Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@17:43:30 GMT

ماسکی که ویروس کرونا را شناسایی می‌کند!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۳۶۰۳

ماسکی که ویروس کرونا را شناسایی می‌کند!

بر اساس اطلاعات موجود در موسسه "ویس دانشگاه هاروارد"، تیمی از دانشمندان دانشگاه هاروارد و موسسه ام. آی. تی در سال ۲۰۱۶ هنگام شیوع ویروس‌هایی مانند زیکا و ابولا ابزار‌های تشخیصی را برای شناسایی این ویروس‌ها توسعه دادند، حال اکنون با کمک آن ابزار‌ها در حال توسعه ماسک صورت هستند که بتواند ویروس کرونا را شناسایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش‌ها آزمایش این ماسک طی هفته‌های آتی انجام خواهد شد.

اکنون پژوهشگران در حال تطبیق آن ابزار بر روی ماسک هستند تا هنگامی‌که یک فرد مبتلا به کروناویروس نفس می‌کشد، عطسه و یا سرفه می‌کند، آن ماسک سیگنال فلورسنت از خود منتشر کند. پزشکان حتی ممکن است بتوانند از آن ماسک‌ها برای شناسایی بیمارانی که در اتاق انتظار منتظر هستند، به عنوان یک ابزار برای غربالگری مقدماتی افراد استفاده کنند.

حتی از آن‌ها می‌توان در فرودگاه‌ها نیز استفاده کرد و اگر آزمایش این ماسک‌ها موفقیت‌آمیز باشد، می‌تواند خطا‌های سایر روش‌های غربالگری مانند اندازه‌گیری دما را اصلاح کند.

به گفته دانشمندان در این وضعیت که با مشکلاتی مانند کمبود آزمایش‌های تشخیصی و تاخیر در اعلام نتایج آزمایش مواجه هستیم، به ابزار‌های تشخیصی که به سرعت بیماران را شناسایی کنند، بسیار نیاز داریم.

ببر اساس اعلام "بیزینس اینسایدر"، محققان اظهار کرده‌اند که توسعه این ماسک در آزمایشگاه فعلا در مرحله مقدماتی است؛ اما نتایج تاکنون امیدوارکننده بوده است. در چند هفته گذشته، محققان توانایی تشخیص حسگر‌ها را بر روی نمونه‌های کروناویروس موجود در یک نمونه بزاق کوچک آزمایش کردند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که در سال ۲۰۱۸، حسگر‌های این آزمایشگاه قادر به تشخیص ویروس سارس، سرخک، هپاتیت C، آنفلوآنزا، ویروس نیل غربی و دیگر ویروس‌ها بودند.

حسگر‌ها از مواد ژنتیکی RNA و DNA ساخته شده‌اند که به ویروس‌ها متصل می‌شوند. این مواد ژنتیکی با روش خشک‌کردن انجمادی و با کمک دستگاهی به نام "لیوفیلیزر" (lyophilizer) که رطوبت آن‌ها را جذب می‌کند، به درون پارچه وارد می‌شوند.

حسگر‌های مذکور برای فعال شدن به رطوبت حاصل از ذرات تنفسی مانند بزاق یا مخاط و شناسایی توالی ژنتیکی ویروس نیاز دارند. با این حال، سیگنال تشخیص با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیست، به همین دلیل دانشمندان برای ایجاد نور فلورسنت از دستگاهی به نام "فلوریمتر" (fluorimeter) استفاده می‌کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا مبارزه با کرونا ماسک شناسایی کرونا پارسی خبر ویروس ها حسگر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • (عکس) ماسک زدن ضرغامی سوژه شد
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • اسب تروجان
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت