Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:28:38 GMT

حذف خامه‌های روی کیک لیگ؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۳۴۶۰

آیا هم‌کاسه کردن مربیان با بازیکنان تصمیم درستی است؟ پرسپولیس با برانکو انبوهی از جام‌ها را کسب کرد و صاحب سبک شد اما در عصر او با بازیکنان بی‌کیفیت اوکراینی قرارداد امضا نشد؟ شفر چطور؟

به گزارش ایسنا، احسان محمدی در ایران ورزشی نوشت:‌ بعد از حضور "جورج توپالوویچ"، "یان نیکولفسکی"، "کمیل سوسکو" یا حتی "ساشا ایلیچ" بخشنامه کردند که تیم‌های لیگ برتری حق جذب دروازه‌بان خارجی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف هم میدان دادن به جوان‌های ایرانی و پرورش استعدادهای وطنی بود. این که آن‌ها فرصت بازی کردن پیدا کنند. این بخشنامه البته بعد از مدتی لغو شد اما بعضی معتقدند شهاب گردان و حامد لک و علیرضا بیرانوند و ... محصول همان دستور هستند که البته به‌نوعی کپی‌برداری از لیگ‌های عربی بود.

خبر تازه در مورد ممنوعیت جذب بازیکن و مربی خارجی احتمالاً ریشه در بدقولی‌های و آبروریزی‌های بین‌المللی دارد. اینکه موضوع دیگر نه لفت‌ولیس‌های دلالان و واسطه‌ها برای به‌کارگیری بازیکن بی‌کیفیت بلکه باز شدن پرونده‌های متعدد در فیفا علیه ایران و محکومیت‌های مسلسل‌وار ‌است. امری که نام و اعتبار کشور را به حراج گذاشته است و هرچه اهل هنر و اندیشه و علم تلاش می‌کنند تا نام ایران  را بلندآوازه کنند، شکایت‌های چند هزار دلاری مکرر توسط مربیان و بازیکنان خارجی و پوشش رسانه‌ای گسترده، آن را بر باد می‌دهد.

از آرمناک پطروسیان و لئون استپانیان وایمون زاید و ابراهیم توره و مامه تیام تا فابیو جانواریو و نلسون کوریا و عماد رضا و بشار رسن و ... در همه این سالها خاطرات متعددی در ذهن داریم. بازیکنان که اتفاقاً خوب و با کیفیت بودند و می‌شود از آن‌ها به‌عنوان خامه‌های روی کیک لیگ نام برد. در این میان لیست بازیکنان فاجعه‌بار بسیار بالابلند است. بازیکنانی که هنوز هم باورمان نمی‌شود چطور به فوتبال ایران آمدند و حتی پیراهن تیم‌های بزرگ را پوشیدند و اعصاب هواداران را رنده کردند!

در چند سال اخیر کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس به‌ویژه قطر و امارات به ایستگاه پایانی ستاره‌های دنیا تبدیل‌شده‌اند. ما البته دلخور می‌شویم اما تنها راهی که می‌شد پای دونادونی و ژاوی و گابی و رائول و کلودیو کانی‌گیا و ... به ایران باز شود همین حضور آن‌ها در تیم‌های عربی بود. اما استراتژی عرب‌ها آیا تنها افزودن الماس به گروه‌هایشان برای جلب‌توجه تماشاگران داخلی است؟ آیا حضور این ستاره‌ها باعث رشد بازیکنان جوان و افزایش اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمی‌شود؟ وقتی یک جوان قطری در تمرینات شانه‌به‌شانه ژاوی بازی می‌کند، آیا فردا از روبرو شدن با حریفان آسیایی ترسی به دل راه می‌دهد؟

اثبات مسائل کیفی همیشه دشوار است. این که آیا عرب‌های شیفته ماجراجویی پول‌هایشان را دور ریخته‌اند یا این یک سرمایه‌گذاری بلندمدت و سودآور است را نمی‌شود فعلاً با قاطعیت تائید یا تکذیب کرد اما حضور بازیکنان خارجی در لیگ خودمان چطور؟ آیا باعث شده تماشاگرانی برای دیدن آن‌ها به ورزشگاه‌ها بیایند؟ آیا نقش کلیدی در قهرمانی تیم‌ها دارند؟ آیا از استعدادهای جوانی که به نیمکت دوخته می‌شوند کیفیت ممتازتری دارند؟ آیا در دو دهه گذشته آن‌ها توانسته‌اند به بینش و نگرش بازیکنان هم‌تیمی سمت‌وسوی مثبت بدهند؟ آیا تیم‌های داخلی از و فروششان درآمد قابل‌توجهی کسب کرده‌اند؟

مربیان خارجی چطور؟ آیا هم‌کاسه کردن مربیان با بازیکنان تصمیم درستی است؟ پرسپولیس با برانکو انبوهی از جام‌ها را کسب کرد و صاحب سبک شد اما در عصر او با بازیکنان بی‌کیفیت اوکراینی قرارداد امضا نشد؟ شفر چطور؟ و ...

پاسخ روشن و قابل استناد به این سؤال‌ها می‌تواند زوایای دستور «ورود بازیکن و مربی خارجی ممنوع» را روشن‌تر کند وگرنه بازهم موضوع تا سرحد کری‌های هواداری در شبکه‌های اجتماعی تنزل پیدا می‌کند که؛ «قرار بود گواردیولا بیاد مربی ما بشه وزیر ترسید»، «مدیرعامل ما با رونالدو داخلی بسته بود، رقیبان رفتن زیرآب زدن که اصلاً ورود خارجی‌ها ممنوع بشه»، «نیمار خودش گفته که آرزومه پیراهن تیم ما رو تنش کنه و حتی گفته خودم اسپانسر میشم ولی اینا از ترس این که بیاد ما قهرمان بشیم ورود خارجیا رو ممنوع کردن و ...»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ليگ برتر فوتبال ایران تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی

کمیته ملی پارالمپیک قول حمایت از اعزام تیم ملی والیبال نشسته به یک تورنمنت بین‌المللی را اعلام کرد و فدراسیون جانبازان باید در این باره تصمیم نهایی را بگیرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی والیبال نشسته ایران به عنوان پرافتخارترین تیم تاریخ ورزش ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک، در حالی خود را برای حضور در بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس آماده می‌کند که نتوانسته nv ماه‌های اخیر نتوانسته دیدارهای دوستانه و اردوهای تدارکاتی با تیم‌های خارجی برگزار کند.

آکادمی پارالمپیک، مرجع اعلام وضعیت مصدومان والیبال نشسته

برخی معتقدند که این تیم از قدرت کافی برای قهرمانی دوباره در پارالمپیک برخوردار است، اما بدون شک برگزاری اردوها و دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های خارجی نقش بسیار مهمی در پیشرفت این تیم دارد.

سایر تیم‌های شرکت کننده در پارالمپیک، در هفته‌های اخیر دیدارهای تدارکاتی را برگزار کرده‌اند، اما این شرایط هنوز برای تیم ایران فراهم نشده است و شاید در آینده مشکلاتی را هم به وجود بیاورد.

هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال روز 20 فروردین در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، گفته بود: برنامه را داده و درخواست یک سفر تدارکاتی و اینکه یک تیم نیز وارد ایران شود را کرده‌ام و منتظرم کمیته پارالمپیک پاسخ بدهد. ما برای تداوم روند پرقدرت در پارالمپیک و به دست آوردن هشتمین طلا درخواست کرده‌ایم با توجه به اینکه در قهرمانی آسیا و بازی‌های پاراآسیایی با قدرت کامل نبودیم و اینکه حریفان قدرتمندی را نیز در پیش خواهیم داشت، چند بازی تدارکاتی داشته باشیم و منتظر جواب هستیم.

سعید سلگی مدیر فنی ورزشی کمیته ملی پارالمپیک همان روز 20 فروردین در این باره عنوان کرده بود: با رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان و همچنین رئیس انجمن والیبال نشسته صحبت کردم و قرار شد آنها بررسی‌های لازم را درباره اینکه چه کشورهایی به ایران بیایند و یا تیم ملی به چه اردوی خارج از کشور برود، انجام بدهند و درخواست‌شان را به صورت مکتوب به کمیته پارالمپیک ارسال کنند تا ببینیم چه شرایطی برای این تیم بهترین فایده را دارد. در واقع مقرر شد که بررسی‌ها در قالب دو، سه پیشنهاد صورت بگیرد  تا بتوانیم بهترین مورد را محقق کنیم و تیم ملی با بهترین شرایط به پارالمپیک پاریس اعزام شود.

از آن زمان تاکنون کمتر از یک ماه گذشته و هنوز خبری از برنامه‌ریزی در این باره نیست. سلگی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت برگزاری اردو یا دیدارهای تدارکاتی برای والیبال نشسته اظهار داشت: ما در کمیته پارالمپیک قول حمایت از یک اعزام به تورنمنت بین‌المللی را داده‌ایم. مقرر شده که فدراسیون جانبازان بررسی کند تا این اردو و دیدارهای دوستانه در قالب یک تورنمنت انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • طرز تهیه چیز کیک نسکافه، خوشمزه و دلپذیر (فیلم)
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ ماه
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی