Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ قطعی مکرر آب در منطقه پردیس اهواز با انتشار ویروس کرونا و آغاز ماه رمضان شرایطی را برای اهالی این منطقه رقم زده که بسیاری قصد فروش منزل و مهاجرت از این منطقه را گرفته‌اند. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، پس از تماس‌های مردمی با دفتر خبرگزاری تسنیم در اهواز مبنی‌ بر مشکل قطعی مکرر آب در برخی‌ خیابان‌های منطقه پردیس اهواز، خبرنگار این خبرگزاری همراه با معاون رسانه‌ای ستاد احیاء امر به معروف استان خوزستان برای بررسی مسئله به این منطقه رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی این بازدید اهالی خیابان‌های هدیه و خادم 3 با اشاره به قطعی روزانه آب منازل خود از چند ماه قبل تاکنون و پیگیری ‌های زیادی که داشته اند از حل این مسئله ناامید گشته و بسیاری تصمیم به فروش منزل مسکونی خود گرفته اند.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت بهداشت و همچنین آغاز ماه مبارک رمضان این قطعی‌های چند ساعته آب زندگی را برای اهالی این مناطق سخت‌تر کرده است.

مسئولین شرکت آبفا چند ماه قبل در پیگیری این مسئله از سوی خبرنگار تسنیم قول رفع مشکل در آینده نزدیک را دادند که متاسفانه این مشکل همچنان به قوت خود باقی مانده است.

آخرین آمار کرونا در کشور|فوت 48 نفر در 24 ساعت گذشته/تهران و خوزستان در صدر تعداد بستری‌هاتشریح آخرین وضعیت شیوع کرونا در خوزستان؛ اهواز در صدر تعداد مبتلایانگسترش دامنه محدودیت‌ها در خوزستان/ ادارات و بانک‌های اندیمشک تعطیل شد

پس از بررسی وضعیت با مسئولین شرکت آبفا تماس گرفته شد و پیگیر حل موضوع شدیم که مقرر شد آبفا این مورد را پیگیری کند.

خبرگزاری تسنیم این مشکل را تا رسیدن به نتیجه پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام/‌331 /ش

R41468/P/S6,57/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟

تین نیوز

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران گفت: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، نرجس سلیمانی در دویست و سی و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری با بیان اینکه باعث تأثر است که پس از گذشت نزدیک به سه سال از دوره مدیریت شهری به اندازه هزینه های سفر به چین، وسایل حمل و نقل عمومی اضافه نشده است، گفت: شرکت ها در تمام دنیا انواع مختلفی دارند. به طوری که یا تک نفره یا سهامی عام، یا سهامی خاص، یا تعاونی و یا زیر مجموعه دولت هستند. شهرداری با یک شرکت قرارداد بسته که زیرمجموعه یک شرکت خصوصی است.

سلیمانی ادامه داد: اولین امضاء کننده قرارداد معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری است و با توجه به سند امضاء شده، گاهی اوقات قرارداد و گاهی تفاهم نامه، گاهی موافقت نامه و گاهی قرارداد تکمیلی عنوان شده است. به نظر می رسد این مسیر صعب العبور است.

وی با بیان اینکه نکته دوم در قرارداد در مورد تأمین کننده مالی است، افزود: چرا از میان این همه تأمین کننده منابع مالی در چین، شرکتی با مسئولیتی محدود در جایگاه تأمین کننده مالی در نظر گرفته می شود؟ عدم توجه به نکات بدیهی در اصول حقوقی همچون مکان انعقاد قرارداد را شاهد هستیم. در بررسی ها چه به عنوان عضو شورا و چه به عنوان عضو کمیسیون از شهردار سوال کردیم و قانع کننده نبوده است.

سلیمانی با اشاره به نامه بانک مرکزی به تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ در خصوص رقم مالی قرارداد، گفت: با این حجم از موضوع مالی ابهاماتی وجود دارد که باید به آن پاسخ داده شود. نرخی به عنوان مبنا در نظر گرفته شده و پنج درصد انتفاع و ضرر را تا پنج سال به دلیل نوسانات مالی برای طرفین ایجاد خواهد کرد. تهاتر نیاز به کارشناسی دقیق دارد تا آنچه تحویل داده می شود و آنچه که می گیریم در تعادل باشند.

سلیمانی تاکید کرد: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد. مدیریت شهری در حوزه اجرایی با تک ماده نیز به نمره حداقلی نمی رسد البته زمان محدودی باقی مانده است. با مصاحبه های متعدد نتیجه ای حاصل نخواهد شد و باید کار جهادی برای ماندگار کردن مدیریت شهری دوره ششم صورت بگیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • استولتنبرگ: وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان