Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

فریدون همتی در نشست شورای فنی هرمزگان اظهار کرد: از روند اجرای پروژه‌های بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس، بیمارستان شریعتی و بیمارستان کودکان رضایت نداریم و باید سرعت اجرای این پروژه‌ها افزایش یابد.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌های احداث بیمارستان در هرمزگان، عنوان کرد: احداث بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی در بندرعباس از پروژه‌های مصوب سفر ریاست جمهوری و دولت به استان است که در سال‌های ۹۷ و ۹۸ منابع اعتباری خوبی نیز به این طرح اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار هرمزگان افزود: با توجه به اهمیتی که دولت برای احداث این بیمارستان قائل بوده تاکنون بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان بودجه به پروژه بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس تخصیص یافته اما پیمانکار پروژه بسیار کند عمل کرده و تنها کمتر از ۵۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه و کار شده است.

همتی با تاکید بر اینکه ایرادات این طرح باید رفع و سرعت اجرای آن افزایش یابد، تصریح کرد: برای رفع عقب‌ماندگی‌های این پروژه باید با تلاش شبانه روزی و به صورت سه شیفت برای تکمیل این طرح بسیار مهم کار شود.

وی با تذکر جدی به مسوولان برای کوتاهی‌های صورت گرفته در این طرح، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان کارفرما و همچنین پیمانکار و مشاور طرح نیز در اجرای پروژه بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی کوتاهی داشته‌اند که تذکر جدی به آنها داده می‌شود.

استاندار هرمزگان تاکید کرد: باید طی ۲۴ ساعت آینده برنامه اجرایی این طرح ارائه شود و مشخص شود که آیا با پیمانکار فعلی امکان اجرای آن وجود دارد یا باید آن را کنار گذاشته و پیمانکار جدیدی
انتخاب شود تا این پروژه شتاب بگیرد.

همتی همچنین با تاکید بر رفع مشکلات بیمارستان شریعتی بندرعباس، اظهار داشت: با تصمیمات اتخاذ شده، این بیمارستان باید تا پایان خردادماه سال جاری تکمیل، تجهیز و آماده بهره‌برداری شود.

وی به پروژه بیمارستان کودکان بندرعباس نیز اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه با توجه به تعارضاتی که بین بخش خیرین و بخش دولتی داشت، دچار کندی در اجرا بوده و با شیوه فعلی امکان مشارکت خیرین نبود و بر این اساس ساخت و ساز بیمارستان کودکان توسط بخش دولتی انجام می‌شود و منابع خیرین برای تجهیز آن به کار گرفته خواهد شد.

با توجه به نوسانات مستمر قیمت محصولات ساختمانی و افت ارزش پول ملی، اگر پیمانکار پروژه طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ اعتباراتی را برای ساخت بیمارستان دریافت و آن را در محل پروژه هزینه نکرده باشد، ضروری است تا این تخلف و البته سهل‌انگاری ناظر پروژه به دستگاه قضایی ارجاع شود چرا که با توجه به سخنان استاندار هرمزگان، کنار گذاشتن پیمانکار در شرایط کنونی بزرگ‌ترین لطفی است که می‌توان در برابر این تخلف کرد.

آیا ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ و ۹۸ و کاری بزرگی که می‌شد در دو سال گذشته با این اعتبار کرد، با ارزش این مبلغ در شرایط کنونی برابری می‌کند؟!

آیا نباید ناظر این پروژه، اختصاص اعتبار را متناسب با پیشرفت پروژه در نظر می‌گرفت تا امروز بندرعباس که در مضیقه شدید از کمبود زیرساخت‌های درمانی قرار دارد، با این سوءمدیریت نیز مواجه نمی‌شد؟!

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیمارستان بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی

به گزارش صدای ایران از ایسنا، روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ اعلام کرد: در پی بارندگی شدید و گرفتگی این شبکه دسترسی به کانال اصلی، عوامل اجرائی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شدند و کارگران اداره مسیل‌های منطقه برای رفع گرفتگی شبکه آبرسانی به محل اعزم شده و در جهت بازکردن آن اقدام کردند.

حجم تندآب و فشار آب زیاد، باعث افتادن یکی از کارگران پیمانکار اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی متصل به کانال سرخه حصار شد. در پی این حادثه بلافاصله عوامل اجرایی و نیرو‌های امدادرسان از جمله آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و در دسته‌های مختلف نیرو‌های امدادرسان اقدام به گشت و جستجو از محل حادثه تا محدوده چرم شهر کرده‌اند.

عوامل امداد و نجات با همکاری شهرداری منطقه همچنان در حال جستجوی این کارگر خدمت‌رسان هستند و در صورت کسب اطلاعات جدید، اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین در راستای تعهد شهرداری منطقه ١۵، در حفظ جان کارکنان خود، حادثه پیش آمده با جدیت در دست بررسی است و در صورت محرز شدن تخلف یا عدم رعایت اصول ایمنی کافی، پیمانکار مربوطه حتما بازخواست خواهد شد و در این باره نیز به عموم شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد