: بنابراین درب بقاع متبرکه و امام زادگان در شب های قدر بسته خواهد بود.

 

«محمد خامه یار» رئیس ستاد اقامه نماز استان قم با تأکید بر این که مساجد ما هنوز آمادگی بازگشایی ندارند، گفت: به عقیده من تراکم جمعیت در مساجد به صلاح نیست و خوب است که مراسم شب قدر در پارک ها و فضاهای روباز برگزار شود.

 

در ادامه این نشست نیز «محمدکاظم پورامینی» قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران با تأکید بر این که برای بازگشایی مسجد مقدس جمکران تابع دستور ستاد ملی هستیم، گفت: البته رواق های عظیم حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران به مراتب خطر کمتری از مساجد با ظرفیت کم دارد.

 

در بخش پایانی این نشست «هادی محمود نژاد» معاون اجرایی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) از برگزاری جلسه ستاد ملی با حضور نمایندگان حرم های مطهر خبرداد و گفت: این جلسه فردا برگزار می‌شود و تصمیم نهایی در مورد حرم ها گرفته خواهد شد.

 

یادآور می‌شود، پس از پایان این نشست از خدمات و نوآوری های جمعیت هلال احمر استان قم با حضور استاندار در مقابله با کرونا رونمایی شد.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیریت بحران کرونا استانداری قم ادامه این نشست استان قم شب های قدر مراسم شب ستاد ملی قم نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب خراسان رضوی گفت: سه پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرائم انتخاباتی در دور اول انتخابات خراسان رضوی تشکیل شد، البته از ۱۷ نماینده قطعی استان در مجلس پرونده تخلفی ثبت نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام امیرحسین قناد امروز در نشست خبری در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی، اظهار داشت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی با موضوع جدیدی به نام قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب مردادماه 1402 مواجه بودیم، با توجه به جدیدالتصویب بودن این قانون و اینکه هنوز این قانون به منصه ظهور و عملیاتی شدن نرسیده بود، مجموعه‌های قضایی سراسر کشور تلاش کردند تا تبیین حقوقی این قانون به صورت کامل و جامع صورت گیرد.

وی افزود: در این خصوص، مجموعه دادگستری کل خراسان رضوی، کتابی با عنوان "تبیین حقوقی قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی" به صورت کاربردی و عملیاتی تالیف کرد. در این کتاب، چالش‌ها و مشکلات، نکات مهمی که مجریان انتخابات، دادستان‌ها، هیئت‌های اجرایی و نظارت با آن درگیر بودند و مشکلاتی که احتمال داده می‌شد، به صورت مکتوب و عملیاتی تدوین شد مورد بررسی قرار گرفت؛ حدود هزار نسخه از این کتاب چاپ شد و در اختیار کلیه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب خراسان رضوی، ادامه داد: در کنار این موضوع، مجموعه قضایی استان با تشکیل کارگروه پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی، بیش از 6 جلسه با حضور تمامی دست‌اندرکاران و افرادی که در بحث برگزاری انتخابات دخیل بودند، برگزار کرد.

قناد، گفت: در این جلسات، مواردی درباره بحث پیشگیری از جرایم انتخابات تبیین شد و نکاتی مصوب و مطالب به صورت کامل و شفاف به همه دستگاه‌ها ارائه شد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از نوآوری‌های این قانون بحث استفاده نامزدها از فضای مجازی بود، به همین منظور در ناحیه هفت دادسرای عمومی و انقلاب مشهد چندین جلسه در خصوص رصد فضای مجازی برگزار شد، در راستای برگزاری دوره دوم انتخابات نیز تاکنون دو جلسه برگزار شده و دستورات شایسته و مناسب نسبت به رصد فضای مجازی صادر شده است.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب خراسان رضوی، افزود: مجموعه دادگستری خراسان رضوی در خصوص بسته اجرای انتخابات با مولفه‌های مدنظر مقام معظم رهبری، یعنی رقابت، امنیت، سلامت و مشارکت که مورد تاکید ایشان بوده است، چندین جلسه مصاحبه تلویزیونی و رادیویی انجام داده تا مردم نیز نسبت به مباحث مربوط به جرایم و تخلفات انتخاباتی آشنا شوند.

قناد عنوان کرد: جلساتی نیز با حضور تمام نامزدها و هواداران در قالب بحث سامان‌دهی ستادهای تبلیغات در دور اول برگزار شد و در دوره دوم نیز، با توجه به اینکه تنها در شهرستان مشهد و کلات این انتخابات برگزار می‌شود، تمامی فضای مجازی در اختیار این دو نامزد قرار گرفته است.

وی گفت: در خصوص فضاهایی که شهرداری مشهد نیز قرار بود به این دو نامزد اختصاص دهد، تصمیماتی اتخاذ شده و به این دو نامزد نیز اعلام شده است.

دادیار معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب خراسان رضوی عنوان کرد: قانون جدید، جرایم انتخابات در حوزه فضای مجازی را احصا و مصادیق آن را بیان کرده است، لذا ابهامی در این خصوص وجود ندارد و رسیدگی قضایی نسبت به متخلفیت بر همین اساس انجام می‌شود.

قناد گفت: 3 پرونده در دادسرای مشهد درخصوص جرایم انتخاباتی در دور اول انتخابات خراسان رضوی تشکیل شد، البته از 17 نماینده قطعی استان در مجلس شورای اسلامی هیچ‌ گونه پرونده تخلفی ثبت نشده است.

وی خاطرنشان کرد: سیاست دستگاه قضا پیشگیرانه است و تا حد امکان با مدیریت موضوع از تشکیل پرونده خودداری می‌کند، اما اگر شکایتی واصل شود، رسیدگی قضایی انجام و تصمیم نهایی به افراد پرونده اعلام و در وقت خود اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود