Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرنگ دزفولی زاده کارگردان فیلم سینمایی «بی صدا حلزون» که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط اکران این فیلم گفت: با توجه به اینکه صداگذاری این فیلم شرایط و طراحی خاصی دارد و درباره مسایل ناشنوایان است، امکان اکران آن به صورت آنلاین وجود ندارد بنابراین این فیلم در درجه اول باید در سینما اکران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دزفولی‌زاده ادامه داد: یکی از اهداف دیگر ما این است که ناشنوایانی که سال هاست به سینما نرفته‌اند و هیچ امکاناتی برای رفتن آن‌ها به سینما در نظر گرفته نشده بود با «بی‌صدا حلزون» بتوانند با سینما آشتی کنند و از دیدن فیلم در سالن سینما لذت ببرند.

وی افزود: فیلم من تاریخ مصرف ندارد ولی به نظرم اگر در تاریخ مناسبی اکران شود فضای بهتری را در جذب مخاطب پیدا خواهد کرد هرچند می‌دانم که بعد از بازگشایی سینماها ترافیک اکران خواهیم داشت اما در شرایط کنونی شاید خیلی از صاحبان فیلم‌ها بخواهند اکران اینترنتی داشته باشند چون بسیاری از فیلم‌ها مناسب این بستر هستند از همین رو به نظرم این موضوع مساله ترافیک فیلم را کمتر می‌کند ضمن اینکه اولویت اکران سینما هم با فیلم هایی است که در فجر حضور داشتند همین مساله هم روی ترافیک اکران موثر است.

دزفولی زاده گفت: ما بعد از اتمام فیلمبرداری «بی صدا حلزون»، در تلاش بودیم تا اتاق فکری تشکیل دهیم که این فیلم اکران مناسبی داشته باشد بنابراین در پی این بودیم که شرایط سینماها را برای اکران فیلم مناسب سازی کنیم البته همچنان هم درگیر این مساله هستیم هر چند کرونا آن را عقب انداخته است.

وی در پایان درباره دیگر فعالیت‌هایش بیان کرد: فکرهایی برای فیمنامه بعدی‌ام دارم و امکان دارد به صورت گروهی از چند وقت دیگر شروع به نگارشش کنیم.

کد خبر 4924944 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرنگ دزفولی زاده فیلم بی صدا حلزون اکران اینترنتی برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما ویروس کرونا تئاتر ایران موسیقی ایرانی رادیو نمایش فیلم کوتاه ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان شیوع کرونا خانه سینما فیلم سینمایی شبکه پنج سیما شبکه سلامت شبکه یک سیما بی صدا حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است