Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرتولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تحقق ۹۶ درصدی برنامه اولویت‌های چهارگانه تعمیرات اساسی در حوزه تجهیزات فرآیندی و اجرای ۸۳ درصد از کل دستورکار‌های تعمیرات اساسی تا پایان سال ۹۸، براساس اجرای موفق یک برنامه‌ریزی هوشمند تعمیراتی خبر داد. تاریخ انتشار: 13:27 - 26 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۹۷۵

خبرگزاری میزان ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، سعید کوتی اظهار کرد: برای نخستین‌بار، از نیمه دوم سال ۹۷ برنامه تعمیرات اساسی این شرکت در حوزه تجهیزات فرآیندی، براساس یک روش و نگرش هوشمند مبتنی بر ایمنی، محیط‌زیست و تأثیرگذاری این تجهیزات در تولید و بهینه‌سازی هزینه‌ها اولویت‌بندی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این روش، تعیین تاریخ تعمیرات اساسی این تجهیزات، صرفاً متکی به کارکرد آن‌ها نبوده و با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های مهندسی، ضرورت ترخیص و اولویت تعمیر اساسی هریک از تجهیزات به طور جداگانه مشخص شد.

کوتی خاطرنشان کرد: پس از انجام بازرسی‌های اولیه و بر اساس سطح سلامت، تجهیزات فرآیندی شرکت، در ۵ بسته اولویت‌بندی شد که ۴ اولویت نخست آن به تصویب شرکت ملی نفت ایران رسید و برای اجرا به مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین‌آلات فرآیندی شرکت ابلاغ شد که ۹۶ درصد آن‌ها تا پایان سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه تعمیر اساسی شده است.

مدیرتولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، مزیت اصلی این شیوه را حصول حداکثر ایمنی در تأسیسات با صرف کمترین هزینه برشمرد و افزود: تا انتهای سال ۹۸ از طریق اتخاذ این رویکرد، بیش از هفتاد میلیارد ریال در هزینه‌های تعمیراتی اولویت‌های چهارگانه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب صرفه‌جویی به عمل آمد که صرف انجام تعمیرات اساسی دیگر تجهیزات شده است.

وی توضیح داد: روش کنترلی Condition Monitor (C.M) برای ماشین‌آلات دوار و روش کنترلی ضخامت‌سنجی و Risk Based Inspection (R.B.I) برای تشخیص امکان ادامه کار یا ضرورت تعمیر اساسی تجهیزات فرآیندی در نظر گرفته شد.

کوتی ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین‌آلات فرآیندی و همکاری همه شرکت‌ها و سازمان‌های ذیربط، عنوان کرد: افزون بر اولویت‌های اشاره شده در بخش تجهیزات فرآیندی، همانگونه که پیشتر نیز معاون مدیر تولید در مهندسی تعمیرات اعلام کردند، ۸۳ درصد از کل دستورکار‌های تعمیرات اساسی در سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه به انجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: توسعه فرصت‌های شغلی در مناطق نفت‌خیز جنوب

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت نفت اخبار اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تجهیزات فرآیندی تعمیرات اساسی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان