Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@02:55:29 GMT

حق پخش آمد، ولی نه به میزان کافی!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۰۵۰۷

حق پخش آمد، ولی نه به میزان کافی!

سال‌های سال است که تیم‌های حاضر در لیگ برتر حق پخش نمی‌گیرند و از سویی درآمد‌های آن‌ها از تبلیغات محیطی هم ناچیز است و به طور حتم یکی از دلایل مشکلات مالی باشگاه‌ها نیز همین است، در صورتی که در فوتبال حرفه‌ای نیمی از هزینه تیم‌ها و حتی در برخی کشور‌ها بیشتر هزینه تیم‌ها را حق پخش تأمین می‌کند و از همه مهمتر هر تیمی در استادیومش مسئول مستقیم جذب تابلو‌های تبلیغاتی است و درصد ناچیزی از این درآمد را به اتحادیه برگزاری بازی‌ها یا همان سازمان لیگ می‌دهد!

عدم تخصیص حق پخش به تیم‌های لیگ برتر در حالی که لیگ برتر در ایران نوزدهمین دوره خود را سپری می‌کند قطعاً عجیب است و در دنیا نمونه ندارد و متأسفانه در سال‌های اخیر تلاش‌های فدراسیون فوتبال هم ره به جایی نبرده است چرا که سازمان صدا و سیما قدرتمندتر از فدراسیون فوتبال است! اما با تلاش‌های دیپلماتیک صورت گرفته و همچنین نظر مجلس قرار است در سال جاری درآمد‌های سازمان صدا و سیما از تبلیغات به هنگام پخش برنامه‌های ورزشی ۵۰ – ۵۰ تقسیم شود که این سهم با لابی‌های صورت گرفته از سوی سازمان صدا و سیما تغییر کرد و قرار است از این درآمد ۷۰ درصد سهم سازمان صدا و سیما و ۳۰ درصد برای ورزش کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بدین معنی است که همه ۳۰ درصد سهم ورزش کشور از درآمد‌های تبلیغات در سازمان صدا و سیما به فوتبال نمی‌رسد! از سویی هنوز وزارت ورزش و جوانان راهکاری برای تقسیم این درآمد‌ها تعیین نکرده و به نظر می‌رسد بعد از کسوراتی که صورت می‌گیرد درصدی که بین ۱۶ باشگاه تقسیم می‌شود به گونه‌ای نباشد که نیمی از هزینه‌های تیمداری باشگاه‌ها را تأمین کند. با این حال این اتفاق یک گام رو به جلو است و همین که سازمان صدا و سیما متعهد شده ۳۰ درصد از درآمد‌های تبلیغات به هنگام پخش برنامه‌های ورزشی را به ورزش کشور اختصاص دهد جای شکر دارد. البته به نظر می‌رسد بیشتر این ۳۰ درصد به فوتبال برسد به این خاطر که سهم عمده‌ای از برنامه‌های ورزشی سازمان صدا و سیما را فوتبال تشکیل می‌دهد. تنها دغدغه تیم‌های لیگ برتری در حال حاضر کسورات این ۳۰ درصد از سوی وزارت ورزش و جوانان و همچنین فدراسیون فوتبال است. باشگاه‌های لیگ برتری بر این عقیده‌اند که وزارت ورزش و جوانان و همچنین فدراسیون فوتبال نباید از این بودجه حتی درصد اندکی را برای خود بردارند چرا که این پول سهم باشگاه هاست و باید هزینه‌های جاری آن‌ها را تأمین کند.

در فوتبال حرفه‌ای آنقدر راه درآمد برای تیم‌ها وجود دارد که کمتر تیمی به مرز ورشکستگی می‌رسد، اما تیم‌های ایرانی به دلیل نداشتن راه‌های درآمد هم‌اکنون ورشکسته هستند و اگر کمک‌های دولتی قطع شود کمتر تیمی قادر به ادامه فعالیت خواهد بود.

منبع: خبرورزشی

منبع: فرارو

کلیدواژه: لیگ برتر ایران صدا و سیما سازمان صدا و سیما فدراسیون فوتبال باشگاه ها درآمد ها ۳۰ درصد تیم ها حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش شاخص‌های مهم آب و برق (بارش و سدها) شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی تا امروز (۱۶ اردیبهشت) ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است، این در حالی است که این عدد در سال گذشته برابر با ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۵ درصدی ورودی سد‌های کشور دارد.

اما از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان خروجی سد‌های کشور به ترتیب در سال جاری و سال گذشته ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب و ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است که بیانگر رشد ۳ درصدی است.

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است و در مجموع میزان پرشدگی سد‌های کشور ۶۵ درصد تخمین زده شده است.

ارتفاع ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۲۱۹.۲ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه دراز مدت (۲۲۱.۳ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱ میلی‌متر) ۱۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است بر اساس شاخص اختلاف سال آبی جاری با متوسط دراز مدت (۵۵ سال) میزان بارندگی‌ها در این بازه زمانی در سیستان و بلوچستان ۶۹ درصد، یزد ۵۶ درصد، خراسان جنوبی ۲۷ درصد و ایلام ۲۴ درصد افزایش یافته است.

این در حالی است که کم بارشی گریبانگیر ۱۱ استان بوده و از جمله قزوین ۲۸ درصد، تهران ۲۴ درصد، خراسان رضوی ۲۴ درصد، سمنان ۲۲ درصد و زنجان ۲۰ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان