Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، وحید ضرغامی گفت: پیرو جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در خصوص ابعاد و مدل برنامه ریزی دانشگاه برای تحقق سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها طی ۵ سال آتی، تدوین برنامه دانشگاه در بخش فناوری و نوآوری آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برنامه راهبردی ۵ ساله دانشگاه در واقع سندی کامل از سیاست های کلان تا پروژه های عملیاتی است، گفت: این برنامه شامل تعریف برنامه ها و پروژه هایی است که تحقق سند اسلامی شدن دانشگاه ها، ماحصل آن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در آن اهداف و چشم انداز دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، به خوبی ترسیم شده است.

مدیر کل سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در فصل هفتم این سند، ابعاد نظام پژوهش و فناوری در قالب راهبردها و اقداماتی تبیین شده است، گفت: در این قسمت یکی از شئون دانشگاه اسلامی، کارآفرینی و دانشگاه کارآفرین و نوآور معرفی شده است. معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در حال تهیه برنامه دانشگاه در این بخش است.

وی افزود: کارآفرینی و دانشگاه کارآفرین، ضرورت امروز حیات دانشگاه‌هاست. تحقق دانشگاه کارآفرین، یکی از اصلی ترین راهبردهای دانشگاه در تقویت برند و اقتصاد دانشگاه است. برای تحقق دانشگاه کارآفرین و نوآور، الزامات رویکردی و برنامه ای از قبیل پرهیز از بخشی نگری و نگاه جزیره ای در دانشگاه و برآورنده زیست بوم کامل نوآوری، پرهیز از دولتی سازی در برنامه ریزی و سیاست گذاری، جوانگرایی و وجود سازوکارها و مدل های اقتصادی پویا و منعطف و برآورنده منافع دانشگاه و کشور، ایجاد بستر و فضای نوآوری مسئولیت پذیر در دانشگاه و زیرساخت های فناوری و نوآوری مد نظر است که معاونت فناوری و نوآوری به دنبال برنامه ریزی و پیاده سازی آنهاست.

ضرغامی خاطرنشان کرد: اداره کل سیاست گذاری و نظارت راهبردی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری از تمام صاحبنظران دانشگاه جهت مشارکت و همکاری در تدوین این برنامه، دعوت به همکاری می کند. علاقه مندان برای همکاری می توانند درخواست خود را به آدرسmtfn@iau.ac.ir ایمیل کنند.

کد خبر 4925017 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شورای عالی انقلاب فرهنگی نوآوری ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور سازمان سنجش امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه های ایران محمد مهدی طهرانچی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه کارآفرین فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است