Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رشادت مردمان این دیار در طول سالهای دفاع مقدس زبانزد خاص و عام است. گیلانغربش نماد مقاومت در ابتدای جنگ است و مرصادش نماد مقاومت در پایان جنگ. پاوه‌اش نماد مبارزه با ضدانقلاب و گروهک‌ها است و دالاهویش نماد بمباران شیمیایی.

مردمان این خطه در طول دوران دفاع مقدس با جان و مالشان در برابر دشمنان تا به دندان مسلح ایستادگی کردند و خم به ابرو نیاوردند و اینگونه شد که مقام معظم رهبری کرمانشاه را سینه ستبر ایران اسلامی نامیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمدابراهیم الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استاندرای کرمانشاه، امروز(25 اردیبهشت) در جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضور استاندار و جمعی از مسئولین و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد، با اشاره به نقش برجسته استان کرمانشاه در جریان سالهای دفاع مقدس، گفت: این استان در حوزه های مختلف اعزام، پشتیبانی و... در دوران دفاع مقدس نقشی مهم و اثرگذار داشت.

 الهی تبار با بیان اینکه نمادهای دفاع مقدس را عمدتا در استان کرمانشاه می‌بینیم، گفت: گیلانغرب نماد مقاومت در ابتدای جنگ است و مرصاد نماد مقاومت در پایان جنگ. پاوه نماد مبارزه با ضدانقلاب و گروهک‌ها است و دالاهو نماد بمباران شیمیایی.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای نمادها و شاخصه‌های خوبی از دوران دفاع مقدس است که باید این ویژگی‌ها در ابعاد ملی و بین المللی مطرح شوند، تاکید کرد: بمباران شیمیایی در این استان در دوران دفاع مقدس می تواند در ابعاد بین المللی مطرح شود.

وی با اشاره به اهمیت مطرح شدن نقش کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، تاکید کرد: استان کرمانشاه ظرفیت های خیلی خوبی در حوزه دفاع مقدس دارد که باید به نسل جوان و آیندگان منتقل شوند.

جعفر همتی مشاور استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه استان کرمانشاه با کشور همسایه عراق 371 کیلومتر مرز مشترک دارد، گفت: مردم این استان در جریان سالهای دفاع مقدس تا پای جان در برابر دشمنان ایستادگی کردند.

وی تاکید کرد: این استان محل شهادت 26 هزار نفر از هموطنانمان است که حدود 10 هزار نفر آنها از کرمانشاه و بقیه از دیگر استانها آمده بودند.

همتی تاکید کرد: نقش مردم کرمانشاه در دفاع مقدس خیلی پررنگ است و این نقش باید برجسته شود.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت روشنگری در مورد سالهای دفاع مقدس و پاسخ به شبهاتی مثل دلایل تداوم جنگ تحمیلی پس از فتح خرمشهر که سوال خیلی از دانشجویان است، گفت: باید نسل جوان و آیندگان داستان از خودگذشتگی مردمان این خطه و دیگر هموطنانمان را بدانند.

سردار ناصر باباخانی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به ضرورت بهره گیری از فرصت های فضای مجازی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: باید در ایام مختلفی مثل سالروز آزادی خرمشهر برای بیان از خودگذشتگی رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس استفاده شود.

باباخانی با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته های شهرستانی برای برگزاری خوب ویژه برنامه های دفاع مقدسی، ابراز امیدواری کرد: در سال جاری بتوانیم در تقویت شعار "ما قوی هستیم" بکوشیم.

باباخانی سپس با اشاره به ضرورت آذین بندی فضاهای عمومی در آستانه سوم خرداد(سالروز آزادسازی خرمشهر) گفت: امسال صبگاه نیروهای مسلح برای جلوگیری از شیوع کرونا در استان برگزار نمی شود، اما باید از طرق مختلف مثل استفاده از ظرفیت صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی، جامعه به ویژه نسل جوان را در جریان رخدادهای فتح خرمشهر بگذاریم.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دفاع مقدس كرمانشاه اشاره به ضرورت سالهای دفاع مقدس دوران دفاع مقدس استان کرمانشاه نماد مقاومت دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سومین گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب در اراک برگزار شد.

در این گردهمایی که با عنوان «یاد یاران» برگزار شد، همسنگران و رزمندگان دوران هشت سال حماسه و ایثار به بازخوانی و روایتگری خاطرات این دوره پرداختند.

سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله گفت: در گردهمایی رزمندگانی از استان‌های زنجان، قزوین، قم، سمنان، تهران، یزد، مازندران و استان مرکزی حضور داشتند که علاوه بر دیدار دورهمی وقایع، اتفاقات و خاطرات دفاع مقدس را بازگو و آن را به عنوان یک گنجینه ثبت و ضبط می‌کنند تا به نسل آینده انتقال دهند.

یار محمدی جزو ادوار مسئولان پرسنلی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب هم گفت: رزمندگانی که در این دورهمی حضور دارند، واحد پرسنلی لشکر علی ابن ابی طالب در بحث مدیریت منابع انسانی هستند که هم گزینش و استخدام و هم به کارگیری همه خدمات تا بعد از پایان خدمت که در عضویت‌های مختلف مسئولیت داشتند و این‌ها جوان‌هایی بودند که تقریبا تا پایان سال ۶۷ نیروی انسانی در لشکر را مدیریت کردند.

یار محمدی با عنوان اینکه این گردهمایی دوسالانه در استان‌های مختلف که در تشکیل لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب نقش داشتند برگزار می‌شود، افزود: ما در این برنامه علاوه بر یادآوری دوران دفاع مقدس به دنبال تدوین عملکرد واحد پرسنلی لشکر در دوران دفاع مقدس هستیم.

در پایان از خانواده شهدای واحد پرسنلی نیز تجلیل شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • مردم قم با ۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس وداع کردند
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می‌کنند