Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@02:50:39 GMT

بحران مالی پساکرونا را چگونه پشت سر بگذاریم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۸۴۴۵

به رغم هشدار درباره موج دوم شیوع ویروس کرونا تعداد زیادی از کشور‌ها اقدام به برداشتن محدودیت‌های کرده‌اند که پیش‌تر برای مقابله با این ویروس اتخاذ شده بود. سازمان تجارت جهانی رکود تجاری ناشی شیوع ویوروس کرونا را فراتر از بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ -۲۰۰۹ دانسته و بهبود شرایط اقتصادی کشور‌ها در بخش‌های مختلف را منوط به اثربخشی برنامه‌ها و پاسخ‌های مناسبی برای شرایط کنونی می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان تجارت جهانی در فروردین ماه سال جاری در گزارشی اعلام کرد با همه گیری ویروس کرونا پیش بینی می‌شود، تجارت جهانی در سال جاری میلادی ۱۳ تا ۳۲ درصد کاهش یابد.

این سازمان در گزارش خود آورده است که در پی شیوع بیماری همه گیری کووید ۱۹ در سراسر جهان و تاثیر بی‌سابقه آن بر اقتصاد، اقتصاددانان تجارت جهانی معتقدند که این کاهش احتمالاً از رکود تجاری ناشی از بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ -۲۰۰۹ فراتر خواهد رفت.  

سازمان تجارت جهانی در مورد دوران پس از کرونا ضمن بیان اینکه نمی‌توان برآوردی مشخص از بهبود اقتصادی در سال ۲۰۲۱ ارائه کرد تاکید می‌کند که پیامدهای اقتصادی کرونا به مدت زمان شیوع آن و اثربخشی برنامه‌ها و پاسخ‌های مناسبی بستگی دارد که کشورها برای تجارت خود به کار می‌گیرند.

در میان تمامی بخش‌های تجاری شاید بخش کشاورزی مهمترین آن‌ها باشد چراکه تضمین کننده امنیت غذایی کشورها است.

ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای اصلی درگیر با ویروس کرونا از نتایج منفی آن بر تجارت خود در امان نخواهد بود و آنچه سازمان تجارت جهانی درباره بهبود اقتصادی در روزهای پس از کرونا که شامل اثربخشی برنامه‌ها و پاسخ‌های مناسب به مشکلات مطرح کرده است را باید مورد توجه قرار دهد.

رضا نورانی با اشاره به پتانسیل‌های زیاد کشور ما به ویژه در بخش تولید محصولات کشاورزی اظهار کرد: پتانسیل‌های موجود در بخش کشاورزی می‌تواند کمک زیادی به پشت سرگذاشتن رکود بعد از شیوع ویروس کرونا داشته باشد به شرط آنکه برنامه‌ریزی و مدیریت درستی در این بخش صورت گیرد.

وی ادامه داد: برنامه ریزان در گام اول باید به فراهم ساختن هر چه سریع‌تر زیرساخت‌های تولید و تجار برای این بخش بپردازند.

نورانی برخی از این زیر ساخت‌ها در بخش تولید را تامین نهاده‌های تولید به میزان کافی و با قیمت مناسب، تعیین قیمت عادلانه برای خرید تضمینی محصولات و حمل و نقل مناسب عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه در بخش تجارت نیز مشکلات کم نیستند، اظهار کرد: کاهش تعرفه خروج کالا، قدرتمندسازی دیپلماسی اقتصادی، تغییر در روش پیمان سپاری ارزی مهمترین موضوعاتی هستند که در بخش تجاری باید به آن‌ها پرداخت.

به گفته نورانی؛ پراکندگی در مراجع اتخاذ تصمیم موجب شده هم در بخش تولید و هم در بخش تجارات اجرای برنامه‌ها به کندی انجام گیرد. 

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی تاکید کرد: اتخاذ تصمیم زیر یک سقف برای برنامه ریزی در روزهای پس از کرونا بسیار پر اهمیت است.

نورانی معتقد است؛ اگر برنامه ریزان مشکلات پیش روی تولیدکننده و تجارت بخش کشاورزی را مرتفع کنند این بخش می تواند کمک بزرگی به کاهش رکود در دروان پس از کرونا کند.

 

 

ایلنا /

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IFV برچسب ها: پسا کرونا ، بحران مالی ، ویروس کرونا

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پسا کرونا بحران مالی ویروس کرونا سازمان تجارت جهانی تجارت جهانی ویروس کرونا پس از کرونا بحران مالی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

 

منبع: خبر آنلاین

tags # سریال پایتخت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • درخواست«میقاتی»برای تشدیدفشار جهانی ضداسرائیل برای پذیرش صلح حماس
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است