Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- قاسمی ده چشمه گفت: در فاز جدید گازسوز کردن خودروها، حدود یک میلیون و ۴۶۰ هزار دستگاه خودرو دوگانه سوز تبدیل می‌شوند.

حمید قاسمی ده چشمه قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در نشست خبری که با موضوع گازسوز کردن خودروها (CNG) برگزار شد گفت: طرح گازسوز کردن خودرو‌ها در فاز اول تنها مشمول وانت‌ها و تاکسی‌ها می‌شود و در فاز‌های بعدی امکان ثبت نام برای تاکسی‌های اینترنتی هم فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

او ادامه داد: خوشبختانه خودروسازان هم از موضوع گازسوز کردن خودروها استقبال کرده‌اند و ۲۵ هزار خودرو به صورت دوگانه‌سوز توسط کارخانه‌ها تحویل داده شده است.

قاسمی ده چشمه تصریح کرد: سامانه جدید به زیرساخت‌های اطلاعاتی مثل ثبت احوال و شاهکار هم متصل شده است و صاحبان خودرو می‌توانند با در اختیار داشتن کد ملی و شماره تلفن همراه خود که متعلق به مالک خودرو است، به این سامانه مراجعه و مراحل ثبت نام خود را پیگیری کنند.

معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: هدف نهایی این پروژه این است که یک میلیون و ۴۶۰ هزار دستگاه خودروی عمومی به دوگانه سوز تبدیل شوند که امیدواریم با اجرای این طرح ۱۲ میلیون مترمکعب بنزین صرفه‌جویی شود.

قاسمی گفت: خوشبختانه در کشور نیازی به واردات مخازن سی ان جی نداریم و سیاست دولت این است که طرح سی ان جی در سبد سوختی قرار بگیرد.

معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به ظرفیت تولید مخزن سی ان جی در کشور گفت: ۷۰۰ هزار مخزن توسط کارگا‌ه‌های تولیدی داخلی در سال تولید می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید مخزن سی ان جی تامین شده است و مشکلی در این زمینه نداریم.

او بیان کرد: در حال حاضر ۵۷۰ میلیون دلار برای اجرای این طرح پیش‎بینی شده است و با بانک تجارت و ملت قرارداد منعقد کرده‌ایم.

به گفته معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی طرح جدید گازسوز کردن خودروها شامل خودروهای وکلاتی و قولنامه‌ای نیست.

او ادامه داد: اجرای طرح دوگاز سوز کردن رایگان خودرو‌های عمومی طی ۱۴ ماه انجام خواهد کرد و متقاضیان می‌توانند در سایت به نشانی https://gcr.niopdc.ir ثبت نام کنند.

خودرو‌های فرسوده مشمول طرح جدید گازسوز کردن خودروها نیست

در ادامه کرامت ویس کرمی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در خصوص طرح تعویض مخازن فرسوده، تصریح کرد: خودرو‌های فرسوده مشمول طرح جدید گازسوز کردن خودروها نمی‌شوند.

او افزود: با اجرای کامل این طرح مصرف سی ان جی در کشور حدود ۱۲ میلیون مترمکعب افرایش می‌یابد و از سوی دیگر نزدیک به ۱۲ میلیون لیتر از مصرف بنزین کم می‌شود.

ویس کرمی بیان کرد: منابع مالی این طرح از محل ماده ۱۲ تامین خواهد شد.

  باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی دوگانه سوز خودرو ها سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • گرفتار شدن خودرو‌ها در گل و لای در بزرگراه خرازی
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟