Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۹۰۰ هکتار از مناطق کانون گرد و غبار با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال مالچ پاشی شده است؛ گفت: در سال جاری حدود ۲۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در حوزه بیابان‌زدایی و مقابله با گرد و غبار تحت مدیریت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان در قالب پروژه های مختلف هزینه گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موهبتی افزود: ۳۳۰۰ عملیات مالچ‌پاشی در شهرستان‌های زهک، بمپور، میرجاوه و ایرانشهر صورت گرفته است و ۳۰۰ هکتار مالچ‌پاشی دیگر نیز طی هفته‌های آینده عملیاتی می گردد. 

استاندارسیستان وبلوچستان ادامه داد: طی اقدامی متفاوت با عملکرد سنوات گذشته بیش از ۵۰۰۰ هکتار و نهالکاری در سال جاری در نقاط مختلف استان با تمرکز بر کانون‌های بحرانی گرد و غبار توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برنامه‌ریزی و در دست اجرا می باشد که در این سفر بخشی از آن مورد بازدید وزیر جهاد کشاورزی قرار گرفت. 

احمدعلی موهبتی بیان کرد: در راستای استفاده از فرصت سیلاب و بر اساس برنامه مدیریت راهبردی بیابان‌زدایی و مقابله با گرد وغبار که در مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهیه گردیده است؛ تاکنون حدود ۱۴ هزار هکتار از کانون‌های شن و گرد و غبار تحت عملیات پخش سیلاب قرار گرفته و در صورت تداوم سیلاب، این روند ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: با توجه به جایگاه ویژه مراتع در کشور و اهمیت مراتع استان سیستان و بلوچستان که حائز ۱۳ درصد از کل مراتع ایران می باشد، لازم است به این موضوع توجه ویژه‌ای شود که به همین منظور در بازدید اخیر وزیر جهاد کشاورزی به این مهم اشاره گردید و مطالبات استان در این حوزه نیز طرح گردید.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان افزود: این استان با دارا بودن ۱۲۰۰ گونه گیاهی و گیاهان متعدد دارویی و سایر پتانسیل های مرتعی، نیازمند توجه ویژه به بخش مرتع می باشد چرا که معیشت بیش از ۵۱ درصد جمعیت استان یعنی جامعه روستایی و عشایری به آن وابسته بوده و توجه ویژه به مراتع برابر است با پیشگیری از مهاجرت و حاشیه‌نشینی و تخلیه روستاها.

موهبتی در پایان گفت: همه تلاش استان بر این خواهد بود که در مقیاس استانی نیز توجه ویژه به بحث مرتع و مرتعداری صورت پذیرد.

گفتنی است: از مساحت ۷/۱۸میلیون هکتاری سیستان و بلوچستان، حدود ۹۴درصد آن را عرصه منابع طبیعی تشکیل می‌دهد که یک میلیون و ۲۰۰هزار هکتار جنگل، ۱۰/۲۵میلیون هکتار مرتع و ۳/۶میلیون هکتار بیابان و شن زار در بر می گیرد.

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان گرد و غبار سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان منابع طبیعی گرد و غبار توجه ویژه مالچ پاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از بازدید رایگان موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان همزمان با روز معلم خبر داد.

محمدهادی طهرانی‌مقدم در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با روز معلم، بازدید از موزه ها، پایگاه‌ها و اماکن تاریخی برای معلمان و اساتید دانشگاهی رایگان خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در حال حاضر در استان ۶ موزه فعال است و محوطه‌ها و پایگاه های تاریخی نیز پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

وی افزود: موزه خاک در روستای کلپورگان به عنوان تنها موزه زنده دنیا که سفال به صورت کاملاً دستی، بدون چرخ سفالگری و توسط زنان بلوچ ساخته می‌شود نیز پذیرای گردشگران و بازدیدکنندگان است.

به گفته طهرانی‌مقدم، موزه مردم‌شناسی سیستان نیز یکی از مهم‌ترین موزه‌های استان و اماکن دیدنی شهرستان زابل است که به معرفی فرهنگ و تمدن غنی اهالی استان به‌ خصوص مردمان شهر سوخته می‌پردازد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه، معلم‌ها و اساتید دانشگاهی می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن ‌تاریخی به صورت رایگان بازدید کنند.

وی تصریح کرد: موزه منطقه‌ای جنوب‌شرق واقع در بولوار شهید مطهری زاهدان نیز در این روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ برای بازدید دایر خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان