Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@03:48:21 GMT

غرامت 52 میلیون دلاری فیس بوک به بررس ها

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۷۹۴۰

غرامت 52 میلیون دلاری فیس بوک به بررس ها

فیس بوک قبول کرده به افراد مسوول بررسی و بازبینی محتواهای منتشر شده در این شبکه اجتماعی، غرامت بپردازد.

به گزارش عصرایران به نقل از دویچه وله، فیس بوک با کسانی که مسئول بازبینی محتوا در این پلتفرم هستند و می‌گویند، نوع کارشان آنها را بیمار کرده است، در جریان یک دعوای حقوقی بر سر پرداخت ۵۲ میلیون دلار غرامت به توافق رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این توافق شامل ۱۰ هزار نفر از بازبینان محتوا از کالیفرنیا، تگزاس، آریزونا و فلوریدا آمریکا می‌شود که از سال ۲۰۱۵ برای فیس بوک کار کرده‌اند. شاکیان که به طور گروهی شکایت کرده بودند، قرار است هر کدام دست کم هزار دلار دریافت کنند.

افزون بر این، به گفته وکلای شاکیان، قرار شده به آسیب‌دیدگانی که در اثر نوع کار به بیماری‌های روحی/روانی مبتلا شده‌اند، تا ۵۰ هزار دلار هم به عنوان هزینه درمانی پرداخت شود. این توافق هنوز به تأیید قاضی مسئول نرسیده است.

ناظران محتوا غالباً با صحنه‌ها و اطلاعاتی شدیدا ناخوشایند، مانند کودک آزاری، گردن‌ زدن، ترور، حیوان‌آزاری و سایر تصاویر و فیلم‌های مغشوش‌کننده ذهن و روان روبرو هستند. این افراد معمولا نه مستقیما توسط فیس بوک که از سوی دیگر ارائه دهندگان خدمات برای بازبینی محتوا به کار گرفته می‌شوند.

پاییز سال ۲۰۱۸ یکی از این افراد که در گذشته در زمینه بازبینی محتوای پلتفرم‌های فیس بوک کار کرده بود، از این شرکت غول پیکر شکایت کرد؛ با این استدلال که با دیدن این صحنه‌ها پس از ۹ ماه دچار "اختلال استرسی پس از آسیب روانی" شده‌ است.

در این شکایت گروهی، فیس بوک متهم شده بود که از بازبینان محتوا به اندازه‌ی کافی و مناسب در برابر آسیب‌ها و فشارهای روانی جدی که در اثر کار متحمل می‌شوند، محافظت نکرده است.

فیس بوک همچنین از برنامه‌ریزی برای اقدامات بیشتر در جهت حفظ سلامت روانی بازبینان محتوا در چارچوب توافق به دست آمده، خبر داده است. پیش شرط مشاهده ویدیوها به هنگام بررسی محتوا، خاموش کردن صدا و دیدن تصاویر به صورت سیاه و سفید اعلام شده است. همچنین فیس بوک اعلام کرده است که از این پس به ویژه "تاب‌آوری روانی" متقاضیان این شغل (بازبینان محتوا) باید بررسی شود.

فیس بوک می‌گوید، قدردان کسانی است که این کار مهم یعنی وظیفه بررسی محتوا را به عهده می‌گیرند تا محیطی امن برای همگان فراهم کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0033Ve

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فیس بوک غرامت فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟

گاهی حتی قشر تحصیلکرده تفاوت روانشناس و روانپزشک را نمی دانند و شاید در محاورات مردم شنیده باشید که می گویند: مگر من دیوانه ام به روانشناس مراجعه کنم!

این در حالی است که دکتر کیهان نیا، روانشناس به قدس آنلاین می گوید: مراجعه به روانشناس تنها مربوط به قشر یا سن خاصی از جامعه نیست؛ بلکه ممکن است در هر سنی، فرد نیاز به مشاوره روانشناسی پیدا کند.

دکتر اصغر کیهان نیا، روانشناس

وی ادامه می دهد: کمک گرفتن از روانشناس با هدف دریافت مشاوره و راهنمایی و مراجعه به روانپزشک برای درمان برخی بیماری ها از جمله افسردگی، فوبیا و ترس های ناگهانی ضروری است.

امروزه مشکلات روحی روانی بسیاری، به دلیل تورم، فقر، بیکاری و ... در سراسر دنیا وجود دارد که جامعه ما نیز از این مسئله مستنثنی نیست. بنابراین عواملی اینچنینی سبب نگرانی، استرس، فوبیا و دیگر اختلالات روانی می شود.

دکتر اصغر کیهان نیا درباره مقاومت برخی مردم در مراجعه به روانشناس می گوید: برای مثال وقتی دندان درد می گیریم به راحتی می پذیریم به دندانپزشک مراجعه کنیم بنابراین برای رفع مشکلات روحی نیز باید از مشاوره روانشناسی کمک گرفت.

این نویسنده بیش از ۲۰ کتاب مشاوره ادامه می دهد: متأسفانه برخی مردم به روانشناسان اعتماد ندارند و معتقدند که خودشان درباره همه چیز آگاهی دارند و تنها مطالعه چند کتاب و مقاله درباره روانشناسی را دلیل مراجعه نکردن به روانشناس عنوان می کنند.

وی درباره سن درگیری با مشکلات روحی و روانی می گوید: مشکلات روانی تنها مختص سالمندان نیست بلکه گروه های مختلف سنی اعم از  نوجوانان، میانسالان و سالمندان ممکن است درگیر مشکلات روحی روانی شوند.

نویسنده کتاب «نوجونان چه می گویند؟» می افزاید: نوجوانان دو مرحله بحران دارند که یکی بحران هویت و دیگری بحران بلوغ است.

بحران اولیه مربوط به بلوغ و از سن ۹ تا ۱۲ سالگی است و دومین مرحله بلوغ، بحران هویت است که از ۱۲ تا ۱۷سالگی را شامل می شود. در این مرحله نوجوان از خود می پرسد: من کیستم، چکاره ام، آیا دوست داشتنی هستم؟ چه شغلی خواهم داشت؟ و پرسش هایی از این دست که او را دچار بحران می کند. بنابراین در این مرحله حتما نیاز به مشاوره روانشناسی دارد تا از او راهنمایی بگیرد و بتواند بهتر با بحران های مربوط به خود کنار بیاید.

کیهان نیا تصریح می کند: علاوه بر نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز به مشاور نیاز دارند تا درد دل کنند، تخلیه روحی شوند و روانشناس با صبوری گوش کند و برای مشکل آن ها راه حل پیشنهاد دهد.

تفاوت روانشناس با روانپزشک

کیهان نیا درباره تفاوت روانشناس با روانپزشک می گوید: روانپزشک، برای درمان یک سری از بیماری های روحی روانی از جمله افسردگی، فوبیا و ترس های ناگهانی و ... مجوز نسخه نویسی و تجویز دارو دارد اما روانشناس حق تجویز دارو ندارد و تنها می تواند برای کمک به حل مشکلات روحی افراد، راهنمایی و مشاوره دهد.

مقایسه ایران با دیگر کشورها

این مشاور روانشناسی با اشاره به تجربه زندگی در آمریکا می گوید: در واقع مردم همه دنیا با مشکلات روحی روانی مواجهند. من مدتی در آمریکا زندگی کردم. مردم آمریکا مراجعه بیشتری به روانشناسان داشتند و بیشتر ناایمن بودند، چون اگر شغل شان را از دست می دادند راه فرار نداشتند اما در کشور ما اگر فردی شغلش را از دست دهد می تواند از والدین یا دیگر خویشاوندان کمک بگیرد بنابراین چنین نیست که فکر کنیم خارج از ایران امنیت روانی بیشتری وجود دارد.

علاوه بر نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز به مشاور نیاز دارند تا درد دل کنند، تخلیه روحی شوند و روانشناس با صبوری گوش کند و برای مشکل آن ها راه حل پیشنهاد دهد.

کیهان نیا ادامه می دهد: بیشتر مردم تمایل دارند در مراکز شهرهای بزرگ زندگی کنند و این موضوع سبب استرس های گوناگون و فشارهای روحی روانی بیشتری می شود. بنابراین توصیه می شود کسانی که در شهرهای بزرگ ساکن هستند بیشتر به طبیعت بروند تا آرامش بیشتری داشته باشند.

وی برای آرامش روانی بیشتر به چهار اصل مهم اشاره می کند و می گوید:

تحرک (جنب و جوش، ورزش و کار کردن)

تنفس (وقتی تحرک باشد تنفس نیز سالم است)

تغذیه (استفاده از غذای سالم، بدون چربی و قند)

تخلیه (در صورت تحرک، تنفس و تغذیه سالم، تخلیه سالمی نیز خواهیم داشت و دچار یبوست نخواهیم شد چراکه متأسفانه یبوست یکی از بیماری های مهم قرن است.)

 کیهان نیا می گوید: در واقع انسان به ظاهر سالم نیز گاهی نیاز به مشاوره روانشناسی دارد چراکه اکنون آمار مشکلات روحی روانی بالاست و مردم جامعه برای هر مسئله پیش پا افتاده ای زود عصبانی می شوند و پرخاشگری می کنند و این موضوع یعنی مشکل روحی روانی دارند و باید به کمک روانشناس کنترل زندگی را به دست بگیرند و به آرامش خود کمک کنند.  

عفت زارع

دیگر خبرها

  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • صدور کیفرخواست پرونده قتل پزشک ماهشهری
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟