Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان به نقش مؤثر صنایع تبدیلی در توسعه این استان اشاره کرد و گفت: بروکراسی اداری و طولانی بودن صدور مجوز فعالیت مانع جذب سرمایه‌گذاران می‌شود. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه توسعه شهرستان شفت با بیان اینکه نمی‌توان عقب‌ماندگی‌های فعلی را به اقدامات فعلی برطرف کرد اظهار داشت: باید با توجه به نامگذاری امسال به‌نام جهش تولید تلاش مضاعفی برای جبران عقب‌ماندگی قابل توجه برخی شهرستان‌های استان گیلان انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با اشاره به اینکه رونق تولید و اقتصاد و همچنین ایجاد اشتغال بدون مشارکت مردم و کمک بخش خصوصی میسر نیست بیان کرد: ظرفیت و توانمندی‌های موجود در شهرستان شفت با مطالعات دقیق به‌عمل آمده شناسایی شده و مسئولان مربوطه باید هم‌اکنون با تلاش مضاعف در پی جبران کمبودهای شهرستان بروند.

وی از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان و سازمان صمت استان خواست که توسعه شهرستان شفت را طبق حوزه تحت مدیریت خود در دستور کار قرار دهند و تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان رفع مشکلات واحدهای تولیدی، صنفی و تجاری شهرستان را در دستور کار خود قرار دهد.

سنندج|جهش تولید در گروی تأمین سرمایه و حذف بروکراسی اداری‌گزارش| جهش تولید در گروی حذف بروکراسی اداریمنتخب مردم گرمی: برندسازی کالا در داخل کشور ضروری است/ تحقق شعار جهش تولید نیازمند کاهش بروکراسی اداری

زارع با بیان اینکه باید برای رفع مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی و برگرداندن آنها به چرخه تولید اقدامات لازم انجام شود خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی بسیاری در شهرستان شفت پرورش یافتند که می‌توان از ظرفیت آنها برای توسعه شهرستان و رفع کمبود عقب‌ماندگی‌های منطقه بهره گرفت.

نماینده عالی دولت در استان گیلان توسعه حوزه صنعت و کشاورزی را منوط به استفاده از صنایع تبدیلی عنوان کرد و ابراز داشت: با توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرستان شفت، می‌توان با بهره‌گیری از این رویکرد توسعه محور در جهت جبران کاستی‌ها گام برداشت.

وی ضمن گله‌مندی از نبود برخی ادارات در شهرستان شفت تصریح کرد: باید پیگیری‌های لازم برای ایجاد نمایندگی و یا ارتقاء آن به اداره در این شهرستان انجام شود و سطح خدمات و اقدامات دستگاه‌های اجرایی با پتانسیل‌های موجود در شهرستان همتراز باشد.

استاندار گیلان خواستار کوتاه‌تر شدن روند اخذ مجوز برلی سرمایه‌گذاران شد و عنوان کرد: نمی‌توان با بروکراسی‌های طولانی اداری سرمایه‌گذار جذب کرد لذا تسریع صدور مجوز و استعلامات و همچنین جهش فعالیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران بیشتر ضرورت دارد.

وی استفاده از پتانسیل مدارس متروکه در بخش آموزشی و کارآفرینی و ترویج فعالیت‌های اشتغال‌زا را مورد تأکید قرار داد و گفت: مدیران استان باید ماهانه از این شهرستان بازدید کنند و وضعیت آن از حیث توسعه و پیشرفت بررسی شود و ادارات مستقر در شهرستان نیز عملکرد حداقل متوسط استان را داشته باشند.

انتهای پیام/613/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بروکراسی اداری شهرستان شفت جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود

استاندار بوشهر توسعه طرح‌های پرورش آبزیان را جزو سیاست‌های استان بوشهر دانست و گفت: در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با بیان اینکه در این جلسه با حضور اعضاى شورا، طرح‌های مختلف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی مورد بررسی قرار گرفتف اظهار داشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع 2 طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری