Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:46:24 GMT

راه‌اندازی سامانه «چالش کرونا» برای استفاده از هوش جمعی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۰۷۹۷

راه‌اندازی سامانه «چالش کرونا» برای استفاده از هوش جمعی

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه حل بحران ویروس کرونا فقط بحث درمان نیست، از راه اندازی سامانه‌ چالش کرونا خبر داد و گفت: شرکت کنندگان در چالش کرونا علاوه بر تفکر به مسئله درمان باید به مسئله آموزش و استارت آپی هم توجه کنند.

به گزارش ایسنا،‌ ابراهیم متولیان با اشاره به اینکه کرونا چالشی است که جهان بشریت را مورد حمله قرار داده است، گفت: ما از این به بعد جهانی به دو دسته مانند قبل از کرونا و بعد از کرونا خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان به اینکه بحث اصلی بحران کرونا، درمان کرونا است، افزود: در دنیا روش‌های مختلفی جهت درمان این ویروس درحال کشف است اما، با وجود کشف بسیاری از داروها برای درمان کرونا همچنان با این مسئله روبرو هستیم که هیچ یک از این داروها تاثیری بر درمان ویروس کرونا نگذاشته است.

وی با تاکید به اینکه در چالش کرونا نباید این ویروس را ساده درنظر بگیریم، تصریح کرد: این چالش مسئله عظیمی است که توانسته دنیا را مورد حمله قرار دهد و جوانان ما درباره این مسئله مهم آگاه باشند.

متولیان با اذعان به اینکه حل بحران ویروس کرونا فقط بحث درمان نیست، عنوان کرد: برخی تنها به مسئله درمان این ویروس فکر می‌کنند، شرکت کنندگان در چالش کرونا علاوه بر تفکر به مسئله درمان باید به مسئله آموزش و استارت آپی هم توجه کنند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اینکه ما به ایده‌های برتر چالش کرونا که در راستای رشته ما باشند جوایزی اهدا می‌کنیم، تصریح کرد: علاوه بر اهدای جوایز ما از ایده‌های برتر چالش کرونا حمایت نیز می‌کنیم مانند اینکه فردی برای آزمایش یک دارو نیازمند آزمایشگاه باشد، ما آزمایشگاه و منابع علمی را برای آن فرد فراهم می‌کنیم.

وی با بیان به اینکه کاری به نتیجه میرسد که سطحی نباشد، اظهار کرد: دنیا تخصصی شده و افراد شرکت کننده در چالش کرونا از یک پایه علمی مرتبط با رشته خودشان شروع به مطالعه کنند زیرا از یک شاخه به شاخه دیگر پریدن هیچ جوابی نخواهد داشت.

متولیان با دعوت آحاد مردم به چالش کرونا افزود: دانشجویان رشته‌های پزشکی، مهندسی و افراد صاحب ایده و تفکر برای رفع بحران ویروس کرونا در چالش نوآوری باز کرونا شرکت و سرمایه گذاری کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی کشور، چالش کرونا یکی از چالش‌های سامانه "کندو" است که به عنوان بستری مجازی برای حل مسائل و شناخت راهکارها با استفاده از ایده جمع سپاری و هوش جمعی مشغول به فعالیت می‌باشد. علاقمندان جهت عضویت در سامانه کندو و مشارکت در چالش کرونا می‌توانند به نشانی اینترنتی www.candoportal.com مراجعه نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس رییس بسیج جامعه پزشکی چالش کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا