Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) معتقد است، چین، سازمان بهداشت جهانی را به منظور تاخیر در انتشار هشدارهای عمومی درباره شیوع کروناویروس در همان ابتدای بحران شیوع این بیماری تحت فشار قرار داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، در یک گزارش سازمان سیا آمده است، چین سازمان بهداشت جهانی را نسبت به اعلام وضعیت اضطراری جهانی به سبب شیوع کرونا، تهدید به عدم همکاری با تحقیقات سازمان درباره این ویروس کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که این تاخیر در زمانی حساس در ماه ژانویه و در حالی که ویروس در حال پخش شدن در سراسر جهان به شکلی پنهان بوده رخ داده در حالی که همزمان چین نیز به ذخیره و احتکار تجهیزات پزشکی و اقلام محافظتی ساخت آمریکا و کشورهای دیگر پرداخته است. نشریه نیوزویک آمریکا به نقل از دو مقام اطلاعاتی این کشور در گزارشی نوشت، سازمان سیا این ارزیابی را در یک سند تحت عنوان "سازمان ملل-چین: سازمان بهداشت جهانی هوشیار اما بدون دین به چین" مطرح کرده است.

 این دومین گزارش اطلاعاتی غربی‌ها است که نتیجه می‌گیرد، چین سازمان بهداشت جهانی را به منظور کم اهمیت اعلام کردن ریسک شیوع کرونا تحت فشار قرار داده است. چندی پیش نشریه اشپیگل آلمان در گزارشی فاش کرد، یک سند اطلاعاتی این کشور نیز تصریح داشته: شی جینپینگ، رهبر چین شخصاً تدروس آدهانوم، دبیرکل سازمان بهداشت جهانی را تحت فشار قرار داده است. این نشریه آلمانی این گزارش را با استناد به اطلاعات دریافتی از سرویس اطلاعاتی فدرال آلمان منتشر کرد. بر اساس گزارش سرویس اطلاعاتی فدرال آلمان، شی جینپینگ، رهبر چین در تاریخ ۲۱ ژانویه از تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان بهداشت جهانی خواسته تا نسبت به انتشار اطلاعات مربوط به انتقال ویروس کرونا بین انسان ها و صدور هشدار نسبت به همه گیری کرونا دست نگه دارد.

سرویس اطلاعاتی آلمان تخمین زد که این سیاست چین در قبال اطلاع‌رسانی باعث از بین رفتن مدتی معادل ۴ تا ۶ هفته برای شروع سریعتر مبارزه با ویروس در جهان شده است.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در بیانیه‌ای بعد از انتشار این ادعاها، آنها را "بی اساس و نادرست" خواند. سازمان بهداشت جهانی به نشریه نیوزویک تصریح داشت: ما در خصوص بحث‌های خاص با کشورهای عضو اظهار نظر نمی‌کنیم اما می‌توانیم بگوییم سازمان بهداشت جهانی در تمامی طول مدت همه‌گیری ویروس مطابق با حکمش به عنوان سازمانی مدرک محور و فنی و متمرکز بر محافظت از تمامی مردم در هر جایی عمل کرده است.

سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که تدروس در تاریخ‌های ۲۰ و ۲۱ یا ۲۲ ژانویه هیچ ارتباطی با شی جینپینگ برقرار نکرده است اما در تاریخ ۲۸ ژانویه با این رئیس جمهور چین در پکن دیدار کرده است. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی نهایتا ۳۰ ژانویه وضعیت اضطراری برای سلامت عمومی در جهان را در ارتباط با شیوع کرونا اعلام کرد هر چند که در همان زمان تاکید داشت که چین مقصر این وضعیت نیست و مدیریت چین در قبال بحران را تحسین کرد.

در عین حال یک گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا که روز یکشنبه محتوایش انتشار یافت فاش کرده مقام‌های آمریکایی معتقدند چین عمداً اوایل ژانویه اطلاعات مربوط به شدت شیوع کرونا را پنهان و همزمان اقدام به احتکار کالاهای پزشکی کرده است.
 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان چین آمريكا سازمان بهداشت جهانی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است

نماینده سازمان جهانی بهداشت در اراضی فلسطین اعلام کرد سوتغذیه در نوار غزه گسترش یافته است.

به گزارش ایسنا، نماینده سازمان جهانی بهداشت در اراضی فلسطین اعلام کرد: از چند ماه پیش سوءتغذیه در نوار غزه گسترش یافته است. هفت درصد کودکان غزه قبل از جنگ از سوتغذیه رنج می‌بردند و اکنون این رقم به ۱۶.۵ درصد افزایش یافته است.

طبق گزارش سما، وی افزود: ۲۵ کودک به دلیل سوءتغذیه در غزه جان خود را از دست داده‌اند و گزارشاتی وجود دارد که نشان می‌دهد وضعیت اواخر ماه مه بدتر می‌شود.

وی گفت: ما امیدواریم عملیات نظامی در رفح انجام نشود چراکه منجر به بسته شدن گذرگاه و تعطیلی فعالیت ما می‌شود. امیدواریم عدالت برای خانواده‌های قربانیان گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس اجرا شود.

وی گفت: نقش آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی(آنروا) در غزه ضروری است و بدون آن انجام فعالیت ما محال است.

همچنین آنروا اعلام کرد: در جنگ غزه ۱۰ هزار زن شهید و ۱۹ هزار نفر مجروح شده‌اند. هر روز ۳۷ کودک مادرشان را از دست می‌دهند.

دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل نیز اعلام کرد: حمله به رفح یک کشتار و ضربه به عملیات امدادرسانی در غزه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است