Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:59:07 GMT

اکثر اساتید راهنماهای خوبی برای فارغ‌التحصیلان نیستند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۷۶۷۵

اکثر اساتید راهنماهای خوبی برای فارغ‌التحصیلان نیستند

ایسنا/ایلام مسئول یک هسته فناور مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاد دانشگاهی و تولید کننده داروی گیاهی جلوگیری از سقط جنین در دام واحد ایلام گفت: صنعت دامپروری متاسفانه هنوز هم به دلیل نبود امکانات و عدم تطبیق علم و عملیات مکانیزاسیون این صنعت در سی یا چهل سال قبل سیر می‌کند، البته تلاش‌هایی می‌شود ولی بدلیل مشکلات و مشکل تراشی‌ها به حاشیه رانده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«امین ولیزاده» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشتر شرکت‌های تولید کننده دارو در حوزه دام میل به استفاده از گیاهان دارویی دارند چرا که نه تنها تاثیر این گیاهان اثبات شده بلکه وابستگی به گیاهان دارویی توانسته نیاز بازار دارو را تبدیل به فرصتی برای صادرات کند.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه تولید گیاهان دارویی دامی گفت: معمولا فارغ التحصیلان دانشگاهی هنگام ورود به مراکز رشد باید توسط دانشگاه‌ها معرفی شوند؛ حال آنکه متاسفانه دانشگاه به طرح‌هایی با زمینه بالقوه هیچ بهایی نمی‌دهد، دلیل آن هم بار علمی پایین و انتخاب اساتید گاها با ارزیابی‌های صرفا مقاله‌ای است.

ولیزاده افزود: همین موضوع باعث می‌شود که اکثر اساتید نتوانند راهنمای خوبی برای فارغ التحصیلان باشند، ولی در سال‌های اخیر به دلیل استعدادیابی و دانشجو محوری نهادی مثل جهاد دانشگاهی تعداد زیادی از طرح‌های دانشجویی موفق به تجاری‌سازی شده‌اند.

این مسئول هسته فناور تصریح کرد: مراکز رشد و در کل جهاد دانشگاهی خوشبختانه پل ارتباطی خوبی برای معرفی افراد به استارت‌آپ‌ها هستند، بسیاری از جهش‌های علمی در کشور مدیون این مراکز است ولی به عنوان یک انتقاد، موانعی که برای پرداخت تسهیلات وجود دارد گاها موجب بایگانی طرح‌ها می‌شود.

تولید کننده داروی گیاهی جلوگیری از سقط جنین در دام گفت: نگاه جشنواره‌ای به طرح‌های ثروت‌ساز که کاملا عکس برخورد کشورهای توسعه یافته است، جز به هیجان آوردن فناوران که دلخوشی به کسب مقام یا مصاحبه دارند ثمره دیگری ندارد، باید پویش و پایش با هم باشند.

وی با اشاره به اینکه تمرکزمحور بودن مراکز علمی و فناوری می‌تواند از سردرگمی فناوران جلوگیری کند، افزود: شاید اگر هر سال یکی از این مراکز فرماندهی و مدیریت سایرین را بر عهده بگیرد، می‌تواند کارها را تقسیم بندی کرده تا مسائل مالی و اداری دچار پراکندگی نشود.

ولیزاده به نقش سازمان دامپزشکی برای حمایت بیشتر از تحقیقات و پژوهش‌های نو در حوزه تولید داروهای گیاهی دامی اشاره کرد و گفت: در این میان سازمان دامپزشکی می‌تواند پژوهش‌های پره‌کلینیکال که در سطوح آموزش عالی انجام می‌شود، جهت کمک به سیستم دارویی دامی به مرحله کلینیکال فارماکولوژی ببرد تا نیازی به شرکت‌های واسطه برای برقراری ارتباط نباشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانش بنیان دانشگاه استان ایلام گیاهان دارویی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی

محمد مهدی برومندی در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با بیان اینکه مشکلات منطقه میمند در دست بررسی قرار خواهد گرفت، گفت: طی جلسات آتی مشکلات این منطقه بررسی می‌شود.

او افزود: بخش کشاورزی امروز در نوک جنگ اقتصادی قرار دارد و اهداف دشمن سفر‌ها های مردم است همچنین کشاورزان سخت کوش ما غذای سالانه کشور را تامین می‌کنند همچنین بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات است.

برومندی با بیان اینکه استان فارس از لحاظ کشاورزی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و در این بخش بهای سنگینی را داده است، ادامه داد: ۱۲ درصد غذای کشور توسط استان فارس تامین می‌شود و ۳۶۰ هزار هکتار باغ و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول باغبانی، فارس را در رتبه اول باغبانی ایران قرار داده است که فرصت‌های بسیاری را به همراه دارد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکخ همه باید با تعامل در حل مشکلات سهیم باشند، خاطرنشان کرد: در حوزه باغبانی ۲۶ میلیون تن محصول تولید می‌شود و سهم گیاهان دارویی نیز قابل توجه است. 

بنابه گفته این مقام مسئول، ۵۰۰ هزار تن گیاهان دارویی سالیانه از مزارع کشورمان برداشت می‌شود و ۳۰ هزار هکتار زیر کشت گل محمدی بوده که ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار آن در فارس است و در میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی داریم که محصول بسیار ارزشمندی است.

او تاکید کرد: امروز گردش مالی دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار در زمینه گیاهان دارویی است که سهم کشور ما در این گردش مالی کمتر از ۱ میلیارد دلار است که نشان می‌دهد باید به یک کشاورزی مدرن برسیم.

برومندی با بیان اینکه گیاهان دارویی پایه مواد غذایی، دارویی و بهداشتی قرار می‌گیرد، گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران وجود دارد که فرصتی بسیار مغتنم است و ۳۶۰ گونه گیاه دارویی منطقه میمند دارد که می‌تواند هر کدام پایه دارو باشد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌های این وزارت خانه را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در وزارت خانه جهاد کشاورزی به سمتی می‌رویم که از مدرن‌ترین روش‌ها در اسانس گیری استفاده کنیم و ابر پروژه‌ای تعریف کردیم که عصاره بل کیفیت لازم را برای عطر تولید کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان