Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: در راستای رسیدن به اهداف توسعه پایدار استان تقویت زیرساخت‌های آموزش و پرورش در مناطق مرزی و کمتر توسعه یافته کردستان در اولویت قرار دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسین خوش‌اقبال ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای تفاهم‌نامه دو جانبه وزارت کشور و آموزش و پرورش در محل دفتر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با بیان این مطلب اظهار داشت: همکاری در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش، سوق دادن بخشی از درآمدهای بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی به آموزش و پرورش، توجه به مناطق مرزی و حاشیه استان از مهمترین اهداف تفاهم نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقویت مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از برنامه‌های آموزش و پرورش، همکاری فرمانداران و دهیاران و شهرداری‌ها در تحقق برنامه ها و نیز و همکاری دفتر اموراجتماعی و دفتر امور شوراهای اسلامی شهرو روستا و سازمان شهرداری‌ها و امور اتباع و مهاجرین خارجی برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه از دیگر موارد آن است.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر نقش آموزش و پرورش در مسیر توسعه کشور، مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی متولی استان در اجرای دقیق این تفاهم‌نامه را ضروری دانست.

خوش‌اقبال با اشاره بر لزوم توجه به تقویت مدارس شبانه‌روزی مناطق محروم مرزی و کمتر توسعه یافته روستایی همچنین خواستار اجرای بند 4 و 5 تفاهم‌نامه مربوط به لزوم آموزش دانش آموزان دختردر مناطق روستایی و مناطق مرزی و کم برخوردار شد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش بایستی طرح‌های مورد نیاز استان مربوط به تفاهم نامه را ارائه و از طریق اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی استانداری به خصوص در شهرستان‌های سروآباد و مریوان این مصوبات را اجرایی کند.

خوش‌اقبال در پایان گفت: در سال 97 از محل اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافته مبلغ ۴.۶ میلیارد تومان جهت تجهیز و هوشمندسازی مدارس حاشیه و در سال 98 نیز از همان محل مبلغ دو میلیارد تومان جهت تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به آموزش و پرورش استان اختصاص یافته است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش کردستان توسعه پایدار مناطق مرزی آموزش و پرورش آموزش و پرورش تفاهم نامه مناطق مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است

رئیس جمهور گفت: آموزش و پرورش ناظر بر عموم رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز _ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت_ در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.

رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانواده‌های گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسل‌ها است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

تکمیل می‌شود ….

کد خبر 749054

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد