Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه فوق العاده شورای فدراسیون جهانی تکواندو امروز (سه شنبه) برگزار و در خصوص میزبانی رویدادهای قهرمانی نونهالان ، نوجوانان جهان، کسب سهمیه المپیک جوانان، پومسه جهانی و گرندپری تصمیم گیری شد. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۳ ورزشی رزمی نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، نخستین نشست فوق العاده شورای فدراسیون جهانی امروز (سه شنبه – 23 اردیبهشت ماه) به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و WTF بر ادامه برنامه‌ی خود در مسیر گذر از بحران جهانی کرونا تاکید کرد که با قدرتی بیش از گذشته عمل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"دکتر چو" رئیس فدراسیون جهانی تکواندو با ابراز تسلیت صمیمانه به همه کسانی که در سراسر جهان تحت تأثیر ویروس کوید 19 قرار گرفته اند، به همبستگی خانواده تکواندو جهان اشاره کرد. چو با اشاره به این جلسه‌ که در روز جهانی پرستار برگزار شد از این فرصت استفاده کرد تا از کمک‌های بی دریغ پزشکان و پرستاران در سراسر جهان تشکر کند.

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو گفت: این بیماری فراگیر زندگی همه ما را تغییر داده است. صمیمانه دعا می‌کنم که همچنان با سلامتی و امنیت این روزها را ادامه بدهیم. گرچه اوضاع برای همه بد است اما من اعتقاد دارم که این مشکلات سرآغاز فرصت‌هایی می‌شود. ویدئو کنفرانس به عنوان فرصتی جدید، روشی کم هزینه و تاثیرگذار برای ما فراهم کرده تا باهم در ارتباط بمانیم و برای آینده تصمیم بگیریم. در این بحران همکاری ورزشکاران برای جلسات تمرینی به صورت آنلاین، برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین و حتی مسابقات پومسه غیرحضوری را شاهد بودیم. می‌توانیم در آینده این راه را در پیش گرفته و بیشتر از گذشته با همکاران خود در ارتباط باشیم و از تکنولوژی بهره ببریم.

وی افزود: جلسه ویدئویی امروز فرصتی بود تا نشان دهیم چگونه بار دیگر تکواندو راه خود را پیش می‌برد. این جلسه قرار بود در "لوزان" سوییس برگزار شود که به دلیل مشکلات پیش آمده این اتفاق نیفتاد. به همین دلیل "توماس باخ" رئیس کمیته بین المللی المپیک پیامی ویدئویی برای اعضای شورا ارسال کرده است:

در حالی که نمی‌توانیم با اطمینان در مورد آینده صحبت کنیم اما واضح است که این وضعیت پیامدهای عمیقی را برای ورزش در سطح المپیک و جهان به همراه دارد. تاثیرگذارترین آن مربوط به تعویق یک‌ساله بازی‌های المپیک توکیو 2020 است؛ برهمین اساس از خانواده تکواندو جهان برای حمایتشان از این تصمیم دشوار اما لازم تشکر می‌کنم.

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک خاطرنشان کرد:همگان باید خلاقیت، تطبیق، همبستگی و عزم خاصی برای دوران بعد از کرونا داشته باشیم و آماده‌ی فداکاری و سازگاری بیشتری باشیم. این جلسه فرصتی عالی است تا مسیر آینده تکواندو جهان را تعیین کنید و برای روزهای بعد از پایان این بحران آماده شوید. برای مدیریت های ساختاری، برنامه‌های به روز شده‌ی تاثیر گذار در این رشته  و از همه مهم‌تر پیگیری امور بشردوستانه از شما تشکر می‌کنم و معتقدم که فدراسیون جهانی تکواندو می تواند پایه و اساس محکمی را برای آینده برنامه ریزی کند.

علی رغم موقعیتی که بر جهان حاکم است اما این شورا توانست میزبان رویدادهای 2021 و 2022 را معرفی کند تا خانواده تکواندو جهان فعالیت‌های خود در سال‌های پیش رو امیدوارانه ادامه دهند.

میزبانی‌ها به شرح زیر است:

- قهرمانی نونهالان جهان 2021 به میزبانی "صوفیه" بلغارستان

- مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان 2022 و کسب سهمیه المپیک جوانان به میزبانی "داکار" سنگال

- مسابقات پومسه قهرمانی جهان 2022 به میزبانی "گیونگ" کره‌جنوبی

- دو مرحله از مسابقات گرندپری 2022 به میزبانی منچستر و‌ سنگاپور

در این نشست گزارشی از کمیته تالار مشاهیر فدراسیون جهانی تکواندو در مورد انتخاب اولین نفرات داوطلب در میان عناوین مقامات، ورزشکاران و شرکت کنندگان ارائه شد اما تصمیم نهایی با رای گیری الکترونیکی توسط شورا همزمان با مجمع عمومی فدراسیون جهانی در ماه اکتبر و به مناسبت مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان 2020 به میزبانی "صوفیه" بلغارستان گرفته خواهد شد.

این شورا با توجه به پیشرفت‌های چشمگیری که تکواندو هندوستان داشته است، عضویت هند در فدراسیون جهانی را تصویب کرد.

همچنین با رای گیری الکترونیکی در این نشست آیین نامه‌ی رنکینگ فدراسیون جهانی تکواندو تصویب شد. با اصلاحات تایید شده 2 امتیاز به قهرمانی جهان، فینال گرندپری و سری مسابقات گرندپری اضافه شد. امتیاز رقابت‌های قهرمانی جهان از 12 به 14، فینال گرندپری از 8 به 10 و سری رقابت‎های گرندپری از 4 به 6 ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است؛ جلسه‌ی بعدی شورای فدراسیون جهانی 12 اکتبر و همزمان با رقابت‌های قهرمانی نوجوانان جهان 2020 در صوفیه برگزار خواهد شد.

فدراسیون تکواندو به رزمایش مؤمنانه پیوست/ توزیع 1231 بسته معیشتی میان خانواده‌های کم‌برخوردار


انتهای پیام/

R1434/P/S3,30/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تکواندو تکواندو ایران فدراسیون جهانی تکواندو (WTF)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تکواندو تکواندو ایران فدراسیون جهانی تکواندو WTF تکواندو تکواندو ایران فدراسیون جهانی تکواندو WTF فدراسیون جهانی تکواندو نوجوانان جهان تکواندو جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم

از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی، شرایط منطقه ای و جهانی، شاهد تغییراتی بوده است که این تغییرات در امتداد تغییرات نظام جهانی قرار دارد.

سرویس جهان مشرق - مایکل پلیورت کارشناس مسائل اروپای شرقی، تحلیگر سیاسی، دیپلمات سابق اسرائیلی در مسکو، در گزارشی به مسئله نظم جدید جهانی و تغییرات قابل توجه در روابط اسرائیل با روسیه، همزمان با تغییرات روابط ایران و روسیه نسبت به سال‌های گذشته میپردازد. پلیورت در این گزارش می نویسد:

از زمان وقایع ۷ اکتبر، نه تنها اسرائیل، بلکه کل جهان به واقعیت جدیدی رسیده است. این واقعیت، تا حد زیادی، از فوریه ۲۰۲۲ - تقسیم جهان به بلوک های جدید - شروع به شکل گیری کرد. کشورهای غربی، اوکراین، اسرائیل، استرالیا و آرژانتین، در برابر روسیه، چین، ایران، برزیل، آفریقای جنوبی و کره شمالی. در ۱۳ اکتبر، رئیس جمهور روسیه، در جریان سفر خود به بیشکک، اولین سفر خارج از مرزهای روسیه پس از صدور حکم بازداشت بین المللی از سوی دادگاه کیفری لاهه، پوتین بیشتر سخنرانی خود را به درگیری بین اسرائیل و فلسطینیان اختصاص داد.

پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود آمد

پوتین گفت: «اسرائیل یک حمله بی‌سابقه از سوی حماس را تجربه کرده است. غیرقابل قبول است که غزه مانند لنینگراد در جنگ جهانی دوم در محاصره باشد». وی افزود: «دلیل اصلی این رویدادها شکست سیاست آمریکا در خاورمیانه» است. از ماه اکتبر، مقامات ارشد دولت روسیه و شخص پوتین اغلب به جنگ در خاورمیانه اشاره کرده و آن را به عنوان نمونه ای از شکست "نظم آمریکا"، "شکست جهان تک قطبی" ذکر کرده اند.»

در کلام، آنها از خشونت بین طرفین ابراز تاسف می کنند، اما در واقع تنش در مناطق ما به خوبی به نفع روسیه است. چرا؟ دولت های غربی را از هم جدا می کند، توجه و منابع عظیم آن را از جبهه اوکراین منحرف می کند و معضلات دشواری را در مورد اولویت بندی جبهه ها ایجاد می کند.

در واقع دو موضوع، روابط روسیه و اسرائیل را شکل می دهد - جنگ در اوکراین و اتحاد سیاسی با ایران. هر دو یک تهدید واقعی برای امنیت ملی ما هستند. دو سال پیش، اسرائیل از ترس واکنش روسیه، به بی طرفی عملی در رابطه با جنگ در اوکراین پایبند بود. اسرائیل کمک های بشردوستانه و غیرنظامی ارائه کرد، اما تا به امروز از ارائه سیستم هایی که توسط روس ها به عنوان عبور از خط قرمز تلقی شود، خودداری کرده است.

انتظار اسرائیل نیز این بود که روس ها نیز از انتقال سلاح های قدرتمند به دشمنان ما خودداری کنند. یک مقام ارشد اسرائیلی بسیار به من گفت: "بدیهی است که ما انتظار طرفداری از اسرائیل از سوی روس ها را نداریم، اما احتمال آسیب به ما از سوی آنها بی نهایت است."

از آن زمان این موقعیت به سختی تغییر کرده است - هیچ انتظاری برای بهبود روابط وجود ندارد، بلکه تلاشی برای جلوگیری از وخامت شرایط است. برای روس ها، اسرائیل پیوست نظامی و سیاسی ایالات متحده در خاورمیانه است. نگرش نسبت به ما برگرفته از رابطه بین ابرقدرت هاست. آنچه در دو سال گذشته تغییر کرده است، روابط ایران و روسیه است - و از آن زمان به بعد فقط عمیق تر شده است.

سکوت عمیق پوتین در مورد حمله ایران به اسرائیل، حمایت از حمله ایران به اسرائیل توسط سفیر روسیه در سازمان ملل متحد و بسیج کانال های تبلیغاتی دولت روسیه علیه اسرائیل که به ادعای آنها، اسرائیل "استانداردهای دوگانه" را اعمال میکند، همه نشان می دهد که اتحاد روسیه و ایران در حال تشدید است. بخش عمده همکاری ها در حوزه نظامی و سیاسی است، اما در سال های اخیر افزایش محسوسی در روابط اقتصادی بین کشورها مشاهده نشده است.

به عقیده من، تا زمانی که جنگ در اوکراین ادامه دارد، محتمل ترین سناریو این است که وخامت روابط اسرائیل با روسیه ادامه خواهد داشت. پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود می آید و بادهایی که در روابط بین الملل می وزد قوی‌تر از ماست. بهتر است به این ایده عادت کنیم که در آینده قابل پیش بینی هیچ نکته خوبی از بزرگترین کشور جهان برای ما وجود نخواهد داشت. تصادفی نیست که پهپادهای ایرانی هم به اوکراین و هم به اسرائیل حمله می کنند. شاید این فرصتی نیز باشد تا به خود یادآوری کنیم که می خواهیم به کدام بلوک تعلق داشته باشیم و از چه ارزش هایی نمی توانیم دست بکشیم.

دیگر خبرها

  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور
  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • یزد میزبان والیبال باشگاه‌های مردان آسیا شد
  • میزبان مسابقات جام تختی کشتی آزاد مشخص شد
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • یزد میزبان والیبال جام باشگاه‌های آسیا شد
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت