Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری، صبح امروز در دیدار با مدیران کانون‌های فرهنگی مساجد استان یزد با تاکید بر اینکه لازم است محوریتی که مسجد در جامعه و محله داشته را دوباره به دست آورد، اظهار داشت: در گذشته محله‌ها ارتباط و تعلق خاصی به مساجد داشتند و بسیاری از امور خود را با محوریت مساجد برگزار می‌کردند اما اکنون در اثر عوامل مختلف این محوریت کمرنگ‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همین موضوع سبب شده مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری در جامعه به وجود آید و به ویژه برای دوران پس از شیوع کرونا، باید نسبت به احیای این موضوع اقدام لازم صورت پذیرد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در هر محله مسجد را محور برگزاری برنامه‌های مختلف و رسیدگی به امور متنوع مردم کنیم، به طور قطع ارتباط مردم با مساجد هم دوباره افزایش پیدا می‌کند.

ناصری یزدی تصریح کرد: امروز به خوبی در جهان مشخص شده که فرهنگ و تمدن غرب به هیچ عنوان به فکر انسانیت نیست و در کشورهایی از جمله آمریکا، تبعیض نژادی و مالی بین افراد به صورت مشخص دیده می‌شود و در آمریکا فقرا رها شده‌اند و در بیمارستان‌ها به بیمارانی که ثروتمند هستند رسیدگی می‌شود در حالی که در ایران بدون هیچ توجهی به وضع مالی افراد و ملیت آنها، پرستاران از جان خود گذشته‌اند و به همه ایثار می‌کنند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه غرب در طول سال‌های گذشته به دنبال ترویج همین فرهنگ نادرست خود در بین مردم ایران بود تصریح کرد: این فرهنگ در مقابل فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی است که مردم ایران دارند و باید تلاش کنیم از فرهنگ اصیل خود برای مقابله با تهاجم فرهنگی استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: قطعاً اگر ارتباط جوانان و نوجوانان با مساجد مجدداً به صورت کامل برگردد، بسیاری از آسیب‌ها و مشکلاتی که امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم برطرف می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد به اقدامات صورت گرفته از سوی کانون‌های مساجد در راستای راه اندازی کارگاه‌های تولید ماسک و پوشاک اشاره کرد و گفت: در جلسات مختلف بارها و بارها نسبت به ضرورت ایجاد کارگاه‌های کوچک و خانگی تولید پوشاک به عنوان نجات دهنده صنعت و اقتصاد و رفع معضل بیکاری کشور تاکید کرده‌ام.

وی تصریح کرد: جمعیت کشور الان بیش از ۸۰ میلون نفر است و هر شخص در طول سال حداقل ۴ عدد از انواع لباس و پوشاک استفاده می‌کند، این به معنای نیاز کشور به حداقل بیش از ۳۲۰ میلیون قطعه پوشاک است.

امام جمعه یزد با ابراز تأسف از اینکه بخش زیادی از این پوشاک الان از کشورهای مختلف به ویژه چین وارد می‌شود گفت: متأسفانه الان بازارهای پوشاک و کفش ایران به کشورهایی از جمله چین اختصاص پیدا کرده و تولید کنندگانمان خسارت‌های زیادی را به این دلیل متحمل شده‌اند.

ناصری یزدی با بیان اینکه اگر بخواهیم این ۳۲۰ میلیون قطعه پوشاک را در داخل کشور تولید کنیم، باید برای میلیون‌ها نفر شغل ایجاد کنیم گفت: به این ترتیب نه تنها حجم بسیار زیادی از واردات و خروج ارز از کشور حذف می‌شود بلکه بسیاری از مشکل اشتغال کشور هم مرتفع می‌شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان حقوق بشر صنعت مقابله با تهاجم فرهنگی واردات سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند