Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی یگانه‌فرد شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه کمیته احیای واحدهای تولیدی راکد و تعطیل استان، اظهار داشت: این کمیته با هدف بررسی و رفع مشکلات واحدهای راکد و بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آماری از واحدهای تولیدی راکد استان زنجان گفت: در صورت دسترسی به اطلاعات دقیق، تصمیم‌گیری‌ها با دقت و سهولت بهتری اتخاذ می‌شود و وجود آمار دقیق از وضعیت واحدها، بررسی و رصد وضعیت آن‌ها را مطلوب‌تر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یگانه‌فرد با اشاره به حضور برخی از مدیران مرتبط با تولید به صورت ثابت در جلسات این کمیته، خاطرنشان کرد: با توجه به موضوعات و بنا به فراخور دستور جلسات از مدیران دیگر نیز به عنوان مدعو و میهمان، دعوت خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان اظهار داشت: بیشترین مشکلات مطروحه از سوی مالکان و مدیران واحدهای تولیدی راکد استان، مشکل کمبود نقدینگی، بازار فروش و تامین مواد اولیه است.

وی، میزان اشتغال سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته، وسعت زمین، منابع و تجهیزات موجود و زمینه فعالیت مجدد را از شاخص‌های ضروری برای اولویت‌بندی واحدهای راکد در پیگیری مشکلاتشان خواند و افزود: ایجاد یک سامانه و نرم‌افزار و تغذیه اطلاعات واحدهای فوق در آن توسط هر کدام از دستگاه‌های متولی به منظور بهره‌برداری مطلوب و سریع، یکی از پیشنهادات ما در این زمینه است.

یگانه‌فرد ادامه داد: انتقال نتایج جلسات به مرکز خدمات سرمایه‌گذاری، شهرک‌های صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای جذب سرمایه‌گذار و در اولویت اعطای مجوزهای جدید نیز از دیگر پیشنهادات ما در زمینه فعالسازی واحدهای راکد است.

وی گفت: شهرک‌های صنعتی می‌تواند برای متقاضیان، زمین و احداث واحدهای جدید با اولویت لیست مذکور اقدام نماید.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز با تاکید بر اهمیت رصد واحدهای تولیدی و وضعیت آن‌ها با توجه به شعار سال، گفت: اولویت اصلی امسال باید احیای واحدهای قابل برگشت و بررسی آن‌ها و پیشنهاد برای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باشد.

ناصر فغفوری اظهار داشت: برای بازگرداندن واحدهای راکد بزرگ به چرخه تولید، برنامه‌ریزی مطلوبی برای سال جاری صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در ارائه آمارها و مشکلات باید دقت کاملی از صحت و سقم و نهایت مراقبت صورت گیرد تا پس از ارائه آمارها مشکلاتی ایجاد نشود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز گفت: یکی از راهبردهای اصلی وزارت متبوع، صیانت از نیروی انسانی کار است.

محمدرضا یوسفی افزود: برنامه عملیاتی جدیدی برای بازرسی‌ها در استان با توجه به مشکلاتی که افزایش پیدا کرده، برنامه‌ریزی شده است.

وی اظهار داشت: پیشنهادات این کمیته را می‌توان با اتکا به مواردی از جمله مشوق‌های دولتی، بسته‌های تسهیلاتی و موضوعات بانک‌ها مورد بررسی قرار داد و برای هر کدام چاره‌اندیشی کرد.

مشکلات چهار واحد راکد استان زنجان شامل شادن، بیرلیک، سپهر طارم و پارس‌تاک در این جلسه، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و پیشنهاداتی برای حل آن‌ها ارائه شد.

کمیته احیای واحدهای تولیدی راکد و تعطیل با مصوبه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان در کمتر از یک هفته و با هدف استفاده از ظرفیت حداکثری منابع و امکانات موجود در شرایط نامطلوب منابع مالی و اقتصادی کشور و راه‌اندازی واحدهای تعطیل و راکد با سرمایه‌های قابل ملاحظه‌ و همچنین استفاده از سرمایه بلوکه شده در سیستم‌های بانکی و به چرخه تولید آوردن این سرمایه‌ها با هدف‌هایی از جمله اشتغالزایی و افزایش تولید، آغاز به کار کرده است.

برچسب‌ها جهش تولید افزایش تولید زنجان پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید افزایش تولید زنجان جهش تولید افزایش تولید زنجان واحدهای تولیدی راکد واحدهای راکد استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد

صفدری، با اشاره به شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده دادگستری گرمسار در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان، فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، موانع مشارکت فعالان اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر دستگاه های اجرایی رفع می‌کند.

وی افزود: به همین سبب طی سال گذشته هیچ واحد تولیدی در این شهرستان با آرا محاکم قضایی غیرفعال و توقیف نشده است و این امر در سال جاری نیز ادامه‌دار خواهد بود.

رییس دادگستری گرمسار، جامعه کارگران را گروه عظیم زحمت‌کشان که بار تولید را برعهده دارند نامید و خاطرنشان کرد: استیفای حقوق کارگران و برقراری تعادل در حوزه کار را باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ عذری برای به تعویق‌انداختن پرداخت حقوق کارگران وجود ندارد، بیان کرد: در عین‌حال نباید به گونه ای در حمایت از حقوق کارگران عمل شود که سرمایه گذار را از فعالیت اقتصادی منصرف کند و از سوی دیگر دلالان و واسطه‌ها هم بدون آنکه در فعالیت مولد اقتصادی شرکت کنند از تولیدکنندگان با انواع مشکلات، بهره بیشتری ببرند

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی