Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@03:44:21 GMT

کلاس‌های رفع اشکال انفرادی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۰۹۰۳

کلاس‌های رفع اشکال انفرادی برگزار می‌شود

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: در امر برگزاری کلاس‌ها و امتحانات نباید تجمعی انجام شود.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز در جلسه بازگشایی مدارس، با تاکید بر ضرورت برگزاری کلاس‌های رفع‌ اشکال به صورت تکی و بدون تجمع گروهی دانش‌آموزان، اظهار کرد: نباید اقدامی انجام داد که سلامت مردم تحت عنوان هیچ شرایطی در خطر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هر هشت شهرستان استان زنجان به لحاظ ابتلا به بیماری کرونا در وضعیت زرد است و احتمال سفید شدن برخی شهرستان‌ها در روزهای آتی وجود دارد.

این مسئول ادامه داد: از ۲۷ اردیبهشت که مدارس باز می‌شود، حضور هیچ دانش‌آموزی اجباری نیست ولی باید شرایط مدرسه از منظر ضدعفونی، رعایت بهداشت توسط دانش‌آموزان، معلمان و مدیران باید مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به الزامی بودن حضور دانش‌آموزان پایه دوازدهم برای امتحانات، افزود: برای امتحانات پایه دوازدهم باید پروتکل‌ها رعایت شود و ورود و خروج دانش‌آموزان بدون ارتباط  با یکدیگر و تجمع باشد و دانشگاه علوم‌پزشکی باید این پروتکل‌ها را قبل از برگزاری امتحانات طراحی کند و رعایت این پروتکل‌ها برای همگان الزامی است و امتحانات با توجه به شرایط موجود  برگزار شود.

حقیقی با تاکید بر اینکه اولویت سلامت دانش‌آموزان است، تصریح کرد: نباید اقدامی انجام شود که سلامت دانش‌آموزان به خطر بیافتد. همچنین شرایط کرونایی در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات پایه دوازدهم در نظر گرفته شود و مدیران باید متعهد شوند که مشکلی برای سلامتی دانش‌آموزان به وجود نیاید.

در ادامه معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان، اظهار کرد: از روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، فعالیت مجدد مراکز آموزشی با قید عدم اجباری بودن حضور دانش‌آموزان است ولی مدیران و آموزگاران در کلاس حضور خواهند داشت

خدابخش مرادی‌نافچی ادامه داد: شهروندان توجه داشته باشند که بنا بر این نیست که اجباری برای حضور دانش‌آموزان در مدارس و کلاس درس وجود داشته باشد؛ همچنین اجباری برای برگزاری امتحانات نیز به صورت حضوری وجود ندارد مگر برای پایه دوازدهم که تصمیم‌گیری در این رابطه در سطح ملی بوده است.

وی با بیان اینکه مدیران مراقب برخورد احساسی برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باشند تا مشکلی به وجود نیاید، افزود :  در رویکرد مدیریت استان اولویت سلامت مردم و دانش‌آموزان است و نباید کاری کرد که سلامت شهروندان تهدید شود و نباید تصمیمی بگیریم که با مقاومت اجتماعی روبه رو شود که زیبنده نظام اجرایی استان نیست.

معاون سیاسی‌امنیتی استاندار زنجان یادآور شد: فرمانداران، بخشداران و حتی دهیاران، نظارت ویژه‌ای بر ضدعفونی مدارس و کلاس‌های درس از روز جمعه داشته باشند و نباید روز شنبه مدرسه‌ای بازگشایی شود که ضدعفونی در آن انجام نشده است.

این مسئول تاکید کرد: استان در وضعیت زرد قرار دارد و رفتاری که برای دانش‌آموزان و دبیران انتخاب شود باید مختص منطقه زرد و شرایط مختص آن باشد و در امر ضدعفونی نیز  باید از شهرداری‌ها و دهیاری‌ها کمک گرفت و شبکه بهداشت نیز باید همکاری کند و اجازه برگزاری مراسم به صورت تجمعی در مدارس داده نشود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه این جلسه، اظهار کرد: با بازگشایی مدارس، قریب به ۱۳ هزار نفر از پرسنل آموزش و پرورش استان به تحرک وا خواهد داشت و اگر این رفت‌ و آمد تا پایان خرداد باشد، زمان طولانی خواهد بود. حضور معلمان و مدیران الزامی ولی حضور دانش‌آموزان غیرحضوری خواهد بود.

ابراهیم رفیعی ادامه داد: دانش‌آموزی که می‌خواهد به مدرسه بیاید باید از یک روز قبل با مدیر هماهنگ کند تا مدیر زمانی را برای حضور دانش‌آموزان در نظر بگیرد و حضور دانش‌آموزان در کلاس به صورت تجمعی نخواهد بود و انتظار می‌رود امروز و فردا مدارس ضدعفونی و گندزدایی شود؛ همچنبن از ابتدای صبح امروز تاکنون ۸۰ مدرسه بازدید و تا پایان روز جمعه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کلاس حضوری برای مقاطع پیش‌دبستانی، دانش‌آموزان استثنایی و بخش خوابگاهی مدارس شبانه‌روزی تعطیل است، افزود: زنگ تفریح، زنگ ورزش و بوفه‌ها تعطیل است و رعایت این موارد برای مدیران تاکید می‌شود . در هفته اول آغاز کلاس‌های حضوری در هر مدرسه شورای مدرسه تشکیل می‌شود و وضعیت دانش‌آموزان و میزان نیاز آنان به حضور در کلاس درس بررسی می‌شود.

این مسئول با اشاره به امتحانات حضوری پایه دوازدهم، تصریح کرد: با آغاز امتحانات این پایه ۸ هزار دانش‌آموز در ۲۲ روز امتحان خواهند داد که البته در برخی شهرستان‌ها به علت جمعیت کم، مشکلی وجود ندارد؛ امتحانات از پایه اول تا یازدهم منهای نهم، غیرحضوری خواهد بود و توصیه اکید بر غیرحضوری بودن همه موارد است و با حضور دانش‌آموزان ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار ماسک و دستکش بر نیاز استان افزوده خواهد شد که امیدواریم بازار بتواند در خرداد ماه این موارد را تامین کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان خاطرنشان کرد: سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان مسئله‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ همچنین انتظار می‌رود فرمانداران زمینه خرید سهل لوازم بهداشتی مورد نیاز دانش‌آموزان به خصوص در شهرستان‌ها را فراهم کنند.

در ادامه جلسه فرمانداران هشت شهرستان مشکلات خود را در بحث آموزش مجازی و برگزاری کلاس‌های درس عنوان کردند.

انتهای یپام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان ابراهیم رفیعی کلاس درس حضور دانش آموزان برگزاری کلاس ها دانش آموزان پایه دوازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است