Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:58:21 GMT

رصد فاضلاب برای ردیابی موج دوم کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۷۷۷۸

رصد فاضلاب برای ردیابی موج دوم کرونا

گروهی از محققان بین‌المللی در حال توسعه روش‌هایی برای بررسی آب فاضلاب جهت ردیابی موج دوم شیوع ویروس کرونا هستند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ودانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ایونینگ‌اکسپرس، گروهی از محققان بین‌المللی در حال توسعه روش‌هایی برای بررسی آب فاضلاب جهت ردیابی موج دوم شیوع ویروس کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه از کارشناسان، در حال تحقیق روی تکنیک‌های جدیدی هستند که می‌توانند بدون نیاز به آزمایش افراد، میزان آلودگی در یک جامعه را مشخص کنند.

محققان باور دارند، روش‌های جدید استاندارد شده می‌توانند ویروس موجود در فاضلاب را شناسایی کنند و تصویری از شیوع انتشار کروناویروس ارائه دهند.

گروه مذکور که توسط بنیاد تحقیقات آب گرد هم آمده و مهندسانی از دانشگاه شفیلد را شامل می‌شوند، در حال تولید طیف وسیعی از بهترین شیوه‌ها در مورد استفاده از فاضلاب به منظور ردیابی موج دوم ویروس کرونا هستند.

این موارد شامل جمع آوری و ذخیره نمونه‌های فاضلاب و استفاده از ابزارهای ژنتیک مولکولی برای شناسایی سطح Covid-۱۹ در نمونه‌های فاضلاب است.

محققان می‌گویند: فاضلاب پتانسیل بسیار زیادی برای ارائه اطلاعات ارزشمند در مورد زمان و شدت شیوع کووید ۱۹ در جوامع را دارد.

پروفسور Vanessa Speight، از دانشکده مهندسی ساختمان و سازه دانشگاه شفیلد در حال تحقیق در مورد تکنیک‌هایی است که به طور قابل اعتماد داده‌های جمع آوری شده از نمونه فاضلاب را تفسیر کند.

نتایج وی می‌تواند به ایجاد یک نقشه دقیق‌تر از شیوع انتشار ویروس کمک کرده و ظهور موج دوم بیماری همه گیر را نشان دهد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب آلودگی کرونا موج دوم ویروس کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت